Startsidan Blogg Fotoalbum Olika övriga länka Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2023)
>>


Nyårsblogg...

Ja, man får la skriva nåt om året som gått... Men vad?

Jag har (imorgon) varit heltidare i ett år... Även det är MYCKET dom kan ändra på (vilket de kommer göra på ett eller annat sätt), så trivs jag fruktansvärt bra... Älskar min lastbil, dock avskyr jag min kollega... Men men...

Jag o Stefan står fortfarande o trampar  med huset... Nu e det ju iaf hos överklaganden...  Så vi får la se om det blir nåt nytt hus under nästa år.. Även om det kan kännas smidigare för oss att flytta nån annanstans, så vill jag ändå inte flytta "hemifrån". Det här är vårt hem, vi trivs här... Folk tycker att det e långt hit, men bryr sig inte om att vi åker o far åt alla håll för o hälsa på dem...  Blire inte nytt hus blire renovering iaf... O utbyggnad.... Jaja... Jag fick mitt första, och andra, växthus under året, vilket jag e kanonglad över! Till våren kommer det tredje!

Under året är det många som har blivit o har varit gravida... Emma är en av dem. Det tycker jag skall bli skitkul! Ser fram emot Åka.. Camilla fick sin Molly i feb, Erika sin Emmy i nov, Johanna Lindau får sin neo inom två veckor. Mycke bebisar, men vi väntar.. BJÖRN HOLMÈR e gravid... eller ja hans tjej.. men ni fattar... Känner oss inte mogna för det... Framförallt så vill vi iaf ha boendet klart..

5 år sen tsunamin... Klarar inte av o kolla på program fortfarande... Får panik o börjar gråta... Man kanske skulle ta itu med det nån gång... Undrar hur mycket en hjärnskrynklare skulle hitta...

Tja... Sen.. så har det väl inte hänt så mycket... Nästa år däremot, fyller Stefan 30, vi har då varit tillsammans i 5 år, förlovade i 4... Året därefter blir jag 25... Juup... Vi får la se vad som händer :)

Gött nött år!

Vickan

31 December 2009  | Länk | Vardagsblogg | 0 kommentar
Lite drömmar...

Ja, drömma får man iallafall! Pratade med kommunen, den där jävla Ann-Marie e värdelös!!! Men jaja, skall ringa nån Staffan på måndag, det e han som har hand om överklaganden... Så får vi se!

Vi har det väldigt slappt på semestern =) Har läst klart min Orangeribok :)

O Stefan har haft simpsonsmaraton...

Lite drömmar om växthus... Tänk o ha citrusträden i såna här härliga lerkrukor??!

Den här kronan gillar jag...

Fräsiga äpplen!

Vi hade otroligt gärna velat ha nya sängar/säng... Både jag o Stefan får så fruktansvärt ont i ryggen nu för tiden i sängarna... Får försöka investera i ett par nya nån gång kanske..

Prinsessgris!

Lite snyggt bord tycker vi!

Finns tillhörande bokhyllesystem!

Assnygg soffa! Denna kombination kostade dock 45 000..... Wäck...

Hittade mina kuddar iaf!! (hatar min lugg!! Hon klippte den helt värdelöst denna gång! Skall spara ut den!!)

Det här bordet gillade vi på hemsidan, men såg lite b ut när man såg limningarna i lacken så att säga...

VILL HA! O gärna för blockljus...

Sen blev det fantastisk go middag på The hereford beeffstouw... Mmm! Åt en snigel! Riktigt gott!!! Mosiga o goa e vi iaf!

Sen var de drömmarna förbi... Drömmer andra drömmar i min obekväma säng! Tjing

29 December 2009  | Länk | Husblogg | 0 kommentar
Jul i växthuset

Lite uppdatering om växthuset! Mest bilder...

Lite Citrusar! Mår mycket mycket bra! Börjar knoppas o frodas ! Whii!

Några Ginkgosar som vilar... Skall få lite nytt snöre o lite klippning i mars...

Några papegojblommor, 10 kr styck på sensommarrean på plantagen!

Bright sparks

Vectis Finery

P.Magentum

P.Lawrence

Tant Ruths röda

börjar vakna till liv!

o till sist lite pelargoner såklart! Ljuvligt när de blommar på annandan!

Tjing!

28 December 2009  | Länk | Växthus | 2 kommentarer
Jul 09!

Ja, då var snart den här julen till ända! Hej, vad det har gått!

Är ledig fram till den 7e jan.. Trevligt! Vi funderar ev på en tripp till Tyskland... Undrar om mitt pelargonställe är öppet?

I onsdags åkte vi till Kareby efter jobbet...

Där hittade vi mor o far

samt bror o svägerska! En massa go mat o en febrig Stefan...

På julaftons morgon hade tomten besökt oss! Present i strumporna hade vi!

 

O sen tog vi ett "familjekort" på oss... Blev sådär, men tanken räknas ju iaf!

Vårt vinterlandskap!

Morfar o Stefan! Man kan ju tro att de e släkt...

Morm o Morf

Äggost!! Min favorit på julbordet!

