- Ett liv med hund
Startsidan Blogg Fotoalbum Prinsessor! Gästbok
Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2023)
>>


Göteborg Horse Show 2010

För andra året i rad var Janis med på uppvisning i samband med Göteborg Horse Show. Att det var typ 15:e året för mig spelar mindre roll...

I år var upplägget lite annorlunda än tidigare. Fyra lag tävlade mot varandra där vi hade två semifinaler och en final. Det som var kul var att vi som vanligt kunde visa upp flera olika raser, både bra för sporten och för publiken. Pudel, sheltie, bishon frise, pyrre, schapendoes, tollare, border collie, dalmatiner, blandras, cavalier - agility är en sport för alla!

Janis har totalt sprungit tre vändor under helgen och fick publiken att ropa som galningar. Hon var galen och jag likaså. Så nöjd med henne och framförallt gungan som trots högsta stressnivå man kan tänka var kanon! Duktig hund. Att springa agility för 12.000 personer på Scandinavium kan man inte förstå om man inte gjort det själv, det är sagolikt och alldeles underbart. Så glad att vi får vara med.

Zessi fick vara med som veteran i år. Hon kördes av Elin och de var riktigt duktiga. Zessi lever verkligen upp på Scandinavium, springer sitt allra snabbaste och är glad som en lärka! Riktig uppladdning för säsongen må jag säga...

Båda våra shower var grymt roliga och funktionärerna var toppenbra - banorna stod klara på bara ett par minuter. 

STORT TACK ALLA SOM BIDROG TILL KANONUPPVISNINGAR AV GÖTEBORGS HUNDUNGDOM I HELGEN!

Båda dagarna har världens bästa mamma hämtat Janis så jag kunnat vara kvar och titta på hästtävlingarna. Höjdpunkten var självklart Grand Prix idag där Jessica Kurten från Irland stod som segrare. Helt galet vad hon satsade i omhoppningen, håret på armarna reste sig.

Shoppat har jag gjort lite. Ett täcke till Polly, leksak och ben till Janis samt strumpor till mig.

Dags att vila lite på soffan (för övrigt sov jag där hela natten tills idag) innan en ny spännande vecka kör igång. En sak som gör mig otroligt glad är att det är så mycket ljusare, både på morgonen och på kvällen. Våren är på väg - underbart!

Jag älskar det väna, veka och blyga
Gläds när hassel ur jorden ses smyga
När sälgen den knoppas, brister, slår ut
Och vårblommor hälsa att vintern är slut.


Linnéa Norold

28 Februari 2010  | Länk | Diary! | 0 kommentar
Längtar!

Har suttit och anmält och betalt till tävlingar under våren. Galet vad man längtar efter gröna agilityplaner, tält och goa hundmänniskor. Vem möter jag när?

Anmäld till följande tävlingar än så länge:

Datum Ort Ind Lag Boende Sällskap
6 mars Örebro

x

Mariestad Elin F
20 mars Laxå

x

Home? Rosa
3 april Oxie

x

Home? Cecilia A
18 april Nybro

x

Sjöstugan  Rosa & Minna
24 apri Kungälv

x

Home!
25 april Kristianstad  x 2 Jenny S Lagen
8-9 maj Tranås

x

Hätte Camp. Jenny B
14-15 maj Falkenberg

x

Home!
29-30 maj Oskarshamn

x

x 2

Gunnarsö Lagen

Janis och jag har som mål att komma upp i klass III i både agility- och hoppklass - den som lever får se. Har en kvar i hoppklass och två i agilityklass.

Mål är även att startarna ska innebära mindre konflikter, jag ska våga köra mer offensivt och lita mer på min hund på kontaktfälten. Jag ska ha fler välplanerade träningar och ha en hund med fysiska förutsättningar för att klara agilityn på den nivån vi båda vill, därmed innebär det fler fyspass i skog och mark.Framgångens hemlighet är att aldrig släppa målet ur sikte.

Benjamin Disraeli

25 Februari 2010  | Länk | Diary! | 0 kommentar
Skam den som ger sig...

Efter fyra timmar i snön som resulterade i förfrusna tår är nu äntligen hindren på Scandinavium. Elin, Emma, Sarah och jag bör få bragdguldet efter dagens insats. Trött och frusen hoppar jag nu i säng med tankarna att jag inte kommer att hämta/lämna hinder till vår årliga uppvisning på flera år...

Bra kämpat tjejer - skam den som ger sig!

