Startsidan Blogg Fotoalbum Olika övriga länka Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


Shoppingdag!

Ja, igår blev det en heldag på stan! Åkte först till Engelska möbelhuset, de verkar ha så mycket fräcka saker när man åkter förbi... Men när vi kom in så, speciellt den hyllan jag ville ha, såg så jävla simpelt gjord ut, o kostade 6000 per del (det är typ skåp man bygger ihop fler o fler till så att säga) Tack, men nej tack..

Skåpet

Mysig säng!

Schäslong skall jag ha framför öppna spisen sen!

Sen drog vi vidare till www.bagarenochkocken.se  , Ligger i Kålltorp! ÅH VILKET ROLIGT STÄLLE!! De hade hundra saker man ville ha, spec alla roliga bakformar! O Kitchen Aid i alla dess färger... Det kommer sannolikt bli en grön för mig sen. 

Vidare in till Nordstan, visa Stefan porslinet jag vill ha, samt försöka hitta lite kläder o skor... På väg tid körde vi förbi Banan, som inte såg nånting, så henne fick vi ringa upp, o vi träffades på Åhlens o gick en sväng o tjöta... Mysigt! Jag är väl som vanligt den som är mest lyrisk över att kolla på detaljer, men Mateustallrikarna e ju så snygga!!! Finns alldeles för mycket roliga färger, o även om det är snyggt o mixa en del, såå vill jag ändå kunna ha en "neutral och enhetlig" uppsättning också! Det blir till att önska sig presentkort..

Bild från www.rummet.se

Inte helt dumt! Vet dock ej hur rosa välkomnaas i hemmet... Men han skall ju bara äta på det :P

Gick till scorett o spana o hittade ett par perfekta stövletter, som går strax under vaden, i mocka! Fruktansvärt dyra, men fruktansvärt snygga!O de matchar nog ihop med den rosa väskan jag fått av Gunilla, o det e käckt!

O Stefan fick äntligen gått in på systemet o köpt en massa fräccka ölsorter.... Så ikväll skall han ha öltestarkväll, beroende på när vi kommer hem.

Åkte över till Holmens o spanade...

Nån liknande sådanhär, fast omklädd, grupp vill jag ha på övervåningen sen! Måste bara hitta en som är go att sitta i först... O ev ligga i..

Därefter mot Frölunda Torg.. Hittade en asfräck, men för liten klänning på Shyme... Synd... Men hittade en fräck väst på Lindex som skall införskaffas om drygt två veckor, samt ev en kjol på Åhlens... Till detta skall det vara nån snygg top, några fräcka strumpbyxor, o sen så är chippendalesutstyrseln klar! Wohoo! På Åhlens fanns även ett par låga stövlar jag vill ha, samt att jag kunde ha ett par helhöga stövlar!! Hoppet är inte ute för mina tjocka vader!

Mer shopping! Till Media Markt! På vägen dit hade jag jätteont i magen o det försvann inte förrens kl 20 på kvällen.. Vette fan vad det var... Men nu har vi äntligen en extern hårddisk som jag skall underhålla mig med nån dag, o tömma datorn lite... den skulle nog inte må dåligt av en formatering direkt...

Nä, nu skall jag packa pelargoner! Vislanda, here we come!

22 Augusti 2009  | Vardagsblogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Viktoria Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida