Startsidan Blogg Fotoalbum Olika övriga länka Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2024)
>>


Produktiv vecka!

Ja, jag känner mig riktigt nöjd faktiskt... I måndags var det väl en ganska lugn dag egentligen, men jag fick jobbat heldag ändå... I tisdags var jag på Xtravaganza, vilket jag inte varit på jättelänge! (o tränat alltså) Tränade med den där nya tjeje, Maria heter hon.. Känns så skönt, vi klicka direkt! Hon jobbar dessutom med samma som mig (iofs arbetslös just nu, men ändå) o det e så skönt att prata med en tjej som är inom branschen! Emma är ju inom transport, men paketbil o lastbil skiljer ju sig ändå så att säga... Fick inte avslutat träningen med henne, men vi beslutade att träna en gång till en annan dag...

I onsdags träffade jag bananen... Hon skrev på sin blogg att vi inte träffats ensamma på 1.5 år, o jag kna inte komma på nån gång vi varit ensamma förutom nån promenad här, men det är nog nästan 2 år sen... Hemskt.. Men vi fick träffats, o jag fick väl ventilerat 1.5 års saker.. SÅ SKÖNT!! Gick långpromenad i Kungälv, i arbetsskor... dock inte så bra... Men skönt! Innan åt vi sushi... Inget som förr bananen i smaken, men nu har hon testat iallafall!

Igår var jag på Friskis o köpte 10 ggrs kort... blir ju 10 kr billigare per gång, men med tanke på att jag fick betala 150 i medlemsavgift nu, o får betala 150 kr igen i januari, hade jag nog kunnat köpa lösa pass.... Får se... Skall nog ge mig på ett spinningpass snart med... Nån som vill hänga på??

I helgen blire nog lite Wii o kanske nån promenad..

Imon skall vi till svårmor, som fyller år, o sen upp till Mölnlycke o äta mat o förfesta... Sen skall vi till henriksberg o se på Gurra när han spelar...  Har aldrig sett han spela... Skall försöka ta oss runt med buss om ingen känner sig manad att köra oss en bit iallafall!

Snart är kycklingen i ugnen klar! Mums!

O på måndag blir det XVträning och Yoga med Lene på Friskis... NU JÄVLAR!!

30 Oktober 2009  | Länk | Vardagsblogg | 2 kommentarer
Lite nervös!

Skall träna med en ny tjej på Xtravaganza imon! Hon har gått sen april, o har lite kvar. Hon e bara ett och ett halvt år äldre än mig, lastbilschaufför, dock arbetslös... Men lite smårolig sådär.. Skall bli spännande! Har inte tränat på XV på jättelänge, men skall bli skönt o ta sig en tur på cross-trainern iallafall! Står på önskelistan till nya huset sen!

VIckan

26 Oktober 2009  | Länk | Vardagsblogg | 0 kommentar
NU!

Försöker jag göra en omstart!

Jag o Stefan firar lite advent i förtid, med öppen brasa, tomtegröt, jordgubbssylt på spisen, glögg och juleskum! Juup! Detta behöver vi tror jag! Skall tända en massa ljus o drömma om julen tror jag...

Tjing!

25 Oktober 2009  | Länk | Vardagsblogg | 0 kommentar
Jaha....

Fick tag på husbyggarn tillslut... Han hade pratat med sin jurist, som sa att det är svårt att råda i sådana här fall, men om han hade suttit där, så hade han överklagat... Vi har en karta att vi bor inom ett 50 dB område, så det där med uteplatser och ekvivalent nivå på 70dB kan vi ju klara... Sen är det ju placering/val av grund de inte tycker om, o jag tror att det är där vi kommer att få mest problem.. Vi valde ju att göra en platta, för att inte påverka naturen onödigt mycke.. Använda fylle från parkering till uppfyllnad på huset så att säga... Det vi gärna vill göra är ju en hel eller delvis källare, men måste då ev spränga, vilket medför permanent åverkan på naturen, än när man bara flyttar jord... Men går de med å att spränga så inte mig emot! Jag tar gärna en källare för extra utrymme!

Sen är det då avloppet.. Under veckan får vi försöka få hit Kärrman och Erika från kommunen, så att de kan komma överrens hur vi skall göra, för kommunen måste veta detta innan de kan ge ett godkännande... Hoppas att Stefan kan ta sig från jobbet just den dan och tiden... I värsta fall får väl jag åka dit, o fjäska med min nattchaufför att han kanske for hoppa in o jobba, alternativt om de kommer tidigt på morgonen att vi kan börja senare... Hade varit smidigare om man jobbat på kontor o kunde flexa lite... Hoppas verkligen att länsrätten är snälla mot oss... Att de förstår varför vi vill göra det här... att genom att lägga huset där, drar vi nytta av naturens fördigheter eller vad man skall säga...

Imon blire brevskrivardag... o så försöka få tag på Kärrman så snart som möjligt!