21 Februari 2010  | Länk | Diary! | 1 kommentar
Lunchbesök!

Av inga mindre än Nettan, Jane och Rikard. Kladdkakan bakad och sushin är på ingång. Vardagslyx. ♥

19 Februari 2010  | Länk | Diary! | 0 kommentar
Världens bästa Lotus är återfunnen!!!

Efter 18 timmar ensam i skogen är världens bästa Lotus återfunnen! Läs mer på Jenny blogg.

Dags att sova efter minimal sömn under natten. Men vad gör det en dag som denna? Klockan 18 hämtar Emma mig för en kort promenad på klubben innan det är dags för tävlingspsykologikurs.

Och tack alla som hjälpt till - herregud vilka nätverk man har runtomkring!

17 Februari 2010  | Länk | Diary! | 1 kommentar
Sportlov för Janis!

Denna vecka innebär faktiskt lov även för Janis. Ingen träning eller tävling inbokad utan bara härliga promenader och massage. Tror det är bra för både kropp och själ.

Idag efter jobbet hämtade jag upp pappa och vi tog en promenad vid havet. Helt underbart att det är så mycket ljusare på eftermiddagarna, man märker stor skillnad. Såg paradiset i horrisonten och fick än längtan dit.

Har hunnit storhandla och i ugnen befinner sig nu en kladdkaka medan brödet jäser i bunken. Om ett tag kommer vänner på kvällsmat. Mysigt att liva upp vardagen lite.

Och den som var nummer 100.000:e besökande var nog inte varse om det. Vilket fall som helst är det kul att många läser min blogg.

Vi lever alla under samma himmel
men vi har inte samma horisont.

Citat: Konrad Aden Auer

15 Februari 2010  | Länk | Diary! | 0 kommentar
Vem blir besökare nummer 100.000?

Till vänster om blogginläggen har jag en besöksräknare. Vem blir nummer 100.000 att besöka denna blogg? Skriv gärna ditt namn som kommentar på detta inlägg. Det borde ske under dagen då jag igenomsnitt ligger på 250 besökare/dag. Jag väntar med spänning.

För övrigt. Jag har enorm träningsvärk.

CARPE DIEM!

 

15 Februari 2010  | Länk | Diary! | 2 kommentarer
Undra om jag kan gå imorgon?

Idag har jag spelat fotbollscup tillsammans med BK Gerda på Lundbystrand. Fyra matcher där man fick bekänna färg minst sagt. Tyvärr inga resultat att skryta med, men alla kämpade på. Är faktiskt nöjd med min insats. Gjorde lagets alla tre mål även om det är har mindre betydelse, jag hade hade ju hellre vunnit alla matcher. Behöver jag säga att jag kommer att ha en enorm träningsvärk imorgon, undra om jag kommer att komma upp ur sängen? För övrigt kan jag meddela att vi hade en brunbränd Anders Svensson som publik, inte illa.


Ibland saknar jag faktiskt den "riktiga" fotbollen...

I övrigt har jag varit en sväng förbi mamma och pappa som bjöd på urgoda fattiga riddare samt traskat Sagorundan tillsammans med Anna, Rosa och en massa hundar. Tack för trevligt sällskap.

En härlig söndag där kroppen fått känna att den lever helt enkelt. Nu ska Janis får massage, undra när någon kommer och ger mig det?

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår


Sonja Aldén

14 Februari 2010  | Länk | Diary! | 1 kommentar
Linköping T/R

På tolv timmar har jag idag hunnit besöka Linköping, eller mer exakt Valla ridhus där det nalkades agilitytävlingar.

Rosa och jag startade vår resa vid nio och tiden gick fort då vi roade oss med Melodikrysset. Det visade sig att vi var ett riktigt radarpar. På vägen blev det dessutom gulaschsoppa och en lyxig kaffe latte på Dinners samt rastning av hundar.

Väl framme tog vi en timmes promenad i skogen vilket var riktigt skönt efter flera timmar i bilen. Snabbt gick tiden och det blev dags för banvandring där de började med hoppklass II där jag skulle starta både Chili och Janis. Banan var snabb och lite för enkel för min smak. Jag älskar ju när det blir krånligt och där det krävs mycket handling. Ingen klass II nivå enligt min tycke.


Uppladdningspromenad!

Hoppklass II
Chili:
Då Jenny åkt till Alperna och den sista hoppklasspinne varit nära vid alltför många tävlingar frågade Jenny för ett tag sedan om jag kunde ta med Chili upp för att testa. Chili och Janis är rätt lika och Jenny och jag handlar på ganska lika sätt. I söndags tränade jag henne en snabbis och det kändes helt okej.

Det är alltid lite problematiskt i starterna med ny hund. Fick passa henne nog och tyckte att jag släppte henne lite för tidigt. Det blev en lite för lång sväng vid framförbytet mellan hinder 4-5. Jag fick också ett stopp/miss mellan säcken och tunneln vilket drog ut på tiden en sekund eller något. I mål kom vi dock med noll fel och därmed kan nu bästaste Chili och Jenny även starta i hoppklass III. Tack för lånet av härliga Blomman.

Janis: Fick tjata i starten likt vanligt men startade inte förrän hon låg helt still. Släppte för tidigt därmed, skulle nog gått förbi långhoppet för att hinna fram själv till framförbytet mellan 4-5. Fick en vägran och förlorade tid på hinder nummer 4. I övrigt tyckte jag nog vi hade hyffsat samspel men en bom revs efter slalom.

Efter att vi gått av hundarna och tittat lite på small och medium var det dags igen. Även agilitybanan var för lätt för min smak. Ingen utmaning, bara fart.

Janis; Starten innebar tjat men hon låg still när jag väl släppte på. Helt okej start och bra balansbom. Kraschade i hindret efter och tog en extra tunnel vilket innebar disk. Gungan satt som smort och jag var faktiskt nöjd med loppet trots allt. Härligt att kontaktfälten kändes bra - det är en härligt känsla!

Efter att vi gått av hundarna och käkat räksallad styrde vi bilen hemåt. Det blev två omgångar av M.I.G där Rosa kammade hem två vinster (alldeles för ojämna frågor!!!). Utöver det lyssnade vi på Melodifestivalen som inte alls kändes som någon lysande omgång.

Efter en liten dagsutflykt är bästaste Janis och jag tillbaks på soffan. 12 timmar tillsammans med våra härliga vänner T/R till Linköping - tack för en bra lördag Rosa!

Nu ska vi heja fram Helena och AK i skidskyttet. Dessutom måste jag hoppa i säng tidigt då det nalkas fotbollscup imorgon. Samling 8.00 men jag har sagt att jag kommer först 8.30. Janis får vara hos sin mormor och morfar medan jag får jaga boll. Längtar faktiskt, tycker ju fotboll är så himla roligt och saknar faktiskt att spela på "riktigt". Tur att man får hoppa in såhär emellanåt.HEJA SVERIGE!

13 Februari 2010  | Länk | Diary! | 2 kommentarer
Rekreation samt ögon- och örongodis.

Dagens promenad var rena rekreationen. Tilllsammans med bästaste mamma och Janis tog vi oss ner till Fiskebäck och gick igenom delar av Önnered samt ut och runt Ganlet. Fika gjorde vi på en bänk där mamma och pappa har sin ena båt, helt ljuvligt vackert och dessutom fick jag en liten skymtning av paradiset.  Tänk vad lite havsluft gör för själen! Ljuvliga promenad som gav energipåfyllnad.
 

Ganlet i februari. Barndomsviken där man cyklat ner med vännerna och tagit ett kvällsdopp.


Ljuvliga hav och ljuvliga hund.


Längtan.


Bästaste mamma och Janis.

Så lite godis trots att det inte är lördag. Han heter John Mayer och har återupptagit mitt hjärta med storm. Tänk att Spotify kan få en att åter hitta guldkorn i musikvärlden. Kan inte få nog. Mums.


Ögongodis.
Örongodis x 2.

Nu ska jag softa på soffan innan veckans sista jobbdag. Hunden ligger redan och snarkar. Snart gör jag nog detsamma.

Jag älskar dig mer än igår,
men mindre än imorgon.

Puss älskade prinsessa!

 

11 Februari 2010  | Länk | Diary! | 2 kommentarer
SVT:s bästaste produktion.

Efter ett dressyrpass vid 7-tiden på en pigg och glad ponny, jobbdag och en härlig långpromenad tillsammans med Rosa och hundarna laddade jag igång SVT-Play för att se det program som jag gärna sett i måndags - Himlen kan vänta, ett år senare.

