- Ett liv med hund
Startsidan Blogg Fotoalbum Prinsessor! Gästbok
Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2023)
>>


Ett år äldre och ett efterlängtat nollat lopp...

Förra måndagen firade jag födelsedag. Att fira att man är ett år innan tretio är inte så mycket att fira men jag hade en supertrevlig kväll med vänner och familj på Red Lion i Majorna. Tillsammans med mamma, pappa, Minna, Rosa, Jonne, Sonja, Tommie, Sofia, Stefan, Ida, Sarah och Sofie käkade vi god mat och deltog i pupquiz. För att göra det lite roligare satte jag ihop lag där folk inte kände varandra och glädjande nog hade ett gäng lite otur i sina svar och kammade hem jumboplatsen och tre fria öl till mig att avnjuta längre fram...

En annan som fyllt år är min underbara ponny Polly. I fredags fyllde hon 23 år och detta firades med betessläpp dagen efter. Hon är redan rund som en tunna och snart åker kanske munkorgen på för hennes del.


<3 Polly <3

Igår tävlade jag med Janis och Meg på Torslanda Öckerö BK. De hade en inofficiell agilitytävling med lagom många ekipage och roliga banor. Meg gör framtsteg och jag försöker hela tiden testa och utvecklas med henne. Vi gjorde två av tre nollade lopp vilket resulterade i en vinst och en andra plats. Gladast var jag ändå över att Janis och jag äntligen fick göra ett nollat lopp, vilket räckte till vinst trots vinglig handling och två större svängar. Jag var även nöjd med agilityklassen då jag tyvärr gjorde det omöjligt för Janis att gå in i slalomet (en blondin till matte stod i ingången). Fina kontaktfält och lyhörd till tusen. Duktiga vovvar.


Vilar mig i form...


Älskade vovve....

På kvällen åkte jag ut till landet och har varit där ända tills nu med bästaste familjen. Har legat i liggande läge större delen av dagen och ändå är jag jättetrött. Får inte ihop den ekvationen. Nu ska Janis få massage och sedan ska jag ladda upp inför mitt första motionslopp ever. Imorgon springer Hanna milen i Blodomloppet - wish me luck!


Gullungarna med vinnarvovven!

Man får bara vad man ger,
och man ger bara vad man redan fått.

Karin Boye


       
29 Maj 2011  | Diary! | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Hanna Carlsson                                             Skaffa en gratis hemsida