Startsidan Blogg Fotoalbum Stenskogen Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
30
31
<<
Juli (2023)
>>


Corona - en sisådär pilsner

Har jag tidigare skrivet om men känner att det är dax igen, såhär dan-före dan-före-dan-före-.......

SSU-toppen, Philip Botström har i grunden rätt i sin ilska mot influencerna, de bör ta sitt ansvar och inte ge sken av att de står över mänsklgheten som till stor del drabbats av farsot, antingen direkt eller indirekt.

Men, att resonera och föra ett samtal med en idiot visar bara att det finns två!

Om det vore så väl! Det vimlar av folk som följer och beter sig som om covid-19 inte finns! Så två, nä det finns fler! 

Sen finns det synpunkter på att Regeringen inte tar hårdare tag och inför diverse tvångsmetoder, oftast av samma människor som pratar nästa sekund om övergrepp, yttrandefrihet, demokrati osv. Åter, det är fler än två!

Hur skulle det vara om var och en tänkte till lite, när det sunda förnuftet inte räcker hela vägen för att bromsa pandemin, då griper "Storebror" in och med handfast vägledning lotsar vilsna vidare. 

För inte f-n ska det behövas tvångsåtgärder för att förstå att t ex Bianca bara tillför skit! Hon med flera har fått alldeles för stort utrymme och det bevisas när kvällstidningar basunerar ut som dagens viktigaste händelse "Bianca talar ut om utebliven mens!"

Jag kan inte bry mig mindre, men inser att alla funkar inte som jag! Hur vet jag då att ovan nämnda "nyhet" finns? Har en kvällstidningsapp i mobilen för det händer att det kommer något som är av vikt och då är det bra!

Så min syn, Nä, Statsministern, lägg inte tid på samtal med Bianca och hennes anhang, då får de bara mer uppmärksamhet, de har redan alldeles för mycket.

Avslutningsvis så förstår jag om det blir en akut lockdown för då kanske allmänheten kopplar på tänket .....snart jul, inget umgänge, får beställa med hemkörning eller sammordan hämtning av mera på en gång. För en sak vet vi, Karl Anka är det kl 15.00 på julafton och julafton är det om en dryg månad, så vi hinner förbereda oss för att sitta i våra egna fåtöljer och tända ljus!

Bianca och hennes anhang då?

Där blev det tomt och det tycker jag det ska vara!

 

18 November 2020  | Länk | Corona | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Mats Carlström                                             Skaffa en gratis hemsida