kampen mot vikten och kosten...
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2023)
>>


kallt och blött

Ja då har vi kommit in i december månad, snart nytt år!
Jag har varit med om en hel del och resan lär inte ta slut just här kan jag säga. Det positiva är att jag träffat en härlig rolig man som är underbar. Jag har i mina tankar när det gäller just män att vara försiktig, helst inte släppa in någon i mitt liv eller öppna mig direkt för någon ny, Jag jobbar på detta men mer och mer så kanske jag kommer våga berätta mer om mitt liv och sonens liv.

Jag vill så mycket just nu, hade önskat fått igenom en sak och det är att börja min rediga viktresa när jag fått min blockad spruta den 17/12. Jag börjar samla mod och kraft för att psykiskt klara detta, med min pt kostråd och träningsråd och att jag mitt nött har gjort en deal med en vännina att detta skall jag fixa i allla fall 10 % till februari, hoppas bara att stressen som blir nu på jobb med tacken av Corona där vi saknar personal till den milda grad att vårt distrikt snart går på knäna. Personal och deras anhöriga är sjuka samt våra barn som dras med förkylningar som gör att vi inte kan lämna dom på skolan.

Julafton ja det blir det även om man inte kan fira det med mamma och syskon, men vi löser detta, min son är för underbar att mamma då blir det ingen jul :( jodå jul och klappar lär det bli ändå men det lär bara bli du och jag och eventuellt någon vän. Så igår handla jag tre julklappar och en sedan innan så vi kommer nog ha de trevligt.

så idag skall jag besöka dietisten på sjukhuset för att se vad vi skall planera och hur jag skall lägga upp min kommande träning och kost för att lyckas lite i taget.

men som sagt så är det planer och fler har jag på gång hehe. så nästa år lär det nog gå i kärlekens tecken , mycket att färdigställa och få klart så man snart kan göra det man har på sin önskelista.

nu blir det att fortsätta med tvätten och ev en promenad innan jag kommer hämta sonen för att ta oss till sjukhuset och sedan hem för att sist ta mig till jobb för ett kvällspass. imorgon fredag så lär jag och sonen ta det lugnt, ev gå ut och bara ha roligt.
3 December 2020  | Länk | 3/12 torsdag | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & charlotte Jörgensson                                             Skaffa en gratis hemsida