kampen mot vikten och kosten...
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2023)
>>


Då sitter jag här igen :)

att känna sig glad fast det står som spö i backen, Det är då man tänker på sina kollegor som jobbar ikväll. Hoppas dom kan köra bil och slipper bli våta och kalla.

Jag satt och kolla över mitt Telenor paket och inser att jag betalat för tv kanaler som vi inte ens tittar på sedan i somras. Så imorgon får jag ringa telenor och säga upp kanalerna så kommer man ner lite i månaden i kostnad.

Här hemma så ser vi mest på netflix , Disney och you tube.

Ikväll var Samuel för söt, medans jag torkar hans skor i badrummet så säger han mamma jag har fått hår under armarna och skall ta bort det med en rakhyvel trodde han, men jag sa du får allt vänta några år till innan du skall raka dig under armarna så njut så länge du slipper goa unge,

Tiden bara springer iväg och snart är det jul afton och nytt år, jag är mycket ledig över jul och nyår, och då är Samuel också det. Ser fram emot ett bättre och mysigare 2021 med många möjligheter till de bättre.

Dom som vill får gärna slänga in en kommentar på inläggen eller bara skriva i gästboken, bara roligt att få läsa feedback eller ris.

Detta med att undvika både badhus och gym när man är en riskpatient är inte kul , speciellt när jag kom igång så bra med pass och styrkepass. men får väl bättra mig och istället ta tidiga träningar i skogen i detta härliga väder. men det kommer bli bättre hoppas jag.
2 November 2020  | Länk | Att känna sig trött och seg men ändå pigg | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & charlotte Jörgensson                                             Skaffa en gratis hemsida