- Ett liv med hund
Startsidan Blogg Fotoalbum Prinsessor! Gästbok
Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2023)
>>


Nyårsafton 2006

Vaknade av att någon puffade på mig, det var dags att gå upp tyckte Zessi!

Morgonpromenaden bar av till Savfjället tillsammans med Zandra, alltid kul med sällskap (tack darling). När vi väl kom upp för den mördande backen (jag förstår varför det står bänkar var tionede meter) gick vi runt slingan som tog ungefär en timma. Zessi hade energi likt vanligt, sprang som en tok upp och ner över kullar, stigar och nerfällda träd. Väl hemma blev det tuggben för damen innan hon somnade på mattan. Hon är för go!

Efter att ha haft den lugnaste eftermiddagen på länge skulle jag ta bilen till mamma och pappa för att lämna Zessi. Vi kom inte särskilt långt, jag hade fått punka! Mamma var liksom vanligt snäll och tog bilen och hämtade oss.

Nyårsfirandet detta år blev hos Sofia och Stefan i Högsbohöjd där allla "par" stod för varsin rätt. Emma och jag (två singlar) fick tillsammans stå för förrätten, Sofia och Stefan för huvudrätten och Karolina och Samuel för efterrätten.

Förrätt
Lite av allt - bl.a. parmaskinka och melon

Huvudrätt
Parmalindad fläskfile, rotfruktskompott och timjanstekt klyftpotatis

Efterrätt
Hemmagjord moccaglasstårta

Magen var liksom alltid vid sådana här tillställningar full till max, men så gott!

Som överraskning hade jag gjort en musiktävling av ett litet anorlunda slag där vinnare blev Samuel - stort grattis och du har verkligen koll på det mesta! 21 av 26 möjliga poäng kammade Ljungbergkopian hem! ;o)

Vi tolvslaget skålade vi i champagne och såg himlen fyllas av en mängd fyrverkerier. Fint, men stackars alla djur som mer eller mindre berörs av detta spektakel.

Väl hemma hos mamma och pappa väntade världens bästa Zessi i sängen!

Gott Nytt År allihop!

Kram!
31 December 2006  | Länk | Diary! | 0 kommentar
Regnet det bara öser ner!

Varför är det inte blå himmel och härligt vinterväder nu när jag äntligen har några dagar ledigt? Får likt vanligt trotsa vädergudarna!

Efter att ha snoozat alldeles för många gånger åkte jag till stallet. Hade utsläppet av hästarna och efter att alla täcken var på och hästarna kommit ut på leråkrarna (hagarna) tog Polly och jag en tur till manegen. På den korta promenaden dit hann både hon och jag bli totalt genomsura. Shit - det verkligen öste ner. Dagens pass gick riktigt bra, hon var mjuk i munnen och hade en fin galopp. Hon kan min prinsessa!

Zessi blev glad när jag hämtade henne i hundgården. Sprang som en galning till bilen med sin nya leksak i munnen. Egentligen var planerna att åka direkt till klubben och träna lite kontaktfält och några kombinationer från förra årets hoppbana på My Dog, vädret gjorde dock att jag åkte hem och lagade lite lunch och kokade mig en stor kopp te. Åkte upp till klubben vid fyra och byggde upp en bana med många av kombinationerna från ritningen jag hade med mig. Vi tränade extra på kontaktfälten och hon är bättre på två tassar i marken och att vänta in mig. Det kan dock bli betydligt bättre, hon ska klara dem 100% vilket hon i dagsläget absolut inte gör. Starterna fungerade bra och knixheterna i boxen gick som susen. Det är väl hennes största fördel, snäva svängar. Utöver det hjälpte vi Andreas och Leia att hoppa två hinner i rad. Säger bara en sak - husse måste löpträna! ;o)

Jag njuter av att ha sällskap här hemma och längtar än mer tills mitt egna lilla charmtroll flyttar hit.

Zessi ser ut att trivas hos mig och njuter allra mest av att ligga i min säng och bara bli klappad, klappad och åter klappad på i flera timmar!

Hej svejs så länge!

Kram Hanna-Panna

30 December 2006  | Länk | Diary! | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Hanna Carlsson                                             Skaffa en gratis hemsida