Sedum Hispanicum
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2023)
>>


Är så otroligt ledsen

för att det inte går så bra för min vän som kämpar tappert mot otäck sjukdom. Jag håller alla tummar, andra fingrar och tår för att det ska gå bra och att läkarna skall hitta en bra kur till dig.

Hade tänkt att uppdatera om Londonresan, nya hästen (inte köpt, bara lånar lite), nya jobbet men jag orkar inte. Jag är för trött helt enkelt. Det får bli någon annan dag.
29 Januari 2009  | Länk | Januari 2009 | 0 kommentar
Hemma igen

Har varit i London sedan i onsdags, kom hem idag. Lite trött men framför allt helt slut i benen. Och då menar jag verkligen slut! Benhinnor och hälsenor värker i varje steg. Vi har ju kört en "våga vägra tunnelbana" i London och gått överallt (utom i lördags då vi skulle på fotboll). Har gått närmare en mil om dagen nästan utan paus eftersom de flesta aktiviteterna vi varit på involverar gående (Madam Tussaud, London Zoo, Brittish Museum etc). Är för trött att skriva ner allt nu så det får bli en annan dag. Bjuder på en bild på mig och Robbie Williams. Gissa vart den är tagen...
11 Januari 2009  | Länk | Januari 2009 | 0 kommentar
Jag drattade av IGEN!!!

Hoppkursen är nu över och det har faktiskt gått kanonbra!! Hästen har varit jätteduktig och jag känner mig rätt duktig också. Vi har hoppat en liten bana med totalt 11 språng. Jag lyckades klanta mig och ramla av men landade mjukt och slog mig inte alls. Allt finns förevigat på film :-D

Nu ska jag städa och packa för imorgon drar vi till London över helgen. Ska bli kul!!
6 Januari 2009  | Länk | Januari 2009 | 0 kommentar
Hoppkurs lektion 1

Idag var första lektionen av tre på intensivhoppkursen som jag deltar på mer medryttarhästen. Sen jag ramlade av har jag blivit lite (ännu) fegare men sista lektionen innan jul gick så himla bra att jag hade lite förhoppningar om dagens lektion. Och det gick jättebra, inte en enda vägran på hinder och bara några kråkhopp. Höll i mig i fegsnöret (mycket bra att ha). Jag har haft problem med att hitta ett bra travtempo vilket har bidragit till att hästen hoppar som en kråka. Men idag höll vi god travfart och hon föll till och med över i galopp spontant mot hindret. Imorgon ska vi hoppa två pass, ett på förmiddagen och ett på eftermiddagen. Idag skulle en åskådare filma oss men så blev det inte för det fanns inget batteri i hennes kamera :-( Imorgon ska jag ta med videokamera och hoppas att hon kan filma med den istället. Skulle vara så kul att se lite mer hur vi ser ut när vi hoppar. Har bara några sekvenser och då är det framifrån och bakifrån bara. Svårt att se från sidan hur det ser ut då.

Irritation har också uppstått då min varseljacka så fint gick sönder efter bara två månader. Dragkedjan är kaputt. Så jag ringde till Hööks där den är köpt och ville ha en ny. Naturligtvis är de helt slut men affären kunde lägga en beställning till mig gratis om jag kom in med den trasiga jackan sen. Så nu har de gjort en beställning till mig och jag ska åka å lämna jackan i butiken. Passade på att beställa en större storlek också för nu när det är såhär kallt måste man bylta på sig massa kläder under. Tyvärr dröjer det tills februari innan den kommer vilket inte är så bra eftersom vi rider i mörker varje måndag. Men jag har ju min blinkande väst så den får duga så länge!
5 Januari 2009  | Länk | Januari 2009 | 0 kommentar
Skadeglädje

Skadeglädjen är den enda sanna glädjen! Igår eftermiddag ringde en veterinär till mig eftersom ett av mina numera föredetta objekt hade ringt till henne och sagt att två av objektets hästar var sjuka. Vet ville att jag skulle åka ut och kolla läget men jag har ju inte befogenhet att göra detta sedan första januari. Så det blev att ringa till Länsstyrelsen på deras första arbetsdag och be dem åka ut. När klockan var tre hade de kommit knappt halvvägs. Lite lustigt är det att Lst på årets första arbetsdag fick lära sig hur långt det faktiskt är till den norra länsgränsen. Dessutom i halt väglag! Det tar lite över två timmar att åka enkel väg dit, och så en inspektion som kanske tar en eller ett par timmar och så hem igen till kontoret. Allt detta på en fredagkväll :-D hohohoho!

Annars blev det skrivarjobb på förmiddagen och flyttjobb på eftermiddagen. Hann kasta över det mesta till mitt nya rum samt flytta runt möblemanget lite. Hann inte klart riktigt så det får bli nästa måndag för nu har jag semester en vecka till. Börjar jobba igen den 12:e.
3 Januari 2009  | Länk | Januari 2009 | 0 kommentar
Jobba, hur tänkte jag???

Idag ska jag jobba. Så utomordentligt genomtänkt att vilja jobba EN dag för att sedan ha semester igen tills den 12:e januari!!

Ska packa ihop kontoret, bära det tvärs över korridoren och packa upp i mitt nya rum. Lite synd är att mitt nya kontor är mindre än mitt gamla men det ska nog gå! Hoppas vara installerad innan lunch så jag kan skriva klart mina åtalsanmälningar innan dagen är slut.
2 Januari 2009  | Länk | Januari 2009 | 0 kommentar
10 år

Jag och gubben har nu firat vår tioårsdag. Nyårsafton 98/99 fick vi ihop det på festen hemma hos våra vänner Linda och Anders, och efter en lite försiktig inledning har det varit vi sedan dess. Helt galet snabbt har tiden gått. Kan inte fatta att det redan gått tio år. Upp- och nedgångar har det självklart varit men mestadels bra stunder. Många underbara resor ut i landet och i världen.

A, jag älskar dig! PUSS
2 Januari 2009  | Länk | Januari 2009 | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Sedum hispanicum                                             Skaffa en gratis hemsida