Sedum Hispanicum
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2023)
>>


Kämpar på

med exjobbet. Börjar verkligen se slutet. Har skrivit klart all text och håller nu på med att läsa igenom, förändra rätta till, ta bort. Redigera helt enkelt. Det är inte så mycket men det tar ohyggligt med tid för mig. Jag är så petig med allt, vill att det åtminstone ska se snyggt ut. Har äntligen fått innehållsförteckningen att se ut som jag vill, det tog sin lilla tid. Bilder är ett kapitel för sig, de hoppar och far och vill man flytta bilden bara ett steg och höger kan datorn flytta den till en annan sida! Man blir GALEN på sånt! Men, allt är som sagt på plats och jag hoppas att jag är helt klar efter helgen! Snart så har jag min examen och kan äntligen få skriva på för en fast tjänst!

28 Februari 2009  | Länk | Februari 2009 | 1 kommentar
Sjuk

Feber, ont i huvudet, lite snuvig, matt i kroppen, orkeslös. Så ser hälsan ut för dagen. Ingen höjdare. Jag och gubben skulle ju gå på hockeyns sista hemmamatch för året (i grundserien, sen KAN det bli slutspel eller om laget fortsätter torska kvalserien (hoppas inte!!!)). Får rikta ögonen mot TVn eftersom Canal Plus visar matchen.

Ikväll får vi hem den "nya" gästsängen. En 120-säng som ska stå på mitt kontor. Detta betyder att jag måste uppbringa energi nog att flytta runt möblemanget där inne så sängen får plats där den ska stå. Har hittills flyttat en byrå (dvs vridit den ett kvarts varv) vilket resulterade i hjärtklappning och vila på soffan. Pigg man e!

Jag har planer på att måla om i rummet. Nu är det gröna tapeter med bård. Jag vill ha mörkare lila. Till det vita möbler (jag som målade byrån mörkbrun...) och vita skira gardiner eller en rullgardin i tyg (som veckar sig när man drar upp den). Tror att det kan bli snyggt faktiskt.

Sen vill jag ju måla om kök, hall, gubbens kontor och källaren....men först ska vi lägga klart golvet som revs upp för ett år sedan. Men innan det kan ske ska jag lämna in mitt exjobb! Sen när det är klart så..
24 Februari 2009  | Länk | Februari 2009 | 1 kommentar
Men det var väl själva...

!"#¤%&/() att jag inte kan bli frisk alt. sjuk på riktigt. Gick hem tidigare (marginellt) från jobbet idag för att jag mådde superpeck! Svag, skakig och febrig och illamående. Nu har jag varit hängig i flera veckor, inte sjuk, bara seg och orkeslös.

I morse mötte jag en bil som körde med långsidan först på krokiga vägen. Jättekul att möta en (med flit) sladdande bil i typ 80 km/h på den snorhala vägen. Fick väja halvvägs ner i diket. Samma idiot som höll på att köra över mig och ungen i stallet för några veckor sedan. Ungen sa då att bilen va svart, jag sa vit. Bilen är vit med svart baklucka. Hoppas verkligen att jag kan få syn på bilen igen så jag kan hinna ta reg-numret. Människan ska inte va på vägarna som h*n beter sig! Vad jag fått höra så har personen i fråga inte ens nåt körkort.

Mitt exjobb börjar bli klart. Jo, det är faktiskt sant! Har en utskriven version hemma nu där allt finns med, alla bilder (nästan) och alla diagram. Ska roa mig med att korrekturläsa imorgon i sjuksängen.
23 Februari 2009  | Länk | Februari 2009 | 0 kommentar
Uppe i varv

Igår var en helt galet speedad eftermiddag! Stressade runt som en tok tillsammans med en kollega för att rodda med eftermiddagsfika till Sandras avtackning. Hon slutade alltså igår. Supersupertrist! Men kul för henne att byta karriär!

Vissa på mitt jobb är så jävla otacksamma! De ska vara glada att vi får semlor gratis! Naturligtvis var det en som ville ha en "specialsemla" som säkert kostar dubbelt så mycket som en vanlig semla. ingen som helst förståelse för att det är lite knöligt att beställa en udda variant när man ska beställa 30 st! Men sur blev kärringen iallafall. Skillnad är om man är allergisk tycker jag. Tacka och ta emot det som bjuds eller var utan!!

Igår fick jag lite intressanta nyheter som gjorde mig väldigt glad. Fick lite att fixa under kvällen men nu är allt klart. Bara att vänta nu och hålla tummarna för att det går vägen!
21 Februari 2009  | Länk | Februari 2009 | 0 kommentar
Möten imorgon

Ska träffa en åklagare angående en åtalsanmälan som jag gjort. Mötet är på förmiddagen och jag har lite bjudit in mig själv :D Fan ta dem ifall de lägger ner detta ärende också! Hittills har de lagt ner TVÅ ärenden som jag åtalsanmält trots att det är ganska solklara fall av djurplågeri *SUCK*

Imorgon eftermiddag ska jag träffa min handledare på Stockholms universitet. Vi ska gå igenom mitt exjobb *urk*. Jag är inställd på att det blir totalsågat men hoppas på att det inte kräver allt för mycket extra arbete för att bli godkänt. Hon skrev att hon hade mycket synpunkter men att det inte skulle kräva så mycket extra arbete. Hoppas att hon tycker att det är hyggligt ok iallafall.

Annars inte mycket nytt. Håller på med en korsstygnstavla som vi ska ge till en kollega som går i pension innan sommaren. Har gått förvånansvärt snabbt hittills och än så länge har jag inte sytt fel, men det kommer säkert. Det gör det alltid. Lyckades dock sy en del men fel trådblandning (två färger, varav jag tog en fel) men upptäckte det relativt snabbt. Sprätta korsstygn är inte kul!!
11 Februari 2009  | Länk | Februari 2009 | 0 kommentar
orka...

uppdatera när ingenting spännande händer. Är orkeslös. Luften har gått ur mig totalt. Svårt att kliva upp på morgonen, svårt att ta mig till jobbet i tid (har ju flex ifs). Vill hitta arbetsglädje igen (märkligt va!).

Måste gå till jobbet nu...
11 Februari 2009  | Länk | Februari 2009 | 1 kommentar
Trodde det var lördag

Imorse när jag vaknade trodde jag först att det var lördag men ack så lurad jag blev! Min fadder :-) Sandra o jag jobbade på riktigt bra på förmiddagen. Efter lunchen gick det inte riktigt i samma rasande tempo. Borde man inte få mer energi efter lunch?

När jag skulle åka hem upptäckte jag att plånboken inte följt med till jobbet. Och jag som behövde tanka bilen! Fick låna en hundring av Lindo så jag kunde ta mig hem. Kom hem i skaplig tid. Kämpar med att limma ihop en hylla som ramlade i golvet och sprack förra året nån gång. Har också, äntligen, klippt och klistrat klart collaget på de djur som genom mitt arbete fått nya och förhoppningsvis bättre hem. Sitter nu i en ram och ska spikas upp på kontoret, som ett minne.

Nu ska jag laga middag till min älskling som kom hem sent efter att ha jobbat hårt idag.

Jag har redan (!) sagt upp samarbetet med ägaren till den häst jag skulle få rida hopplektioner på. Jag kan inte samarbeta med någon som påstår att jag ljuger. I fredags tyckte jag att hästen var halt och ofräsch (vilket egentligen bara är förnamnet på problemen som denna häst har) vilket jag meddelade ägaren. Hon tog det som att jag letade fel (!!!!!) eftersom hon inte tyckte att hästen var halt. En så otroligt okunnig och puckad människa vill jag inte hjälpa, även om jag tycker synd om hästen. Så jag tackade för mig (bad henne underförstått fara och flyga, men med trevliga ord) och får sluta med hoppningen. Trist som fan men jag tänker inte slösa min tid på att hjälpa någon som inte uppskattar det! Inte nog med att människan verkar allmänt okunnig och har tidsbrist. Hon har dessutom snöat in på "barfotaverkning". Hästen är hovöm men hon vägrar sko den. För att den ömmar betyder att den fått känseln tillbaka, känseln som skon har tagit bort...*suck* Hon utsätter hästen för ett onödigt lidande vilket är ett brott mot djurskyddslagen. Man blir ju alldeles matt när man ser att folk går på sån här smörja!
4 Februari 2009  | Länk | Februari 2009 | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Sedum hispanicum                                             Skaffa en gratis hemsida