kampen mot vikten och kosten...
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2024)
>>


Då sitter jag här igen :)

Jag har efter mycket om och men funderat på om jag skulle radera denna sida eller behålla den, jag kom fram till med hjälp av min pojkvän att behålla sidan.

Jag lämnade in skilsmässopapperna höst/vintern 2018, och därefter flyttade jag och min son till egen lägenhet 1/2 2019. En lägenhet jag skulle ha tillfälligt eftersom detta bara är en tvåa och jag vill minst ha en trea.

Jobbar nu i hemtjänsten i Ängelholm och gått ner i tjänst till 85 procent från heltid som jag hade i Helsingborg. Denna resan har varit lång så jag kommer sätta punkt på att inte berätta mer om detta. För bestämde mig att jag skulle blicka framåt för mig och min son.

Nu har det gått så bra att jag träffar en härligt ,rolig och trevlig man som fungerar bra med min son. Jag fortsätter kämpa med både vikt och kosten för det är fortfarande en rygg operation planerad om min kropp vill som jag vill. Jag tränar i den mån jag just nu mäktar med och klarar av pga andra saker. Får som sagt sprutor var 3-4 månad för att klara jobba och leva ett normalt liv som möjligt.

Sitter nu och skriver efter man haft semester med sonen som har haft höstlov och i den mån man kan göra p.g.a. pandemin Covid19 hitta på saker utomhus i den orten man bor i.
Vi har varit mycket ute i skogen och vandrat, Vi undviker åka kollektivt så att träffa mormor är inte aktuellt så det får bli samtal i telefon istället för sonen.

Denna pandemin är inget roligt som hänt hela världen , restruktioner som måste följas och att hålla avstånd mot varandra och undvika köpcentrum om man inte måste. så det gäller att man tvättar händerna och spritar samt håller avståndet. Nu så skall jag se om man kan hålla denna bloggen igång och inte låta det gå så många år mellan gångerna som det gjort. På återseende!
1 November 2020  | Länk | 2020 nytt liv och många erfarenheter starkare. | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & charlotte Jörgensson                                             Skaffa en gratis hemsida