- Ett liv med hund
Startsidan Blogg Fotoalbum Prinsessor! Gästbok
Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2023)
>>


Livet fylls med spännande händelser and I like it!

Jag var riktigt duktig på att blogga en gång i tiden. Inte längre. Får man skylla på sin Iphone som gör att jag sällan går in på datorn när jag väl kommer hem om kvällarna? Denna sida är heller inte anpassad för min telefon. Tyvärr.

Hur som så händer det alltid mycket under våren. I år har vi varit och tävlat en hel del, det har vankats bröllop, SM, en fantastisk midsommar och sedan ska man ju jobba hela vägen till semestern. Nu har jag semester och kommer inte att börja jobba förrän 15 augusti, känns lyxigt och jag har så många spännande resor och aktiviteter inplanerade. Men att blogga lär inte heller ligga på prioritetslistan.

3-4 juni: Tävlade vi i Falkenberg
Jag kör både Janis och Meg på de flesta tävlingarna och än har jag svårt att anpassa mig till deras totala motsatser. Janis svänger på en femöring och Meg är desto svårare. Janis hinner jag nästintill aldrig med på det sätt jag vill även om jag tycker jag utvecklats en del med att släppa henne mer medan jag håller Meg mer i handen. Det är kul att köra och minns jag inte fel så tog Meg en pinne under tävlingarna i Falkenberg. Janis gjorde flera bra lopp men tyvärr räckte det inte hela vägen. Under helgen bodde vi på Skrea strand i Johans familjs mysiga strandstuga. Elin, Linn och jag hade en tokhärlig kväll med god mat, dryck och massa tjejsnack!

5 juni: Obeskrivbar konsert med Håkan Hellström
Sol och klarblå himmel. Öl och Slottskogsvallen. Kul sällskap av bönderna Nettan och Jenny och glada Frida och Andreas. Stämningen var magisk och Håkan Helström levererade så hela publiken var i trans. Vilken konstert!

Efter konserten mötte Frida och jag upp Sarah, Emma, Emma och Elin på Avenyn. Fick dansa och snurra mina lurviga till sådandär jobbig musik.

11-12 juni: Angelica <3 Johan, bröllop i Mellbystrand
Bröllop är alltid trevligt och med strålande sol och klarblå himmel fick Angelica och Johan samt allt gäster en helt fantastisk dag. Själva vigseln ägde rum i Skummeslöv kyrka och de båda var otroligt vackra. Skålen skedde på stranden och det var mysigt att ta av sig skorna och njuta av att ha sand mellan tårna. Middagen blev toppen med varierande tal och spex tillsammans med urgod mat. Liveband tog över och vi dansade till blåsorna så sakta började leva under fötterna.

Dagen efter åt vi gemensam frukost innan vi styrde bilen hemåt till Göteborg igen.


Angelcia <3 Johan = Sant

16-19 juni: SM 2011 i Stockholm
Redan på torsdag åkte vi upp till årets SM som ägde rum på Polishögskolan i Stockholm. Sonja hade, trots att hon inte ens tävlar längre, fixat och donat så att hela gänget inklusive supportrar kunde bo på ett och samma ställe.

På fredagen blev det en joggingtur och veterinärbesiktning samt en tur in till Waxholm centrum. Kvällen spenderades med sill och potatis på campingens dansbana. Hur mysigt som helst och helt tradionsenligt delades supportertröjorna ut, denna gång var de rosa, allt för att passa mina nya joggingskor...

Janis och jag tävlade i lag tillsammans med Rosa och Lowa, Jenny och Chili och Andreas och James. Vi startade med agilitylagklassen på lördagen och tyvärr så gör jag en dundermiss och handlar in Janis i samma tunnel två gånger. Tyvärr gjorde Jenny exakt samma miss och vårt låg blev däremd diskat.

Kollade de individuella loppen och man får ju gåshud. En dag hoppas jag att Janis och jag kvalar in individuellt. En ganska stor bit dit även om jag har en bra hund. Vi är inte tillräckligt jämna. Ännu.

På lördagskvällen hade vi grillkväll och det var toppenmysigt. Precis som vanligt när gänget umgås.

Åkte relativt tidigt till tävlingsplatsen och hann se en av våra favoriter i small ta hem guldet ännu en gång. Jag tycker Eva L och Maja är så otroligt samspelta och ser ut att ha så roligt på banan!
Medium var spännande och vanns utav en pudel tror jag. Då det regnet stod som spö i backen åkte vi hem och jag fick se finalen via telefonen under en paus på Max i Norrköping. Men... helt klart rätt vinnare och stort grattis Jenny och fina Ina-pina med coachen Nettan till SM-guld.

