- Ett liv med hund
Startsidan Blogg Fotoalbum Prinsessor! Gästbok
Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2023)
>>


Rostsprayen heter Damm

I tisdags åkte Rosa och jag ner till Farmor Jenny för ett träningspass med vovvarna. Den senaste tiden har jag känt mig lika rostig som vår gamla Opel vi hade en gång i tiden när det gäller agility.men med rostsprayen Damm känns det äntligen lite bättre.

Jag har en snabb hund och egentligen är jag nog inte så långsam jag heller. Jag är dock oerhört oeffektiv då jag springer för mycket på fel ställen, bl.a. släpper jag min hund för sent och håller henne i handen lite för länge - något jag faktiskt inte alls behöver göra då Janis har ett hindersug som heter duga. Jag fick jag hjälp med än tajtare back-svängar och få in den där tysken på rätt ställe, jag fick nya tips på a-hindret och såg nya härliga sidor hos min underbara prinsessa. Jag var grymt nöjd med träningen men framförallt kändes det som om lite rost lossnade. Så välbehövligt rent mentalt.

När det idag nalkades inofficiell tävling på Vänersborgs BK vågade jag testa en hel del och jag är supernöjd med min prinsessa på flera partier. Fräckast, även om det genererade i diskning, var när Janis gick av innan okej trots att tassarna var två av och två på balansen och jag springer mot nästa hinder medan hon vänder tillbaks och går upp på balasen och väntar på släppkommando. Fina starter där jag vågade låta henne ta hinder helt själv ur linjen, bra slalom där jag både kunde göra blindbyten och dra i sidled. Jag vågar helt enkelt lita mer på henne och det känns så himlans bra. Snart klipper vi till ordentligt, vi ska bara finlira lite till!

Nu blir det massage för lilla Janis medan matte tittar på mästarnas mästare. Heja Stenmark! 

Det finns många vägar upp till bergets topp,
men utsikten
därifrån är alltid densamma.

Kinesiskt ordspråk


       
22 Maj 2011  | Diary! | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Hanna Carlsson                                             Skaffa en gratis hemsida