Startsidan Blogg Fotoalbum Stenskogen Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2023)
>>


Varför

Det har inte gått så bra för Putins totala hjärnsläpp! Men vad många liv som gått till spilo för att en hjärna absolut inte fungerat. Barn som blivet föräldrarlösa, föräldrar som mist sina vuxna osv! Tänk vad världen kunnat besparas elände om någon begripet vad som var i görningen. För oss i Sverige så pressar det fram ett beslut om NATO eller ej. Min ståndpunkt är lika klar som vattnet i Östersjön, att lämna neutraliteten och stänga Östersjön kan reta upp en redan upprörd, oberäknelig rysk björn.

Naivitet är ett av Sveas största problem, oavsett om det handlar om världen eller Svedala. Det i kombination att det vimlar av individer som inte är sena att utnyttja Sveas tillkortakommanden. Oavsett om de är utanför Sveas domäner eller redan här.

Dock finns det två ljus i tunneln! Nä, det är inte X2000 som kommer och kör över Dig! Omvärldens oro och vår egna som bl a inneburit en NATO-ansökan gör att det politiska valfläsket inte kommit igäng än, glad för varje dag som inte det lovas guld och gröna skogar i röstfiket. Sedan som gammal "krigare" som har och har haft positiv inställning till Försvarsmakten hör folk i allmänhet också uttala sig positivt. Men det är f-n att det ska behövas en Putin för att folk ska begripa. Folk funderar inte så mycket när de tecknar andra försäkringar, så varför ska det ifrågasättas när det kommer till "försäkringen" Försvarsmakten?

Sista i ämnet blir en politisk historisk reflektion. Vilket sida har stått för mest skrotning av det Svenska försvaret? Per Albin rustade Svea en gång i tiden, högern klädde av henne, nu står vi inför en ny upprustning. Måtte inte högern vinna i höst, nedrustning igen.........   

Putin!
Varför?
Med vilken rätt ger du dig på Ukraina?
Vad ska jag svara mitt barnbarn när han undrar om han kommer att få fylla 10 år eller om ditt krig kommer att döda honom?

Вставить!
Почему?
По какому праву вы едете в Украину?
Что мне ответить своему внуку, когда он задается вопросом, исполнится ли ему 10 лет или его убьет ваша война?
Vstavit'!
Pochemu?
Po kakomu pravu vy yedete v Ukrainu?
Chto mne otvetit' svoyemu vnuku, kogda on zadayetsya voprosom, ispolnitsya li yemu 10 let ili yego ub'yet vasha voyna?
15 Mars 2022  | Makt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Mats Carlström                                             Skaffa en gratis hemsida