Hela tjocka släkten! (Stefans mammas sida...)

Sen hämtade vi tomten! Han undrade vart Ludvig bodde, o det visste ju vi! En jävla tur att han inte var i skåneland....

Julklappsöppning hos Karlssons!

Sen åkte vi till Noréns o åt en massa go mat, FANTASTISKT GOA KÖTTBULLAR!! (o jag kan köttbullar) Samt tjocka revben... Lite Homervarning.... ggggggrrrhhhh.. (dreggeldroppe)

Torsten med en galen katt!

PartyStefan

O lilla söta jag! (en inte alltför bra sminkning kl 12 på natten... )

När man kom hem, efter o haft mössa på sig, såg det ut som om jag hade varit med i den där Mary...

Julinlägget klart! Imon kommer växthusinlägget :) Stay tuned ;)

Vickan

26 December 2009  | Länk | Vardagsblogg | 0 kommentar
Lite update....

Jag började jobba i torsdags... Kände mig rätt ok överlag, men hade så fruktansvärt on i vänster ben att jag knappt kunde ta på mig långkalsongerna o strumporna... Vad gör Vickan? Jo, hon går till jobbet o jobbar ändå, hon kan ju inte sjukskriva sig igen.. Hämtar iofs en som får hjälpa mig under dagen... Kramaktigt häver jag mig in o ut ur lastbilen, är endast uppe på flaket tre gånger denna dag... Åker till Kba närakut.. Gillar sjukhuset mer o mer, inga problem o man kommer in snabbt! De senaste tre ggrna har jag knappt behövt vänta 20 minuter innan jag kommer in... Det är bra! Väl där då, så får jag samma läkare som jag hade på nyår, christer... Jag fick ta av mig o lägga mig på britsen, o han trycker en tumme på höften o märker hur jag rycker till, o fortsätter o sedan trycker på samma ställe igen, konstaterar att jag har muskelfästeinflammation... KUL! Nä... Han kollar även mina öron o säger att svullnaden håller på att lägga sig... Får roliga tabletter, diklofenak t... tar en tablett på kvällen, går o lägger mig... Blir alldeles varm inombords, börjar blir snurrig i huvudet... vänder mig bort från stefan, o slocknar direkt... Dagen efter o sen dess känner jag ingenting i höften! Kanonpiller :D

I fredags åkte vi upp till hörnan direkt efter jobbet o åt en massa goa revben med emma o olle! En trevlig timme med mycket tjöt.. Efteråt åkte vi till Lene o Högberg, skulle hämta lite ljus från ljuspartyt.. Det slutatde med att vi fastnade i deras soffa, de andra tre delade på en liter gin, jag smuttade julmust, o vi spelade tp o pratade! Halv två var vi hemma, i ett hus med 13 grader inomhus! Nu har vi gjort lite justeringar, o kommer nog ha en temperatur på 17 när vi kommer hem från jobbet iaf...

I lördags va vi på liseberg med Tore o elisabeth!

Där såg vi lite fräck floristik!

Renar!

Ja o Stefan var väldigt söta! Jag fick en ny mössa o halsduk av honom!

Dessvärre var min perfekta lugg inte lika perfekt när vi kom till bion o skulle se på Luftslottet som sprängdes... Men men!

Det var så himla roligt efter bion.. Jag o Elisabet skulle gå på toaletten.. När man kom in så var det vanliga toaletter rakt fram o till höger... till vänster var det en skärm o där var pissoaren... Elisabeth gick in på en toalett. Då kommer det en kille från pissoardelen o går o tvättar händerna till höger om mig.. Kvar i pissoardelen står en kille o... ja.. kissar... Då helt plötsligt kommer ett hologram fram på spegelväggen framför den kissande killen, i form av en hemmafru med papiljotter o morgonrock, överviktig... Helt plötsligt börjar hon gapskratta o peka på killen som kissar... O vad gör vickan? Jo, hon bryter ihop, i en grotesk skrattattack! O killen som står jämte o tvättar händerna kollar snett på mig först o flinar.. Killen som kissar, kollar på mig o skrattar åt mig via spegeln... Tillslut blir ju en toalett till ledig, men där inne, oavsätt hur mycket jag försöker, skrattar jag fortfarande... Det va så jävla roligt så det inte va sant.... Hehe.. :P

Efteråt drog vi till Frågetecknet eftersom Danilo tyvärr var fullsatt... Men vi får nog äta där nästa gång... Sushi till förätt o ribs till maträtt... Bjuda tore på födelsedagsmiddag kanske?

nåt kort därifrån!

Delägaren, vår kypare, är ju störtskön.. vi hade han förra gången med, o han e så himla rolig! Han e spydig mot en, o man kan va värre tillbaka... inga problem i hela världen.. När vi skulle betala kom han tom med shottar till oss, det fick inte de andra gästerna... Det e ett bra betyg att han antagligen vill ha oss tillbaka, vi har ju inte dött av det än iaf...

Såhär har växthuset sett ut ett par dar... Jättekallt på utsidan, men de lever o frodas inuti.. Får ta o köpa bubbelplast till fönstrena, men upptill läcker ingen värme ut... Frosten o snön ligger så fint kvar så!

