- Ett liv med hund
Startsidan Blogg Fotoalbum Prinsessor! Gästbok
Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2023)
>>


Lämnar 2011 bakom oss och siktar mot 2012!

Jag lever. Däremot bloggar jag inte särskilt ofta. Anledningen är enkel; det finns inte tid. Hösten har varit tuff med flytt och totalrenovering av lägenhet, jobb i mängder, träningar och tävlingar med hundarna, ideellt arbete och dessutom har jag försökt att hinna umgås med mina nära och kära.

Folk skriver långa romaner om året som gått och det har både varit toppen och botten för egen del. Tuffast var helt klart att Farmor gick bort i april, ungefär i samma ögonblick som Janis och jag äntrade lydnadsplanen och tog vårt LP1.

Det är i Farmors gamla lägenhet som Janis och jag bor i sedan november, en stor lägenhet på 100 kvm i Majorna med utsikt över Göteborg. Det var dock med blandande känslor och tankar jag flyttade hit, det känns som min lägenhet nu och jag vet att Farmor är glad över att jag bor här. På något sätt sitter minnen i väggarna och det är ofta tankarna springer iväg åt ett håll som jag inte riktigt är bekväm med. Fast det vore ju konstigt om man inte kände eller tänkte heller?

Till det positiva. Årets största händelse var helt klart när vi stod på toppen av Sveriges högsta berg Kebnekaise i juli. Den resan har satt spår på många sätt och jag är så otroligt glad att veckan i norr blev så lyckad på alla de vis. Tack ni som var med!


On the top of Sweden


Det gröna tältet på toppen!


Hela min semester var bra på alla de vis, vilken ni kan läsa om här.
Och höstens resa till VM i Frankrike var också kul!

Men nu är det nytt år med nya möjlgiheter. Det jag önskar allra mest är att Janis och jag får en tävlingssäsong tillsammans utan skador. Ser gärna att ett cert eller två trillar in. Med laget är målet självklart SM2013 och det är med laget jag har allra roligast. Dessutom ska jag ju prestera så bra jag kan utifrån de förutsättningar jag har med Meg, Iza och (s)tollarna.

Jag har antagit utmaningen att springa Göteborgsvarvet den 12 maj. 21 km ska jag klara av att jogga så jag ska försöka att prioritera att träna en del varje vecka. Sätter inga måsten på antalet pass, när jag får en lucka och känner att jag orkar ger jag mig ut i skogen...


Den 12 maj ska jag vara stark!

Och så ska jag ju fylla år. Jämt. Inte roligt alls. Det är så mycket som i mina tankar skulle var uppfyllt vid denna tidpunkt i mitt liv. Jag trivs med det jag gör samtidigt som jag inte kan låta bli att påverkas av andras kommentarer. Stora som små. Fast jag lever mitt liv och det är jag som ska vara nöjd med det och allt som oftast är jag det. Och... i maj blir det fest i paradiset!

När jag bloggar nästa gång vet jag inte. Kanske imorgon eller kanske först i sommar. Den som lever får se!

Jag älskar dig mer än igår
men mindre än imorgon!


       
3 Januari 2012  | Diary! | 1 kommentar
Vad fin blogg och fina bilder! =D Gå gärna in på min blogg och komentera gärna.

Webbplats: http://sbkagility.blogg.se
Skrivet av Erika den 14 Januari 2012 18:52
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Hanna Carlsson                                             Skaffa en gratis hemsida