kampen mot vikten och kosten...
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
28
29
30
31
<<
Mars (2023)
>>


Du är värd bättre vännen!

Jag har under en tid funnits för min bästa vän, hon har inte känt sig sedd med den hon träffat som har kärleks förklarat sig för henne med att flytta ihopa, giftemål mm.. Kär som hon var så kände hon att nu har jag nog träffat en reko kille. Men han har betett sig konstigt mot henne på sista tiden, och idag kom förklaringen... han var hos sitt ex.

Jag bad henne komma hit och ut och gå med mig och sonen, så vi var ute i två timmar och gick och prata , när vi kom hem så satt jag fram mat eller sallad med kyckling till henne så hon börjar få lite liv igen. Sedan kom min pojkvän och sa samma sak som jag i stort sett sagt till henne över en veckas tid. Hon är värd bättre, Hon behöver en trevlig, ärlig, lojal och god trogen kille som både har skin på näsan och kan acceptera att hon har barn varannan vecka. nu behöver hon ha minst 3 - 4 veckor att hitta sig själv att läka och glömma det hon precis förlorat eller som han förlorade.

Jag har även fått positiv feedback av min väninna att nu syns de att jag har börjat slimma till mig och tappat vikt. jag vill och kan och lär tappa mera. Tränar varannan dag och försöker gå mycket på jobb så man f år sin motion där. springa i trappor de skall jag börja göra amera. för nu jävlar så är det jag som skall få den kroppen jag vill ha, få tillbaka den kontrollen som jag en gång tappade år 2008 då jag var med om min häst olycka som gjorde att min ryttar karriär tog slut på allvar :/

Jag älskade mina hästar och få rida andras hästar, samtidigt som jag tränade på gymmet. Jag har dock ändrat min kost men nu lär jag fortsätta me detta och invägningen blir 28/! hos dietisten, och när jag nått mitt mål så har jag garanterad en skönhets op att genom gå med all lös hud som inte vill strama till sig samt min gravid mage där jag blivit snittad.

Som sagt jag vill bli en aktiv och pigg tjej i mina bästa år, och jag har som mål och jag har min pojkvän som gillar mig för den jag är men som också har börjat ut och gå för sin egen del. jag gillar han som han är men hälsan är o och a. nu har det varit en bra helg fast vi inte sov hos honom i helgen, han vara här och det var trevligt, längtar redan efter honom, nu får jag fortsätta att tänka framåt och har ett mål till som jag skall klara och det får jag väl snart börja med så jag får de över klarat. Friare liv utan att vara beroende av andra.

önskar er en trevlig fortsatt 3 advent, snart julafton men också mer och se fram emot..

Du och jag mot världen hjärtat och min son självklart!
13 December 2020  | Länk | psykiskt mående | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & charlotte Jörgensson                                             Skaffa en gratis hemsida