Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2021)
>>


Bubbelhelg i Norge

Projektet "jaga-cert-i-Norge" fortsätter och det blev inte 3:e gången gillt! Så vi får planera in fler Norgeresor nån gång i framtiden. Provade en annan taktik den här gången, men det gick inte hela vägen. Inte ens halva vägen! =) Jerry vann jaktklassen, men fick inte ck och därmed var det tack & hej!

För att ta det från början, så var vi 4 brudar (jag, Linda, Anette & Maria) och 6 hundar (Jerry, Sune, Carmen, Tyra, Dublin, Singha) som i fredags packade in oss i 2 bilar för att åka på Norsk Vinnarutställning 2011 i Oslo. Halv 1 skulle vi mötas i Arboga och vi lyckades med bedriften att anlända alla samtidigt inom typ 1 minut! Bra jobbat! =) Vi började med att äta lunch på Subway innan vi drog vidare. Nästa stopp blev efter lite strul på ett litet ställe långt in i Värmland, där vi köpte present till Tone samt frukost och andra bra att äta-saker. Åkte vidare över gränsen till utlandet. Fick betala dyra pengar för att åka in i Oslo och sen lyckades vi med bedriften att köra bil på cykelväg - fast båda våra gps:er sa att vi skulle åka så!! Kom fram till rätt gata, men hittade inte huset. Åkte ett varv till, men hittade ändå huset. Maria & Anette hittade till slut brevlådan, men fortfarande inget hus. Med hjälp av telefonkontakt med husägaren Tone, lyckades vi lokalisera huset som låg nedanför tomten, eller hur man nu ska förklara det. Men i Norge är det inte som i Sverige, där man bygger hus på plana gräsmattor. Där är husen byggda på berg och därmed kan dom finnas lite varstans på tomten. Efter en rundvandring i Tones fina hus, installerade vi oss i rummen. Sen åt vi god mat och drack vin/skumpa. Det blev en sen kväll och inte så många timmars sömn innan det var dags att gå upp och göra sig i ordning.

Det tog ca 20 min att åka till Lilleström där utställningen var. Där flöt allt på väldigt bra!! Lätt att få parkeringsplats, ingen kö till biljettautomaten, väldigt liten kö vid ingången och gott om plats inne i mässan. Jerry hade kvällen innan brutit sig in i Lindas väska och ätit upp Sunes hundmat för hela helgen, så jag var lite rädd för att han skulle bli dålig pga det, men det gick bra. Jäkla mattjuv!!! Hur det gick för Jerry på utställningen har jag redan skrivit om.

27 November 2011  | Länk | Blogg | 0 kommentar
Mamma på besök

Förra helgen var mamma här och hälsade på. Hon har inte varit ner sen jag flyttade. Nu behöver hon alltså inte längre vara nyfiken!! =) Hämtade henne på Arlanda i fredags och sen åkte vi och hälsade på min extramamma Lena i Skepptuna. Passade även på att fira henne i efterskott. På vägen hem stannade vi i Märsta och köpte med oss pizza. Hann hem lagom till Idol. På lördan åkte vi till Thuns utanför Almunge och shoppade. Sen vidare till stan för att hämta Benny som hade varit på kryssning. Med hjälp av GPS skulle 2 virrpannor utan lokalsinne från Norrland ta sig ända in till Stadsgårdskajen vid Slussen. Det gick både bra och dåligt. Trots GPS körde vi fel ett par gånger och på slutet vågade vi inte lita på tekniken, som ville att vi skulle svänga åt höger när skyltarna mot hamnen ville att vi skulle åka rakt fram. Vi valde att följa skyltarna och kom då rätt. Sen uppstod problemet att hitta en ledig parkeringsplats, men efter ett 5-tal varv runt på parkeringen fick vi äntligen en plats!! Problemen var däremot inte slut där. Eller problem och problem - man kan kanske kalla det utmaningar!! Nästa utmaning blev att hitta Benny, som inte visste om att vi var där och som dessutom inte gick att få tag på pga batteritorsk i mobilen. Så det var bara att gå och ställa sig vid utgången och hoppas på att se honom i vimlet. Det var lättare sagt än gjort och jag insåg rätt snabbt att jag inte skulle kunna hålla koll på alla människor som välde ut ur terminalen. Skickade sms till hans kompis fru och bad henne försöka få kontakt med sin man för att be honom säga till Benny att jag var där. Det lyckades tack & lov, så då var det bara att vänta och fortsätta spana. Vad jag inte visste var att min sambo var topp-5 av dom fullaste människorna på båten, så han var inte svår att missa när han kom ut!! Sista utmaningen blev att hitta hem och det var inte alls svårt. Mission completed!! Full sambo somnade efter mindre än 5 min i bilen. Vaknade dock när vi kom hem och lyckades hålla sig vaken genom middagen. Sen var det godnatt! Jag & mamma strök och satte upp nya gardiner i vardagsrummet och så kollade vi på "Så mycket bättre". I söndags åkte jag & mamma på en ny shoppingrunda i Enköping och Barkarby innan det var dags att skjutsa mamma till Arlanda. 30 mil i bil blev det den helgen!

 

22 November 2011  | Länk | Blogg | 0 kommentar
Födelsedag!

Nu har jag firat ännu en födelsedag. Är numera 1 år äldre, bättre och snyggare!! =)

14 November 2011  | Länk | Blogg | 0 kommentar
Vardagslyx

Idag hade jag en välbehövlig ledig dag efter att ha jobbat helg. Tog en liten sovmorgon innan jag hoppade i duschen för att sen åka till Täby och unna mig lite vardagslyx - ansiktsbehandling! Även om vissa moment gör ont, är det jätteskönt! Hann med lite shopping också. Med betoning på lite. Köpte 2 adventsstakar till kontoret. Stannade på Stinsen på vägen hem och köpte några förvaringslådor till förrådet, som snart ska rensas och organiseras.

Det var underbart väder idag, sol & blå himmel! Det känns som det var evigheter sen man såg solen. Det fick bli en långprommis i skogen med Jerry när vi kom hem. Tog med några dummysar och tränade lite. Ikväll har jag börjat med mitt nya pusselprojekt. Tycker att det är avkopplande (och även lite frustrerande) att lägga pussel.

Igår var jag förresten och lämnade blod. Det var 7:e gången. Hoppas att blodet kommer till användning den här gången också! Brukar få sms om mitt blod blir använt. Det är uppskattat att få veta att man gör lite nytta! Nu väntar 3 jobbdagar och sen blir det äntligen en ledig helg!!

8 November 2011  | Länk | Blogg | 0 kommentar
Stadspromenad & sexparty

I onsdags & torsdags var jag ledig. På onsdan åkte jag & Jerry till Linda och gick långpromme i skogen. När jag kom hem la jag ett viltspår till Jerry som fick ligga över natten. På torsdan började vi dagen med att gå spåret och det gick rätt okej. Lite flurrigt på en del ställen. Mera träning!! Sen tog vi bilen och åkte till jobbet för att där parkera bilen och hoppa in i Lindas bil. Vi åkte till Sthlm för att ögonlysa Jerry & Sune. Vägde Jerry hos veterinären och han vägde 33,6 kg. Efter veterinärbesöket tog vi en promenad på stan med alla 4 dogsen; Jerry, Sune, Java & Himla. Våra lantishundar hade fullt upp med alla dofter, alla människor och allt annat som fanns att titta på. Så Jerry var en mycket trött hund när vi kom hem!!

I fredags var det sexparty hos Linda efter jobbet. Vi var nästan 20 pers som skrattade oss igenom visningen av diverse porrartiklar. Vad mycket grejer det finns!! Och det är inte alltid man förstår ens vad som är upp och ner på dom. =)

I helgen har jag jobbat och Bennys pappa har bott hos oss för att hjälpa till med att sätta upp hyllor i garaget. Igår kväll kom även Bennys syster Sandra med familj förbi på middag och sen blev det spel. Bennys pappa imponerade med att vinna spelet (Kampen mellan kvinna & man) och han vann stooort!! Benny imponerade med sina handarbetskunskaper, men tampongkunskaperna var under all kritik! =)

6 November 2011  | Länk | Blogg | 0 kommentar
Paket

3 November 2011  | Länk | Blogg | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida