Solstrålen Mio
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


lata dagar

Igår hade vi Dexter och Ibaz på besök, Mio har slutat löpa så de fick leka en stund... när polletten trillat ner på söta dexter vart han vrålkär i Mio som inte alls gillade uppvaktningen -hon ville bara busa.. D blev aningen sur på sin matte som sa att det inte blir några husky/briard valpar för honom.. Så inför nästa besök ska Mio bada *hehe* stackars pojke.

Appropå briard valpar så har Mio fått ett stort gäng kusinbarn/syskonbarnbarn på kennel Don Fido surfa in och kolla med viss risk för valpsjuka :-)

iom att hon har slutat löpa så har vi fått tillbaka en pigg och glad unge som pallar med både lek och träning som vanligt, det känns skönt. Hönsmorsa som man är nojjar man sig en del, så det har blivit mest kel och lugn och ro för fröken de senaste veckorna.

under kennellägret så köpte jag en metallapport till hundarna som jag skrev om i ett tidigare inlägg, Mio tog den hur bra som hellst och jag tjoade och berömde.. men så sneglade jag över på min kära pojke och så fick jag den brillianta ideén att han minnsan inte skulle komma undan mitt beröm så jag rullar fram apporten till honom och va gör han då???? jo HAN PLOCKAR UPP DEN, han som vi inte tränat alls mycket på bär-moment (bollar och leksaker tar han såklart) hans matte höll på att trilla av stolen och skrek av förvåning och stolthet -vilken pojke vi har!!

Kramar

6 Juni 2009  | Blandat | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Mio, Bobbo och Diamond Svanström                                             Skaffa en gratis hemsida