kampen mot vikten och kosten...
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30
31
<<
Mars (2023)
>>


vakna med tuppen

Ja då vakna man med tuppen när två telefoner ringde samtidigt, den ena låg sidan om sängen medans den andra självklart låg vid soffan så bara att stiga upp och stänga av den.

Sonen var lite mer tröttare än mig så han låg kvar i sin säng en kvart till och sedan var det frukost. Jag lämna honom på skolan och sedan så cyklade jag hem för att ta tag i städningen av kattlådan och dammsugning av lägenheten.

sen när det var dags för att cykla upp till maxi och lidel och öb så var det lite jobbigt upp för den nya backen haha de var då man tänkte jag får nog ut och promenera mer ;)

Så väl uppe på maxi blev det inköp av underkläder till sonen och så vidare till lidel , Så många pensionärer där var där upp eoch vissa hade munnskuddet på men under näsan och de är då man bara vill gå fram för att säga att det gör ingen nytta på de viset. handskar hade dom och när dom betalt så tog dom med handskarna på munnskyddet som redan då egentligen är förbrukad.

Tror man är arbets skadad som skall bry sig om sådant på sin lediga dag. haha men så är det. Sedan så cykla man vidare till öb för kattsanden skulle fyllas på i lådan och lite lukt gott inköpas. så nu medans golven torkar så fastna jag framför min blogg..

Fast jag han även prata i tele med min pojkvän som hade sovigt dåligt och var inte så pigg. så hoppas han får rätt på det. nu skall jag skala lite potatis och varma biffarna som jag gjorde igår.
10 November 2020  | Länk | effektiv | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & charlotte Jörgensson                                             Skaffa en gratis hemsida