Vickan

17 Oktober 2009  | Länk | Husblogg | 0 kommentar
Börjar få lite lätt....

PANIK!!!!

Vette fan, hur skall man göra?!? Försöker få tag på husbyggaren, men vi får inget svar.... Nu har vi snart bara 1.5 v kvar innan det eventuella överklagandet skall vara inne!! Skall man lämna in nåt, eller inte? Skall vi köpa nytt, eller inte? Skall vi bygga om eller inte? VILL VERKLIGEN INTE FLYTTA HÄRIFRÅN! Men mina(våra) planer hade ju inte varit att ha boningshuset här uppe där det är nu... PANIK!!! NU börjar det bli jobbigt på allvar.... Skall ev åka o kolla på ett hus nästa lördag... Stor tomt, hyffsat fräscht... Inget i behov att renovera, förutom lite färg i taket...

PANIK; PANIK; PANIK!!!!

15 Oktober 2009  | Länk | Husblogg | 3 kommentarer
hus i helvete...

Ja, mycket har hänt... Vi får väl börja i kronologisk, hyffsad, ordning...

Ryggen bråkar till o från.. Gör fruktansvärt ont vissa dar, spec när jag drar vissa tunga pallar... Sticker till där revbenen går in i ryggraden så att säga... pratade med en massageterapeut, o han tyckte att jag skulle gå till en naprapat som skulle trycka o knäcka lite... Nån som vet hur mycket en sån kan kosta?

På fredagen för en vecka sen, hade vi en liten kräftskiva här! Det var riktigt mysigt, vi satt inne, eftersom det var lite kyligt ute.. Men gästerna hade tagit på sig kläder o var väl förberedda, men överlyckliga av att få sitta inne!

Trångt men vänligt!

O bananen var duktig på att skala kräftor!

I lördags var bröderna här, o det blev en riktigt lyckad lunch! Trots spöregn så stod Stefan under markisen o grillade, o maten blev perfekt... All mat gick åt, o jag trodde jag skulle få en matlåda över :)

Ringde min frisör i veckan... Färgen är borta, igen... Avskyr mitt hår... Mitt ansikte med... Håret är fett vid hårbotten, och torrt i topparna... ingen lyckad kombi i schampooväg... Ansiktet är fet i underhyn o torr på ovansidan... inga smidiga krämer till det heller... VARFÖR KAN INGET BARA VARA NORMALT?!? Så nu skall ja till henne på onsdag igen så hon får färga om det... Så denna gång kommer det typ bli rödvinsröd... Hjälper inte det så skall jag nog börja gå till en annan frisör... fattar inte att jag kan   ha sånt glashår att ingenting fäster... Irriterande... Men den lila färgen jag hade i slingor förut som var i märket jag skall få i nu satt jättebra.... Så nu får vi väl se :)

Veckan nu har väl varit sådär... Min nattchaufför har varit jättenere, vilket påverkat mig, o sen så har jag o idioten inte gått bra överens, o det har bara varit snurr o misär o fram o tillbaka.... Bra lastning idag dock :)

Till råga på allt fick vi svar från kommunen denna vecka.. Inget bygglov för oss... O vi är förbannade/ledsna/besvikna/irriterade/tomma... De har inte sagt NÅGOT NYTT sen förra brevet vi skickade in, utan hänvisar till det förbannade flyget...  JAG TROR KNAPPAST ATT DE KOMMER BYGGA UT LANDVETTER ÖVER BERGET O SPRÄNGA BORT BERGET FÖR ATT LANDA I VÅR TRÄDGÅRD NÅN GÅNG.... Vi har skickat våra papper till Borohus, så att de kan gå igenom det med deras jurist, så vi skall ringa Mathias på måndag o se vad han kommit fram till.. Vi har tre veckor på oss att överklaga om vi vill det... Blir även så förbannad på folk runt omkring... JA,  vi bor väl i ett "ruckel" om man jämför med hur andra har det, MEN DET ÄR VÅRT HUS! Det är VI som bor här, o vi är inte överlyckliga över situationen, men det funkar! Vi tycker att det är jättejobbigt att inte kunna bjuda in folk på kalas där alla kan få sittplats, att det första vi får göra när vi kommer hem är att elda för att den är 15 grader inomhus, osv, osv... Men det är vårt "ruckel".. O det är värt mer än man tror, både för oss o för marknaden... Suck o stön vad irriterad o ledsen man blir...

Jag äger iallafall hälften av denna koja nu... Brevet på det kom igår... Hurra till mig!

O till slut! En fantastisk pelargon som blommar i växthuset! i helgen blire iordninggörning av trädgård o växthus! skönt!

O imon skall jag ut med Linda, Marie och Maria från gymnasiet! Det skall bli riktigt jävla roligt faktiskt! Så längesen vi alla träffades! Wohoo! Först middag, sen utgång!

Tjing

9 Oktober 2009  | Länk | Vardagsblogg | 2 kommentarer


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Viktoria Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida