Startsidan Blogg Fotoalbum Olika övriga länka Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2024)
>>


Tjo

Tjohoo... Sitter i Toltorpsdalen, o börjar bli riktigt trött nu.. Ätit dåligt idag, inte hungrig..

Sitter o blir så irriterad.. Här försöker man höra av sig till folk, träffa folk, möta folk, umgås, o så svarar de inte, eller så ställer de in o fixar inga nya träffar osv... Blir så trött... Hur mycket skall man engagera sig egentligen? O varför skall man "tycka om" dessa människor så mycket så att man försöker få kontakt med dem om o om igen, utan att lyckas? Som Stefan säger, "sköt dig själv, o skit i andra!" Men det e svårt o göra det.. Gör mot andra så som du vill att andra skall göra mot dig...  Arg... Trött... Suck.. Man mår ju bara så dåligt...

Pojkarna håller på som bara den på taket... I skrivande stund kom en taklucka nerfarandes... De har börjar isolera nu, så det går redigt framåt... Imon måste börja på framsidan o få ner all sågspån, för de skall lämna tillbaka trummorna på torsdag morgon..

TORE O ELIZABETH, VI HOPPAS NI HÅLLER ERT LÖFTE OM STIEG LARSONS FILM PÅ BIO DEN 18 SEPTEMBER!

Är taggad inför den.. Hinner inte se män som hatar kvinnor på bio innan nu tror vi, men den kommer ut på dvd om en vecka.. Får nog köpa den o ha lite myskväll med Stefan.. Alldeles för lite mys, o för mycket dator på var sitt håll.. Tråkigt... Tore o Elisabeth pratade om att vi skulle ut o se den andra filmen, o kanske klämma in en middag o lite så.. O det hade inte vart dumt.. Vi umgås ju inte allt för flitigt i övrigt... Har dessutom bokat lunchdejt med min nattchaufför den 16e september, då skall jag fira o äta sushi till lunch... Ja, jag är i god tid, men då har jag ju en anledning till att sköta mig ordentligt så jag kan unna mig det då.  Alla som vill får komma, Stig Center, runt tolv. Självbetalning.

Pulvret går fortfarande bra.. Skiter i att vissa bara promt skall väga sig på XV, det är vågen hemma jag kommer ha sen, så därför kommer jag väga mig på den.. Jag tänker inte betala 100 spänn i månaden för att gå kvar på XV i all evighet bara för att väga mig. Jag är förtfarande jättetrött, men jag inte varit alls hungrig.. O motionen går bra med, promenadjoggade på sagåsfjället igår medans gossarna byggde, o det gick kanon! Svårast var o ta sig upp för backen, det var hyffsad lutning..

Imon blire kusinfika i Ytterby. Patrik o Helena flyttar snart, så det vore kul o se dem en sista gång innan dess.. O så kommer nog alla kusinerna också.. Det blev ingen kräftskiva, vilken va skönt, utan bara korv o bröd... Då kan jag sitta där o dricka min vuxenvälling som jag säger till Lilly. Hoppas på fint väder bara... Får väl ta med mig både lång o kortbyxor... Vet dock inte vart jag skall sova än, om det får bli i Kareby eller i Lindome... O vet inte om Stefan sover här hos Nisse-Lasse eller inte... Det löser sig nog till slut ändå!

Nä, nu skall jag nog putta på karln min, nu vill jag åka hem... Så får de leka mer imon...

11 Augusti 2009  | Vardagsblogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Viktoria Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida