Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2022)
>>


palla

som en lugn sorglig sats
skapar vi en dag vad vi förlorat
där ingenting får gå förlorat

egentligen spelar det ingen roll vad vi försöker förklara för oss själva, för det finns inget att förstå. dem jävlarna som förstår, förstår inte att de inget förstår.

en morgon ska jag vakna pigg, alert & lycklig. en morgon där sängen är fylld av två kroppar som älskar att krångla om benen runt varandra. där den största tävlingen går ut på att stirra in i varandras ögon, för att aldrig kolla bort. den som kollar längst in i den andres ögon älskar mest. & den som förlorar vet att den ändå älskar den andre mest, för den som förlorade älskade den andre så mycket att den inte ville låta sin älskling förlora. så den gav upp, förlorade slaget med flit. förlorade slaget med kärlek.

det är så livet ska vara varje dag.
har man en kärlek där man bråkar, inte är säker. känner sig åsidosatt, att man inte kommer i första hand. varför försöker man ändå? man borde förstå att man bara försöker vinna något som redan är förlorat. & hur vinner man då?

jag tycker att man helt ska följa sina känslor, istället för att övertyga dem. för om inte känslorna har rätt, vem har då rätt?
fast det kan hända att jag har fel, men det känns fel att inte lyssna på de känslor som talar om för en när man mår bra. borde inte känslorna veta mest vad man mår bäst av? fast problemet kanske kan vara att förstå vad känslorna säger, det är inte alla som talar känslornas språk.

men vem är jag att prata om känslor? för mina äter upp mig så fort jag hör en stavelse som börjar på ditt namn.
25 Juni 2007  | allmänt | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)




hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & B A Emmelie Lennartsson                                             Skaffa en gratis hemsida