Startsidan Blogg Fotoalbum Stenskogen Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2023)
>>


Besikta Bilprovning

VARNING!!!!!!!

Det som skulle bli så bra för oss kunder med avreglering!!!

Resultat? Dyrare och märkliga anmärkningar!

Jag fick ombesiktning på¨trotjännaren, i grunden inget konstigt, 38000 mil sätter spår, så styrleder, fjädring slits, behövs bytas. Jag tar det!

Men när anmärkningen blir godtycklig, blir jag bara förbannad och vill varna andra att välj besiktning med omsorg om både plånbok och bil! VÄLJ INTE BESIKTA!!!! Varför jag gjorde det igen,vet jag egentligen inte, gjorde det bekvämt för mig och tog en station nära mig, vilket kunde blivet dyrt!

Godtycklig bedömning slog till - "smutsig bromsvätska"! Jag kunde också se ett den bärnstensfärg det är som nytt var det inte, men att för blotta ögat se att "smutsen" bestod av partiklar som kunde påverka dess egenskaper så att bromsfunktionen upphör på bilen, det krävs mer än ett öga som godtyckligt avgör detta! Samma öga hävdade att framrutan var så sliten att den borde bytas ut! 

Då brast det för mig! Jag hade ju bevisligen sett ut genom samma ruta och hittat till BESIKTA, dumt skulle det visa sig! Så jag frågade vad som var anledningen till nedslaget! Inga repor efter slitna torkarblad eller stenskott eller sprickor. Inga misstag med stänk från vinkelslip, eller "sandblästring" bakom en lastbil med grus på flaket.

Bara godtycklighet! Med komentaren "Hör med försäkringsbolaget, kostar 1500 i självrisk!"

Jag byte slitdelar, tömde behållaren på bromsvätska och den nya har redan blandat sig så ingen bärnsten längre. Polerat framrutan med rengöringsmedel och så var det dags för ombesiktning PÅ ANNAN STATION! Blankt pappaer!  

Varför denna godtycklighet? Hittar bara tre lösningar! Styrd uppifrån att slå ner på sådant som inte går att "mäta" i hopp om att kunden kommer tillbaka och BESIKTA kan tjäna pengar en gång till!!

Eller så trivs man inte på sitt jobb och låter det gå ut över kunderna! (Faller på att jag besiktigade en jobbebil på station i samma kjedja men på annan ort och såg besiktigaren lyste med ficklampan på bromsvätskebehållaren!)

Eller så hade man blivet ovän med hustrun på morgonen och som vanligt - nån jävel ska ha på f-n! (Faller också då det var en kvnnlig besiktigare på ovan nämnda bil!)

Så UNDVIK BESIKTA!

1 December 2020  | Länk | Makt | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Mats Carlström                                             Skaffa en gratis hemsida