kampen mot vikten och kosten...
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30
31
<<
Mars (2023)
>>


ja man mår bättre och bättre...

Ja detta o ändliga väntande på få ett prov resultat. Ja i denna tid med just Corona som härjar runt i hela värden, speciellt i Ängelholm. Vi som jobbar inom vården gör vårt bästa mot denna pandemi, Vi gör vårt yttersta för alla som behöver vår hjälp. Gamla som unga, Hoppas innerligt att pandemin snart är över och att man kan börja leva som normalt igen,

Att man har en sorts rädsla inom sig för denna sjukdom som både kan vara mild och allvarlig har jag hört. Och att slippa få den. Man tvättar händerna och håller avstånd och avstår från all inomhus idrott därav gymmet, och badhuset. Verksamheter är inställda så konstigt om samhället får en viss risk när det gäller psykisk ohälsa, där fler och fler mår sämre psykiskt för man känner sig illa tvungen att hålla sig inomhus efter man jobbat. Ja nu menar jag inte att jag mår dåligt psykiskt.

Idag är en sådan fin dag då solen lyste över Ängelholm, Man ville bara vara utomhus och njuta av vädret men samtidigt så får man tänka om och vara inomhus. Hämtade sonen på skolan och sedan har vi haft en trevlig kväll med film och tv spel där vi hjälptes åt att övervinna fienderna i lego spel på ps3. Ja mycket tänkande men också en hel del skratt från vår sida.

Sedan det bästa var väl att jag chockade killen ordentligt när jag skickade honom ett nice sms, haha ja han fick sig nog en funderare och tänkte väl jävlar har hon slatt huvudet eller nått som han sa när han ringde upp mig. Men han umgås ikväll med en kompis för egentligen så skulle detta vara min jobbhelg men jag lyckades dra på mig en förkylning med huvudverk och halsont och trötthets känsla i hela kroppen.

nu sitter jag här vid datan och skriver lite om dagen som varit och funderar på vad jag och sonen skall hitta på imorgon, blir väl spel och läxläsning till en början..
20 November 2020  | Länk | att gå i väntans tider... | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & charlotte Jörgensson                                             Skaffa en gratis hemsida