Startsidan Blogg Fotoalbum Olika övriga länka Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2024)
>>


Nyårsblogg...

Ja, man får la skriva nåt om året som gått... Men vad?

Jag har (imorgon) varit heltidare i ett år... Även det är MYCKET dom kan ändra på (vilket de kommer göra på ett eller annat sätt), så trivs jag fruktansvärt bra... Älskar min lastbil, dock avskyr jag min kollega... Men men...

Jag o Stefan står fortfarande o trampar  med huset... Nu e det ju iaf hos överklaganden...  Så vi får la se om det blir nåt nytt hus under nästa år.. Även om det kan kännas smidigare för oss att flytta nån annanstans, så vill jag ändå inte flytta "hemifrån". Det här är vårt hem, vi trivs här... Folk tycker att det e långt hit, men bryr sig inte om att vi åker o far åt alla håll för o hälsa på dem...  Blire inte nytt hus blire renovering iaf... O utbyggnad.... Jaja... Jag fick mitt första, och andra, växthus under året, vilket jag e kanonglad över! Till våren kommer det tredje!

Under året är det många som har blivit o har varit gravida... Emma är en av dem. Det tycker jag skall bli skitkul! Ser fram emot Åka.. Camilla fick sin Molly i feb, Erika sin Emmy i nov, Johanna Lindau får sin neo inom två veckor. Mycke bebisar, men vi väntar.. BJÖRN HOLMÈR e gravid... eller ja hans tjej.. men ni fattar... Känner oss inte mogna för det... Framförallt så vill vi iaf ha boendet klart..

5 år sen tsunamin... Klarar inte av o kolla på program fortfarande... Får panik o börjar gråta... Man kanske skulle ta itu med det nån gång... Undrar hur mycket en hjärnskrynklare skulle hitta...

Tja... Sen.. så har det väl inte hänt så mycket... Nästa år däremot, fyller Stefan 30, vi har då varit tillsammans i 5 år, förlovade i 4... Året därefter blir jag 25... Juup... Vi får la se vad som händer :)

Gött nött år!

Vickan

31 December 2009  | Vardagsblogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Viktoria Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida