Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


Jul- och nyårssemester i Norrland

Nu är vi hemma igen efter en mycket härlig 2 veckor lång semester i Norrland!!! Vi har haft det toppen där uppe!!

Började med en uppsittarkväll hos syrran med familj + en massa andra! Killarna åkte iväg med 6-hjuling till bastuflotten och tjejerna var kvar med barnen och spelade Bingolotto. När killarna kom tillbaka spelade vi spel.

Julafton började med ett besök hos farfar och sen åkte vi vidare till Sandra och Jerry i Lundbäck där vi firade resten av julaftonskvällen. Kalles jul på TV, julklappslek för barnen, julmiddag, julklappsutdelning med tomte för alla, julklappslek för dom vuxna och så hade vi även turen att få se norrsken!!

Sen har vi varit på bio i Skellefteå, en kväll åkte vi i värsta halkan till Luleå för att äta kinamat och kolla på hockey (Luleå-Djurgården), vi var till Skellefteå och shoppade, massa promenader med Jerry i Byske + lite geocaching.

En dag hade vi hockeymatch med barn mot vuxna och barnen vann! Sen åkte vi till Bianco och åt middag och sen till badhuset som vi hade hyrt i 2 timmar. Sen till Båtvik på förfest för att sen åka tillbaka till Byske för att gå på Stengården (pub) där det var trubadurkväll och fullt med folk.

Nyårsafton firade vi i Båtviks byagård med massa vänner och deras barn. Efter tolvslaget var vi några tappra som gick hem till syrran och Jimmy. Mycket trevligt!!

Vi har blivit bjudna på middag hos mina föräldrar samt syster med familj och spelat kort.

Har säkert missat nåt!! Nu är det skönt att vara hemma och vi ser fram emot nästa Norrlandsresa!!

4 Januari 2015  | Länk | Blogg | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida