Sedum Hispanicum
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2023)
>>


Jag flyttar

till http://sedumhispanicum.blogspot.com.
17 April 2009  | Länk | April 2009 | 3 kommentarer
36 timmar

Igårkväll kom L och M förbi. Vi pratade om Lottas bortgång och bestämde vad vi ska göra med de pengar som vi samlade in från klasskamraterna. Det blir en krans eller liknande till begravningen. Det var skönt att träffas och det blev faktiskt en trevlig kväll. Jag har varit på helspänn för den här händelsen, varje gång telefonen har ringt eller ett sms inkommit har jag hoppat högt och svarat med hjärtat i halsgropen. Det tar på psyket. Även om jag självklart är ledsen över att ha förlorat min vän känner jag ändå en lättnad, för hon behöver inte lida längre. Inte ha ångest för att dö. Jag valde att ta en semesterdag idag vilket känns som att det var rätt beslut att ta. Jag behövde verkligen ladda om batterierna idag. Igår var jag totalt tom på energi.

Jag har fixat inför hästens ankomst i helgen. Träffade J på Hööks. Skönt att träffa henne också. Hon jobbade igår och kunde inte komma. Vi handlade lite prylar till hästen. Sen åkte jag hem, hängde på hästfinkan på bilen. Vi körde upp ett skåp till stallet så jag har nånstans att ha mina saker. Blir jättebra. Behöver en sadelhängare till (ska bara monteras). Halmade upp boxen och plockade iordning allt, krubban skall monteras bara. Allt har varit så lugnt idag. Tror faktiskt inte att jag hade mått så förvånansvärt ok om jag inte varit ledig idag. Det är verkligen en tung börda som lyfts från mina axlar. Visst rinner tårarna med jämna mellanrum, speciellt när jag läser alla hälsningar på Facebook, men en märklig sinnesfrid har infunnit sig. Även om det bara gått 36 timmar sen hon somnade går livet vidare....men vi kommer aldrig att glömma henne.
16 April 2009  | Länk | April 2009 | 0 kommentar
Vila i frid Lotta

Efter en tids sjukdom förlorade min vän kampen mot cancer. Idag somnade hon in för alltid, endast 30 år gammal. Det finns inte ord som beskriver vad jag känner idag. Även om jag visste att det skulle sluta så här känns det ändå så ofattbart. Jag kommer alltid ha med mig minnet av vår sista glada kväll tillsammans. Saknad, aldrig bortglömd...
15 April 2009  | Länk | April 2009 | 2 kommentarer
Vila i frid Lotta

Efter en tids sjukdom förlorade min vän kampen mot cancer. Idag somnade hon in för alltid, endast 30 år gammal. Det finns inte ord som beskriver vad jag känner idag. Även om jag visste att det skulle sluta så här känns det ändå så ofattbart. Jag kommer alltid ha med mig minnet av vår sista glada kväll tillsammans. Saknad, aldrig bortglömd...
15 April 2009  | Länk | April 2009 | 0 kommentar
Livet är orättvist

Ibland sker saker som man inte kan förstå. Som varför vissa goda människor drabbas av den ena sorgen efter den andra. Där hopp byts mot förtvivlan. Människor i min ålder ska inte dö nu. Vi är på toppen av livet och ska ha många år kvar. Man ska jobba, bilda familj och leva ett gott liv. Att det ska sluta på detta sätt var det nog ingen som kunde föreställa sig. Och vi kan inget göra, bara se på och se en underbar människa tyna bort framför våra ögon. Livet är orättvist!
14 April 2009  | Länk | April 2009 | 0 kommentar
Ny vecka

massa jobb. Har en hel del att avsluta innan jag slutar sista april. Vet inte riktigt i vilken ände jag ska börja.
14 April 2009  | Länk | April 2009 | 0 kommentar
Jag ska byta jobb

Den 1 maj börjar jag jobba som djurskyddsinspektör igen på länsstyrelsen. Ska bli jättekul men även lite läbbigt. Det har ju varit så bra på kommunen, flexibelt och bra kollegor. Nu vet jag inte riktigt vad jag får förutom arbetsuppgifterna. Många tycker också att jag är galen eftersom jag, genom att tacka ja till detta vikariat, tackar nej till en fast anställning. Ja, jag är nog lite galen men det är det här jag vill göra och det vore lika galet att inte ta chansen att visa att jag är bra på det jag gör!

Påskhelgen spenderades i skåne, i svärmors nya sommarstuga. Fin men inte på något sätt färdigställd. Snickaren hade visst glömt att säga att han inte monterat klart bland annat köket. Sen upptäckte vi att två dörrar satt upp och ned...Men det kommer att bli himla fint när det är klart. Vi hann med en hel del skådning också. Ett nytt kryss, vitnackad svärta. Tyvärr var vi i Göteborg också, men jag vill inte minnas hur det gick där!

Idag ska jag nog vårstäda lite hemma samt inventera mina hästsaker. På lördag kommer hästen jag ska låna över sommaren :-) Det är ett fuxfärgat sto som ägs av en kompis. Det blev en jättesmidig lösning och jag hoppas att allt kommer att funka bra. Hon ska stå i samma stall som medryttarhästen (som jag inte kommer rida tills vidare) och gå med den, åsnan och araben i hagen. Jag ska hämta henne på lördag morgon och på söndag ska vi släppa ihop dem. Hoppas att allt funkar bra!
13 April 2009  | Länk | April 2009 | 0 kommentar
Fotbollspremiär

Då drar vi igång igen. DIF-Örebro på Stockholms stadion kl 19 ikväll. Innan dess ska jag iväg på en annan grej. Är lite nervös nu, vaknade 5 i morse och kunde inte somna om...
6 April 2009  | Länk | April 2009 | 2 kommentarer
Reunion

väldigt länge sen jag skrev nåt här...

Idag är jag inte den skarpaste stjärna som skådats på denna jord...Igår var det nämligen återträff med mina gymnasiekompisar som jag i flera fall inte har träffat sen studenten för 12 (!!!!!) år sedan. Galet fort går tiden! Men det var en så sjukt trevlig kväll och alla var glada och lika unga o vackra som förr ,-) Det var som om tiden stått still. Efter en blöt kväll som avslutades med att min kära sambo fick vara taxi till mig och några av mina mindre nyktra kamrater, stackarn! Halv sex kom jag i säng. Kan säga att det inte var så aktuellt att delta i föreningens städdag kl 10 på morgonen...Nu försöker jag anbringa energi nog att duscha och sen åka på kurs i 4 timmar. Undrar lite hur det ska gå till...

Jag är klar med mitt exjobb och i torsdags blev det godkänt av examinatorn. Tjoho!! Äntligen kan jag få min examen, bättre sent än aldrig! Äntligen ett ljus i en annars ganska dyster tillvaro. Just nu är man väldigt medveten om att man ska ta tillvara på och vara glad för det man har. Det finns personer som genomgått sådana livsöden att man skäms för att man gnäller om sina, i jämförelsen, ganska löjliga problem. Just nu pågår en fruktansvärd kamp för en person i min närhet och det är förjävligt att man bara kan stå på sidan om och se på. Den hjälplöshet man känner går inte att beskriva. Så tänk på det, ta vara på det ni har och fokusera på det som är bra i ert liv.

L, du ska veta att vi tänker på dig och att vi finns har för dig och C, alltid!
4 April 2009  | Länk | April 2009 | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Sedum hispanicum                                             Skaffa en gratis hemsida