Startsidan Blogg Fotoalbum Olika övriga länka Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


Veckan som gått

Ja, det har allt varit lite blandat hit o dit...

Jag har fått ett halvt hus av Stefan. Skickar in papprena imon. Banken tyckte att det blev enklare så, o Stefan ville inte akut-gifta sig, så vi köpte ett brev.. Så nu har jag hus...

Fick ju den där fräsiga vattenkannan av svårmor!

Såhär ser den ut! Som gjord för mig!

Åkte till Kareby igår o fikade med Angelica o Co! Kom fram till att vi skall ha knytis hos mina föräldrar med Emma o Olle nån helg, bada jacuzzi o bara va! Funkar ju i alla väder! Jag skall bara börja äta först! (men å andra sidan hoppas jag vara klar snart, i morse hade jag redan gått ner 6 kilo!) Så nu funderar jag på om jag skall ha mormors krokodilskor eller om jag skall köpa ett par höga stövlar, som jag alltid drömt om, till chippendaleskvällen... Skall dra med Anna ut o shoppa tror jag, gillar hennes smak!

Vi var på ett fantastiskt fint bröllop igår (jag o mamma) Det var Ebbas blomsterhandels Lena som gifte sig, o det var så otroligt lagom! Lagom med utsmyckning, lagom klänning!

Sen var det så gulligt i kyrkan, de lovade ju varann varann så att säga, o så kom bröllopskyssen. O inte nog med det, när de hade kyssts klart så lutade sig Niclas mot henne o gav henne en såndär jättevarm o mysig kram! Då började tårarna igen.. Första gångerna de började rinna så var det för att de hade valt musiken jag hade kunnat tänka mig! Tex För kärlekens skull.... Åh, tårarna bara spruta.. Tur man satt längst bak...

Den fantastiska buketten!

Undertiden var Stefan i Kareby o tvättade o dammsög bilen.. O den blev som ny! Så fin så!

Idag har jag gallrat i växthuset bland alla tomater o physalis.. Stefan har gjort klar all panel, så nu är det inte en enda panelbit till som behöver upp! Bara foder o sånt! O målningen då.. Men nu skall ju han va takläggare i två veckor, så nu blire inget gjort hemma... L-E är på väg hit, kommer om nån timme, o hämtar alla grejer inför takbytet..

O på onsdag skall jag nog på kusinkräftskivan... den var tidigarelagd o det blev bara korv o brödgrillning typ, så det skall jag väl kunna hinna med iallafall.. Men Stefan kommer ju inte..

Tjing

9 Augusti 2009  | Vardagsblogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Viktoria Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida