kampen mot vikten och kosten...
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2023)
>>


skönt att slippa storhandla när man bara har cykel att ta sig fram på!

Ja då tog jag mitt förnuft till fånga och beställde mat på nätet, dricka som är rätt tungt och annat som man skall ha. Bättre ta sånt som inte är så tungt på cykeln. Sedan lättare att få hem maten när man jobbat en hel vecka till 16.00.

Idag så skulle vi varit i Kvidinge/Åstorp men det blev ändrat för min pojkvän skulle på sin systers kallas i hbg. så det måste han få göra. Deras föräldrar lever ju inte längre så dom har bara varandra. och blod är tjockare än vatten sägs det och det är sanning. Som veckan varit så har det varit intensivt på jobb och sedan hem, igår var jag sjukt trött så somna för första gången i soffan när vi kom hem jag och sonen, ja de var man inte beredd på haha. Men då var jag också trött.

Träningen flyter på , tränar varannandag nu och det fungerar bra. Snart hoppas jag kunna träna varje dag någonting. konditions pass får jag göra när jag jobbar då vi springer i trapporna med middagarna. Sedan när jag är ledig så blir det tidig morgon runda efter sonen är lämnad i skolan, så snart har han lov så då får jag tänka om så man får ut honom också när man går sin runda.

idag skall vi ta oss ut med sofus en liten tur och se hur han reagerar när det är lite blött ute. sedan blir det en liten promenad till stan. så har denna dagen gått, blev sen lunch så får bli mellis om en timme när vi varit ute en sväng.

Så denna lördag blir nog lugn. ha en bra dag alla där ute, tveka aldrig att skriva en liten komentar eller gästboks inlägg om det är något ni tycker och tänker.

       
12 December 2020  | mathem | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & charlotte Jörgensson                                             Skaffa en gratis hemsida