Får se om jag skal va ledig i mellandagarna eller inte... Tobbe säger att det inte funkar med lotsfirma, jag har redan fått tillåtelse o va ledig egentligen, men i själva verket tror jag att de e lite snåla... Men jag sa som så att visst, jag kan jobba, men då skall jag ha mina 32 övertidstimmar utbetalda... Han verka tveksam, så vi får väl se...

Idag har vi bara slappat o städat.. Stefan är nu ledig, men han kommer nog hänga med mig ett par dar nu när nattis är ledig... Tjing!

Gullig länk!!

http://existenz.se/out.php?id=19353

20 December 2009  | Länk | Vardagsblogg | 0 kommentar
Uuuhhhäää....

Vad trött jag blir... Fortfarande sjuk.. Nässprayen har gjort så att jag knappt kan svälja, enligt 1177 så slemlösste väl sprayen lite väl bra så jag skall gå på klarityn istället nu... Men det e inte roligt... Är så himla seg i kroppen! Får väl försöka röra mig lite.. Är sjukskriven imon med, så kommer jag o jobbar på torsdag...  Man bryr sig för mycket om jobbet... Egentligen skall bara ligga o skita i alltihop....

Är så himla trött på alla julplaner... Vi har kört så att varannat år firar vi hos Stefans släkt, vartannat hos min... Vi började ju med Min släkt o nu är det Stefans tur iår... Då brukar vi vara hos mormor o morfar, men iår blev vi även inbjudna till Tore o Elisabeth, samt att vi skall tomta hos Nisse-lasse. Sen har vi även min familj o ta hänsyn till, där de sagt att de skulle vara bortresta, o nu skall de va hemma, men lillebror är i norge, o storebror kommer den 23e o på julafton o ARGH!! Vi skall inte ha julklappar på vår sida, knappt någon julmat heller, o snart känner jag bara att jag vill skita i allt vad jul heter! Alternativt om vårt förbannade hus kommer nångång, så att vi kan ha julafton med ALLA parter.... Då är alla samlade, o så har man juldagarna ledigt sen.... Jaja, skall ju va ledig i mellandagarna iallafall...

Ser snön falla utanför, det e ju mysigt iallafall... Nu skall jag fortsätta ligga i soffan, men försöka blunda lite....

15 December 2009  | Länk | Vardagsblogg | 0 kommentar
Nämen, titta vad som händer!!

Tösen uppdaterar bloggen! Mycket har hänt, o lite.... Men men, får väl se vad som kommer med :)

För några veckor sen var vi ute med Alberth o Anna på äventyr! Det blev drinskola på cocktailskolan.se, mycket trevligt! Min favorit, Kinky Amanda!   (Den jag håller i handen)

Vi har ju en del spritsorter om man säger så (dricker ju inte sprit så ofta) så antingen blire drinkafton eller Guitar hero-afton... Får se! Här fnular Alberth, Jag o Stefan

Alberth har tomteluva :P

Ja o Anna! Sen gick vi till Bamboo o köpte mat, o gick hem till dem o åt o blanda drinkar o spelade Band Hero.. Riktigt kul! 97% på Blondies "One way or another" i sång! :P Haha, jag är bäst :P

Vårt adventsljus, älskar det!

Sen var det utgång med Marie o Linda! Riktigt trevligt! Fötterna dog, men lite runda blev dem med... En härlig kväll!

Dan efter vare inflyttningfest hos Gurra o Emma2. En lugn kväll...

Den här veckan har varit händelserik... Jag o nattchauffören har "flåsat" ikapp... Har knappt kunnat jobba utan bli andfådda, febriga, svettiga o värk i kroppen.. Han har diagnosen svinis, jag har diagnosen dubbelsidig bihåleinflammation... Blir anfådd o trött för minsta lilla, andas tungt o trycker i ansiktet... Nattis tror däremot på svinis... Får väl åka till Katrineholm för o få diagnos... Sjukskriven imon med, får se hur det blir på tisdag...

I helgen har jag o Stefan varit barnvakt för lintottarna Roos! bakat en massa pepparkakor (men det blir inte så många på tre degar som man kan tro) Bakar nog kladdkakor till terminalerna istället....  Smidigare....

Stefan var helt underbar med ungarna! Blev nästan rörd! =) Spec när Wille vägrade sova o de satt o mös i soffan!

Deras FANTASTISKA VÄXTHUS! Åh, älskar, älskar, vill ha, vill ha... Men tror nog att Stefan kan bygga ett riktigt kanon till mig sen...

Fortfarande inte hört någonting om bygget... Stefan skall nog ringa kommunen imon o kolla hur det går... Hade ju varit trevligt att få ett svar, JA eller NEJ...

Nä, nu skall jag ta o vila lite i soffan igen... Så här ser en sjuk, lite lätt svullen och huvudvärksstinn tjej ut samt en otroligt trött Klös (d.ä)!

Tjing!

 

13 December 2009  | Länk | Vardagsblogg | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Viktoria Johansson                                             Skaffa en gratis hemsida