Startsidan Blogg Fotoalbum Olika övriga länka Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2024)
>>


Sicken jävla vecka...

Ja, herregud vilken vecka det har varit... blir bara tröttare ju mer jag tänker på det...

I söndags var vi ute i skogen på äventyr... Hittade massa svampar, men inga kantareller... en trattkantarell hittade vi dock..

O en massa lingon! Jag plockar för fullt! O björnbär finns det massor av!

Stefan hittade en rolig svamp.. =)

Måndagen var lugn.. Fick ju det där tråkiga brevet från kommunen, men än är ju inget bestämt.. Vi hoppas på goda nyheter framöver iallafall.. Köket är ju fruktansvärt fint iallafall! Fick ritningen i veckan o den e perfekt! Dock kunde vi inte få stenskiva, men svartbetsad ek fungerar ju också mycket bra!

På tisdagen börjar det hända grejer.. Redan kvart över 8 ringer transportledaren o säger att det kommer att bli fullt idag, måste stuffa ordentligt... O vad får Vickan o lasta? Jo, 57 stycken kabeltrummor med kabel.. Som skall stå på rullsidan egentligen.. Får tillåtelse av ledningen att lägga de ner så de tar "bara" halva släpet, dvs typ 7.5 meter.... Sen skulle jag då ha lite småskit på bilen, o när jag skall ställa in en stuv tompall mellan två andra stuvar, o får tre av dem i bakhuvudet/nacken/ryggen... Fattar inte riktigt vad som hänt, utan mitt största problem då är hur fan jag skall få ner pallarna utan att de river sönder hela mig... Får ner dem på nåt vänster, o under dagen har jag bara lite ont mellan skulderbladen..

Natten till onsdag vaknade jag kl 2 med en stel nacke o en värkande ländrygg... Hade tänkt o sluta tidigt den dan, men det gick ju inte, utan jag jobbade över till halv sex o fick leta efter en akut som kunde ta in mig... Vi hamnade på axxessakuten, o där var det två timmar väntetid plus att jag enligt receptionisten fick "tompullar" mellan skulderbladen.. jaja... Hon sa att vi kunde gå ut o gå en sväng, o komma tillbaka efter en timme... Så vi såg till att Stefan fick lite mat, köpte en tidning o gick till myrorna.. Fyndade ett fiskuppläggningsfat o ett vanligt fat i samma modell... Så nu har jag nio mattallrikar o ett uppläggningsfat.. Gick tillbaka dit o efter 20 kom jag in... Chockade muskler o panodil o ipren, maxdos i treveckor... Skulle jag få ondare så är det bara o kontakta dem igen...

Torsdagen var hyffsat.. ryggen värkte inte så mycket o vi åkte o tittade på ett hus en kilometer härifrån

Den här utsikten hade man kunnat vakna till varje morgon.. Men det var inte nåt för oss tror vi.. För mycket "halvklart" o svårt (svårare än den här) tomten att få ordning på tycker jag...

På fredagen börjar det ultimata... Välter två pallar, med två ton vätska på flaket på släpet i lastbilen... Glasflaskor.... Fy fan vilket jävla jobb jag fick.. Först sortera upp alla flaskor som är hela, sen slänga alla krossade o sen få ordning på alla andra pallar o kartonger som fortfarande är hela, o därefter backa till kajen o låna vattenslangen... detta tog bara 3.5 h... O jag blev vrölsen med alla lastningar o det blev en sen fredag...

Sen åkte vi till Ytterby o skulle säga adjö åt kära kusin med familj som drar till Usa nu om två veckor... Men vilken chans! Vi får försöka spara lite pengar, Stefan vill dit den 17 mars... O dem kommer att bo i Boston.. Nice!

Lite roligt kort... Folke håller tal vid trappan...

Nästan familjefoto!

O Leah o Jennie Roos! =)

Idag skulle jag skåda brud.. Annki, Lars-Eriks storasyster gifte sig idag... O jag, glad i hågen, fick Stefan att släppa av mig vid Lindome kyrka... Men jag tyckte att det var lite väl tomt... Ringer Lars-Erik.. Bröllopet är i Kållereds kyrka.. Ringer Stefan, Han får komma o hämta mig igen, o så ilar jag till Kållered..

Men Lindome kyrka va fin utanpå iallafall...

Ganska bra kort för att vara inne i kyrkan iallafall...

Kul kort på Annki :)

En svååår Lars-Erik...

Häst o vagn såklart! Jättefint kort!

Beslöt mig att äta lite nu i helgen för att ha lite mer motivation till de två sista veckorna med helfart sen! Har varit så fruktansvärt hård i magen denna vecka, o inte gått ner alls mycket, så jag fick pratat med Madiva o hon ordinerade mera Omega-3, o tre-fyra matskedar linfröolja om dan.. Vilket är riktigt vidrigt... får skölja ner snabbt med vatten... O så har jag fått äta phsylliumfrö.. Så nu kunde jag besöka toaletten imorse, o förlorat 7 hekto... Trevligt! Men jag vill inte ha barn... Nej nej... Så ont som det gör genom ena hålet, hur ont gör det då inte genom andra?

Vi håller även på att döda vår volvo.. Så jävla trötta på den skiten... Den har inte gjort annat än att fela... Så vi spanar runt lite, men vet inte vad vi vill satsa på... Automat o dragkrok, det är väl det vi har beslutat om...

Nu skall jag ut i växthuset o plocka tomater, sen skall vi se på Män som hatar kvinnor.. Tror att den kommer vara redigt bra!

Tjing

29 Augusti 2009  | Vardagsblogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Viktoria Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida