Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2022)
>>


vanlig vardag.

hej allihop !

Denna måndag så har ja varit ute i den sköna solen och solat mig litegrann =) tur att solen tittar fram någongång.. har ju varit ganska trist ett tag nu. Sedan så åkte jag ner till mor min och fixade lite, skulle senare in till stan med sara [ bästa vännen ]. Det första vi gjorde var o tjoa lite på sara och frida som vi mötte inne på filmstaden :D sedan gick vi vidare in i affärerna. hittade en fin tubtopp på cubus. billigt och bra =D

Ja, sen hittade jag också ett enkelt hårband på glitter. som kan vara lämpligt och ha med till grekland som jag åker till om drygt två veckor. ska bli riktigt roligt ! speciellt om man ska vara borta tre veckor och inte har varit utomlands förut.

Men sen gick vi ner mot La Gondola, fin restaurang som vi käkade på :) gott gott ! satt där ett tag. sen bar det av ner emot busshållplatsen, inväntade en buss som kom rätt så lämpligt. åkte hem och så gick vi in till mig ett tag. För att sedan gå ut o gå litegrann i mysiga åby ;) vi gick inte så långt, för skulle hem till klockan va sju för att de kom lite gäster till oss då. elr gäster och gäster, men pappa och morfar kom för att prata ihop sig lite om grekland och sådär.

De var inte så mycket mer som hände idag annars. en rätt så bekväm sommarlovsdag. förutom att de inte blev något bad men de kommer vid andra tillfällen.

Annars nu så ska man väll snart flytta in datorn till mitt rum, som de är tänkt iallafall =) kan ju bli lite bättre när man har folk hos sig och sådär sen.

Men nu var de väll inte tänkt att jag skulle skriva så mycket mera. Men det kommer nog mera imorgon skulle jag tro.

Hade bra // Emma.
25 Juni 2007  | måndagens blogg | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Emma Mellqvist                                             Skaffa en gratis hemsida