Vårt laglopp gick helt okej. Fick till en grymt bra start som jag var väldigt nöjd med. Tyvärr diskade jag mig då jag inte riktigt svarade upp mot bakombytet utan svängde upp för tidigt och Janis vände och tog ett annat hinder. Hon är otroligt känslig och det är så små detaljer som gör det.


In action! Foto: Lovisa Kellerhult

SM är årets händelse och jag hoppas vi lyckas kvala in med laget ytterligare ett år. För mig är laget viktigaste, jag är en lagspelare. Andreas och James tackar för sig och platsen fylls med säkra Sofia och Fam!

23-26 juni: Födelsedagskalas för Jenny och midsommar på Fykan och på Förö
Bästaste Jenny börjar även hon bli gammal och dagen innan midsommar fyllde hon 25 år. Detta firade hon med att bjuda in vänner till deras sommarparadis Fykan. Räkfrossa i sjöboden och sedan taxi till Kungshamn där vi dansade loss!

Vaknade klockan 12 på midsommarafton. När hände det i Hannas liv liksom? Blev frukost och promenad innan vi käkade lunch och njöt av lite ledigt. Spelade kubb, softade och fixade midsommarmiddag som även den ägnades i sjöboden.

Fykan är helt obeskrivbart. Tre hus längst ut mot vattnet med varsin sjöbod. Lugnet och havet runt knuten och här förstår jag att familjen Berndtsson kan ladda batterierna...

På midsommardagen åkte Janis och jag till Förö för att fira midsommar med barnen och familjen. Dansade runt midsommarstången, åt god mat och joggade en mil!

1-3 juli: Agilitytävlingar på Gotland inklusive konsert med Veronica Maggio
Gotlandstävlingarna är alltid ett kärt återseende och Visby BK arrangerar alltid toppentävlingar, likaså i år. Jag körde 24 lopp under helgen. Av de tolv jag körde med Janis lyckades jag nolla två viktiga laglopp - så himla roligt. Meg gick riktigt fint och den bästa utvecklingen var att hon in mål nu äntligen vill leka med bollen! Tog en pinne och vann en klass. I laget var hon riktigt duktig och gjorde många stabila rundor.

Banorna var superkul och tillsammans med laget och klubbkompisar hade jag en toppenhelg. Tre SM-pinnar med hem för The Challengers och nu har vi bara hälften kvar. Detta var dessutom vår första lagtävling ihop...

På fredagskvällen kom vi efter en hel del pusslande och raggardusch på tävlingsplatsen in till Visby och konserten med Veroncia Maggio. Konserten var inomhus och den rejäla sommarstämningen kunde av naturliga skäl inte infinna sig. Men rent musikaliskt och stämningsmässigt var konserten helt magisk. Det är få artister som levererar likabra live som på sin skiva. Veronica är en av de få som faktiskt gör det.

Och nu nalkas semester:
I tisdags gick jag på semester och har hunnit med att både vara ut på havet tillsammans med Emma. En heldag med båten blev det i onsdag. Sedan har jag hunnit med att planera GMBK:s klubbtidning tillsammans med Monica, titta på en mängd tapeter som jag väljer mellan till lägenheten (blir flytt tidigast i oktober tror jag) samt klippa mitt hår.


Kökstapeten? Tror....


Sovrummet ovanför sängen?

Tavla med kossor blir det nog någonstans i min lya!

Vrid på huvudet... Denna taper ska vara på en kort väg i hallens "andra" rum

Jag älskar detta oregelbundna fast ändå raka.

Om bara några minuter kommer Jeanette och Pax hit. Det är dags för oss att åka till Dania Cup i Danmark. En vecka bli vi borta och jag har både Meg och Janis med mig. Hoppas på fint väder, roliga och utmanade banor och härliga kvällar med trevligt folk. Veckorna i Danmark är så roliga och som man bara måste uppleva.

Nästa lördag kommer vi hem och söndag och måndag blir det tävlingar i Ulricehamn. På tisdagen åker jag och fem tjejer tillsammans med varsin hund upp till Kebnekaise. Detta kommer bli ett äventyr som jag sent kommer att glömma. Jag längtar så!

Direkt efter Kebnekaise åker min barndomsvän Emma och jag till Ibiza. Sol och bad står på schemat. Ska hälsa på Emmas bror Magnus som jobbar där nere...

Mina två sista semesterveckor kommer att spenderas på Förö med familjen. Som det känns nu kan detta inte bli annat än en toppensemester!

Trevlig sommar allihop! 

Sommar, sommar och sol
havet och vinder och doft av kaprifol...

8 Juli 2011  | Länk | Diary! | 2 kommentarer


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Hanna Carlsson                                             Skaffa en gratis hemsida