kampen mot vikten och kosten...
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30
31
<<
Mars (2023)
>>


när man lyckades komma igång så bra

När man började få in rutin på tidiga morgon rutiner med sin 3½ månaders son i vagnen så tågade vi ut på en Power walk på en timme i Ängelholm. sonen väl inpackad i varma kläder och filt samt reflexer omkring vagnen och på mig.

Så var det inte bättre att tisdagens fuktiga väder gav mig astma attack av dess like. promenaden gick otroligt bra och svettig blev man. men vad hjälpte det när man inte fick luft när man var innan för dörren? så det blev medicinera och ringa doktorn för medicinerna hjälpte klart inte. suck så behöva åka till läkaren för att få luft trötta mig säger jag bara.

men väl där så kom vi fram att ändra mina mediciner till en bättre och snabbverkande kortison spray så vad gör man, bara lyssna och göra som läkaren sa. ssk som tog emot mig borde det vara skottpengar på eftersom hon inte hade någon som alls empati och förståelse eller så hade hon inte vaknat ännu. vem tar in en patient i ett mörkt rum och säger jag kommer om ett tag när patienten inte har så bra andning? jo tydligen denna underbara sköterska som själv erkände hon var förvirrad!!!

så kom det en annan trevligare sköterska, hon sa du skall inte sitta här i mörkret, och tände lampan, tackar man för. sedan togs syre upptagningen och de var då 95% så litta svårt hade jag.. men med inhalation och kortison tabletter så började det lätta för några timmar.

men 5 dagars lugna promenader ger mig abstinens, jag vill vara som alla andra kunna ut och gå och kämpa mig neråt. men som tur då har jag wii spelet hemma så det har fått vara det som ersätts av promenaderna tills nu i helgen då jag kommer uppta promenaderna igen, men då får sonen vara hos pappa och storebror så tar jag med mig hunden ut istället.

kosten går bra, 6-7 mål mat om dagen ger resultat, jag börjar må bättre och vara mer piggare fast jag är uppe 1-2 ggr var natt och ger Samuel mat. men tuff början det vet jag inte, jag hade nog redan ställt in mig på de värsta och man får tacka sin man som verkligen frestar mig ordentligt haha

men ännu har jag inte syndat på något vis, har följt min diet och kost till fullt ut.

så hoppas klara denna resan på bästa sätt så vet att jag har en hel del att jobba med i vikt och fett så peppa mig istället för jag vet redan hur ja ser ut :)

Pt som jag har anlitat är Nico prohorenko finns på facebook. och vet verkligen vad han gör :) tackar för min kompis nämnde detta för mig så jag fick en stor spark i "röven" haha!!

Nu sitter jag och irreterar mig över stormens svens underverk som han har lyckats fördärva, samt göra så man inte kommer ut på promenad med hunden samt sonen i vagnen. jag fick till och med omboka min doktor tid i eftermiddag som var att ta bort ett födelsemärke som gör både ont och har växt sedan i midsommras..

nu skall jag dock snart äta min lunch!
6 December 2013  | Länk | astma besvär slår aldrig fel... | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & charlotte Jörgensson                                             Skaffa en gratis hemsida