Sedum Hispanicum
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2023)
>>


Jag ska byta jobb

Den 1 maj börjar jag jobba som djurskyddsinspektör igen på länsstyrelsen. Ska bli jättekul men även lite läbbigt. Det har ju varit så bra på kommunen, flexibelt och bra kollegor. Nu vet jag inte riktigt vad jag får förutom arbetsuppgifterna. Många tycker också att jag är galen eftersom jag, genom att tacka ja till detta vikariat, tackar nej till en fast anställning. Ja, jag är nog lite galen men det är det här jag vill göra och det vore lika galet att inte ta chansen att visa att jag är bra på det jag gör!

Påskhelgen spenderades i skåne, i svärmors nya sommarstuga. Fin men inte på något sätt färdigställd. Snickaren hade visst glömt att säga att han inte monterat klart bland annat köket. Sen upptäckte vi att två dörrar satt upp och ned...Men det kommer att bli himla fint när det är klart. Vi hann med en hel del skådning också. Ett nytt kryss, vitnackad svärta. Tyvärr var vi i Göteborg också, men jag vill inte minnas hur det gick där!

Idag ska jag nog vårstäda lite hemma samt inventera mina hästsaker. På lördag kommer hästen jag ska låna över sommaren :-) Det är ett fuxfärgat sto som ägs av en kompis. Det blev en jättesmidig lösning och jag hoppas att allt kommer att funka bra. Hon ska stå i samma stall som medryttarhästen (som jag inte kommer rida tills vidare) och gå med den, åsnan och araben i hagen. Jag ska hämta henne på lördag morgon och på söndag ska vi släppa ihop dem. Hoppas att allt funkar bra!
13 April 2009  | April 2009 | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Sedum hispanicum                                             Skaffa en gratis hemsida