Programmets innehåll är långt ifrån annan dynga som framförallt kommersiella kanaler producerar, det handlar om livet. Livet med en svår sjukdom och en massa jäkla hopp. Ett ämne som är så viktigt och får en att stanna upp. Vad gör livet värt att leva? För mig finns det många saker som betyder så mycket och dessa känslor man känner för dessa människor och djur är långt ifrån en snygg bil, lyxiga jeans, högsta lönen osv. Synd att man måste påminna sig om sådana saker bara...

När programmet gick i sin helhet följde jag det och därför ville jag verkligen se det en timma långa program om vad som hänt ett år senare. Två av de fem huvudpersonerna lever tyvärr inte längre. Tre lever med en livsglädje utöver det vanliga, vilket var underbart att se. För mig är verkligen detta program SVT:S bästaste produktion någonsin, långt ifrån all Anna-Anka dynga (för att citera Andreas E) man kan komma och med ett viktigt budskap som ingen tidigare producerat. All credit till SVT.

Och till något helt annat. Jag älskar verkligen snön som ligger på marken just nu och tycker det vita gör hela landskapet vackert och så mycket ljusare. Idag fick jag dock en sådan där enorm längtan till våren och vårt paradis. Jag vet att sjag snart är på Förö (att längta är halva grejen) och då vill jag ta på mig mina joggingskor och jogga ett par varv runt ön och bara se havet i varje steg. Älskade paradis, snart kommer vi...

Nu ska min söta lilla vovve och jag hoppa in till soffan och ha det gott. Vara lite lata helt enkelt.

Om du inte kan njuta av det du har,
hur skulle du då kunna vara lyckligare med mer?


Okänd

10 Februari 2010  | Länk | Diary! | 1 kommentar
Ingen bra kombination.

Jag kommer på mig själv när jag åker till träningen direkt efter jobbet på måndagar att jag inombords är helt slut. Att gå upp halv sex och knappt hinna andas innan man ska köra agility är ingen bra kombination. Stackars Janis som har en stressad matte som bara blir irriterad och frustrerad...

Normalt brukar mina vardagar efter jobbet bestå av långa härliga promenader där jag får tid att rensa hjärnan. Eller så rensar jag hjärnan från hästryggen. Hjärnan behöver i vilket fall rensas, det är en sak som är säker.

Träningen igår började inget bra alls. Däremot så avslutades det på ett riktigt bra sätt men grymma slalomingångar och fina bakombyten. Duktig hund.

Idag har Janis och vi bara gått promenader och rensat hjärnan tillsammans med Zessi och Meg medan MInna red på Polly. Sover över hos Familjen Hjelmqvist för att åka till stallet på morgonen innan jobbet.

Dags att vara lite social, på återseende!

CARPE DIEM!

9 Februari 2010  | Länk | Diary! | 1 kommentar
Fantastisk helg!

När jag nu sitter och summerar helgen som gått har jag inget att klaga på. Jo, möjligtvis att nacken var lite stel efter min tupplur på soffan på eftermiddagen idag. Hur som, det har hänt massor i helgen och jag har hunnit att umgås med både vänner och familj samt mina djur såklart!

Lördagen började med en tur till stallet och utsläpp av stallets hästar innan Annica och jag tog en fantasisk tur ut på våra glada hästar. Princess hade bus i ögonen och trots att hon kommit upp i åren så fick hon sina ryck igår. Polly var glad och nöjd. Turen blev mest skritt och trav men bara att vara ute och njuta i skogen är ljuvligt.


Underbar tur i skogen... 

Efter att Polly och övriga hästarna fått mat mötte jag upp Minna och hundarna vid Björlanda kile och vi tog en promenad tillsammans. Fick dessutom bästaste Zessi med mig hem.

Snabbt hem och duscha för att sedan möta upp Johan, Theo samt hans kompis John vid Liseberg. Varje år har ett företag jag jobbar med ett kundevent där de öppnar upp spelhallen på Liseberg och man får spela hur mycket man vill helt gratis. Speldjävulen får liksom leva ut. Det blev att testa på en mängd apparater och leka lite innan jag lämnade dem vid två tiden för att åka och träna.


På Liseberg i februari... Harley Davidsson!

Tillsammans med Elin och Emma bar det av till Lisbeths fantastiska manege utanför Kungsbacka som vi hyrde i två timmar. Elin hade med sig en trevlig bana som vi efter lite stationsträning körde igenom.

Det är skönt när man kunde fila en del på saker som man har i fokus just nu. Janis hoppteknik tränar vi vidare på, hon är slarvig när jag hållt en henne tajt och sedan skjuter på. Slalomingångar fokuserade vi en hel del på också. Mellan träningen serverade Elin muffins med choklad och jordgubb (mumma!) och varm choklad. Så med mer energi i kroppen körde vi sedan banan två gånger var.

I det stora hela var jag väldigt nöjd med träningen med både Janis och Zessi. Den sistnämnda fick träna lite med Elin då hon troligtvis ska springa med henne under klubbens uppvisning på Göteborg Horse Show. Det gick kanon.

Efter att vi pulsat runt och varvat ner hundarna åkte vi hem för en kväll hos mig. Det blev thaimat, rött vin, Melodifestival och sällskapspel där det kom fram vem som är den glada mytomanen. Not me, grattis Elin till titeln!


Kul spel med kul glasögon.


Den glada mytomanen...


Idag började dagen med frukost tillsammans med Sofia, Emma och Ida på Egg and Milk. Supertrevligt och en kanonstart på dagen.


 Mysig start på dagen...

Under frukosten fick jag ett piggt SMS från Anna om en gemensam promenad runt Delsjön och för ovanlighetens skull kunde jag spontant säga JA. (Jiiipppieee!) Åkte hem och hämtade hundarna och mötte sedan upp Anna, Olof och sötaste Malte. Tack för en trevlig promenad, hoppas på återseende snart!


Anna, Malte, Zessi, Janis och jag...

Sådär skön i kroppen åkte jag hem och städade ordning och lagade mat. Det blev en supergod kycklingrätt där det dessutom blev två matlådor över. Somnade till Sommaren med Göran och en filt över mig tills...

Strax efter 18 befann jag mig i Kungälv för den sedvanliga söndagsträningen. Denna gång hade vi ändrat upplägg med två grupper så man slipper sitta och vänta så mycket. Jag valde att vara med i andra gruppen och detta tillsammans med Jenny och Chili.


Lyckad träning.

Började med en uppvärmningspromenad tillsammans med Anna och hundarna innan Jenny och jag körde igång vår riktigt grymma träning. Vi körde två olika banor och dessutom nötte vi en del kombinationer som vi ville köra lite mer. Det var en helt annan träning än vad jag normalt brukar få till där. Det var fullt fokus, hög koncentration och valuta för minuterna på banan. Testade även att köra Chili då jag ska ha med henne till Linköping nästa vecka (Cissi: vi kommer) och det gick riktigt bra faktiskt. 

Här hemma har jag nu en trött hund som ska få massage innan vi kryper ner under täcket och laddar för en ny spännande vecka.

Man får aldrig leta efter lyckan,
den kommer helt apropå.


Isabelle Ebenhart

7 Februari 2010  | Länk | Helgrapport! | 1 kommentar
Sälar.

Igår efter jobbet åkte Janis och jag mötte upp Jenny och hundarna på Blå Stjärnan för en ny simtur i bassängen. Janis är verkligen riktigt duktig nu och simmar lugnt och fint. Körde fyra pass innan det blev schamponering och storfönen. Säl nummer ett var klar.


Har man bara ett djur i munnen så...

Säl nummer två blev jag. Knubbsälen gjorde entré på Åby Simhall tillsammans med Emma. 1000 meter var mitt mål och det var faktiskt inga som helst problem. Takten kan såklart ökas, men det kommer väl med tiden. Knubbsälen köpte ju ett 10-kort så det finns ett par gånger kvar att träna på. Efter motionen blev det bastun där även Nettan med magen gjorde oss sällskap.

Idag blev det en riktigt härlig tur ut i skogen efter jobbet tillsammans med mamma, Rosa och hundarna. Rundan som normalt kanske tar dryga timmen (mitt tempo) tog idag två. Det blev till att lyfta benen ordentligt i snön - riktigt bra träning. Jag tycker att många klagar över snön hit och dit, jag älskar den. Det är ljust, hunden håller sig ren och vårt landskap är obeskrivbart. Jag njuter.

Efter promenaden åkte mamma med mig hem där vi käkade räkor med aioli samt festade till med mammas hembakta bullar och te. Så tittade vi på Sommar med Göran och skrattade lite. Det är faktiskt en riktig feelgood film. Me like.

Sedan är det nästan rekord. Klockan är nästan tio, det är fredag, Hanna sittligger i soffan och är VAKEN. Har inte sovit en blund på hela kvällen. Det måste var rekord.

Vi lever alla under samma himmel
men vi har inte samma horisont.

Konrad Aden Auer

5 Februari 2010  | Länk | Diary! | 0 kommentar
Hemligheter!

Och jag tänkter inte skriva ut dem här. Några vet som ändå inte har med de att göra. Är så glad och förväntansfull att jag bara skulle vilja skrika och skriva så hela världen hör och ser det. Får vänta. Men tack hur som helst på olika sätt.

Igår hade jag sådär jäkla ont i huvudet att jag knarkade vita piller. Inte ens de hjälpte. Efter att ha varit en snabbis i stallet samt hämtat Janis hos mamma och pappa åkte jag hem och sov ett par timmar. Vaknade utan en boll (hjärna) som studsade innanför skallbenet. Vilken lycka. Kvällen i övrigt innebar lite hemsidefix för Göteborgs Hundungdom. Ibland undrar jag om det står rätt till hos mig, jag verkligen älskar att pyssla och lura system.

Jobbet flög förbi i en hast hela dagen. Möten. Åkte och hämtade Janis i Fiskebäck och tog först en sväng förbi Elon för att kolla om min plattång som tappar i strömmen gick att göra något åt. Vips så hade man en helt ny med sig hem. Märker dock att när jag fått längre hår slipper jag platta så ofta, det är mest luggen nuförtiden.

Emma och jag tog sällskap till klubben och där mötte vi upp Emma och Sarah. Tillsammans pölsade vi 45 min i snön på golfbanan. Militärerna lekte krig och skickade fyrverkerier hej vilt. Janis märker av det men jag kan både göra konster och ha henne nära mig trots alla oljud. Så skönt att hon inte flyr sin kos...

Klockan sju var det dags för kursgång nummer tre på Åsas och min studiecirkel i tävlingspsykologi. Jag var inte med för två veckor sedan och första gången hade vi ju en kick off med extern föreläsare. Tjejerna/kvinnorna (de är bara sådan med) är mellan 15-50 (?) år och helt fantastiska. Pratade, diskuterade, gav varandra tips och idéer. Tror detta blir bra faktiskt. Kul med ett samarbete mellan GMBK och GHU.

I övrigt är det nu bestämt att det blir helgkurser i agility i vår på GMBK. Rosa hoppar in då Nettan ska göra annat! Vi kör två lördagar där vi först har 2.5 timmar med nybörjare och sedan 2.5 timmar med en fortsättningsgrupp. Ska bli roligt, hoppas folk anmäler sig!

Nu är det dags att sova. Imorgon är det plask och lek för både Janis och mig. Klockan 17-18 ska Janis simma tillsammans med Chili på Blå Stjärnan (sponsorn) och när vi är klara där tänkte jag hoppa i bikinin, blunda över min bleka hy och dyka i bassängen på Åby och simma 1 km eller något.

På återseende!

Man får bara vad man ger,
och man ger bara vad man redan fått.

Karin Boye

3 Februari 2010  | Länk | Diary! | 3 kommentarer
Danmark och ny kamera...

Nu får vi hålla tummarna att det blir Danmark även 2010. Ikväll satt jag med Helena i örat och med fingrarna laddade för att anmäla oss till Fionia Cup som går av stapeln 11-16 juli. Jag hoppas jag snart får skriva Denmark, here we come...


Hoppas verkligen vi kommer med till Danmark och kan dricka öl och ta emot lite priser...

I övrigt har dagen varit bra. Har äntligen fått bli av med min kamera som mest krånglat. Försäkringen tog den och med mig hem fick jag en batterilös (?) Canon SX 200 IS. Fick lägga 1500 kr i mellanskillnad men nu kan jag filma i HD-kvalité samt ta bra kort. Känns som ett bra komplement till min systemkamera.


Min nya kamera....

Sedan måste jag bara nämna ett litet uppdrag jag blev indragen i nu på kvällskvisten. X söker flickan i sitt liv på nätet och hade haft en konversation med en tjej under ett tag. Efter lite mail hit och dit bad X om en bild vilken inte alls föll honom i smaken. X bad därför mig skriva svaret, för det enda han kom på var "Du sa att du var snygg, men du är ful, jag har blivit lurat..." Skrattade länge, men visst hjälpte jag X. Bästaste X snart hittar du henne! 

Dags att göra sig lite kvällste och en kvällsmacka. Mysigt en måndag i februari.

Viljan att vinna betyder ingenting utan viljan att förbereda sig.
 
Juma Ikangaa

1 Februari 2010  | Länk | Diary! | 2 kommentarer


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Hanna Carlsson                                             Skaffa en gratis hemsida