Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2022)
>>


Min PINGLA *fnrr*

Som några redan vet så har jag TVÅ pinglisar och idag vill jag presentera den ena av dem för er alla;
- VÅFFLAN alias Prästbackens Otroliga Ofelia!

Pinglan min bor tyvärr inte i mitt Gbg fast vi har ändå träffats några gånger. Näää..gulligullat har vi aldrig gjort, men bus å rus samt några pussar har vi allt bjussat varandra på *fnrr*
- Visst är hon fin i sin rosa tröja, min vackra lilla pingla?!

Mitt VåffelHjärta (som jag kallar henne för) bor straxt utanför Karlstad tillsammans med 2 st Borderterrier samt min snälla svärmor å coola svärfar *fnrr* Jag har aldrig varit å hälsat på dem i deras koja, men jag har sett på bilder att de tycks bo nära 1 finig spårskog i alla fall.
- Allt är helt strålande, med andra uff!

Senast vi träffades var för 3 veckor sen och jag hade hoppats på att få träffa henne IDAG igen, men så bidde det inte *uffs* Vi hade planerat att träffas för att pussas å rejsa i Jönköping, men matte drog sig ur från att åka dit.
HUUUU så tarvligt av tanten här i kojan, uffar jag bara!
Det är visst 1 medlemsträff i Jönköping där 1 2-bening ska uffa om hur vi mopsar ser ut och är byggda. Asså vaddå - det är väl bara att kolla på min pingla för att se hur 1 mops ska se ut!
- I mina mopsögon är hon babselut helt perfekt!

..så nu håller jag tassar å knorr för att vi ses i sommar istället! Fast helst innan dess förstås..

Låten jag har lagt in är till min pingla - bara så ni vet *fnrr*


*Hejsvejsåsnöfnatterejs* från Sture

27 Januari 2007  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 5 kommentarer
Ännu 1 puppebild..

..inkl 1 st puppelåt tyckte visst matte att det var dax för *uffs* Själv skulle jag föredra nåt mer vuxet..typ *fnrr*

För övrigt har livet lullat på i sin stolliga gång med ännu 1 rejs med Mirran och rott-Alma - och denna dag var även Agge med.
1 dag som var hur skoj som helt, med andra uff!

Och imorgon ska jag barnvakta rott-Alma hemma i hennes koja. Får se vad jag hittar på, men NÅT bus blir det i alla fall.
Vi kommer att ha några timmar på oss då vi är själva så det är bäst hon sköter sig så jag slipper barnvakta henne alltför mycket, uffar jag bara!

Men innan dess är det dax att ta till snuttemojjen och sova så jag är på G tidigt imorron...

...*NattiNatti-uff* från Sture

24 Januari 2007  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 0 kommentar
Don´t Worry - Be Happy..

...är 1 låt som jag tycker är väldigt..mopsig *fnrr*

Har det hänt nåt idag?
- Jo, idag har jag fnattat runt i snön på Kviberg tillsammans med Mirran å rott-Alma!

Detta är nåt jag skulle vilja göra ALLA dagar för det är lika skojsigt varje gång när jag får fnatta runt både kors å tvärs - och det tillsammans med TVÅ pinglisar dessutom!

För övrigt så hittade matte nyss 1 söndersnuttad kattleksak i form av 1 rådis här i kojan. Om jag är skyldig?
- Inga kommentarer *fnrr*

Men nu är jag lite trött - det påstås att jag är kvällstrött - så nu tänker jag först natta matte genom tankekraft å sen snutta lite på min säck..


...*NattiNatti* från Sture

23 Januari 2007  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 0 kommentar
Tammmm-taa-Rammmmmmmmm !!!

Asså..jag uffar bara 1 uff --> ÄNTLIGEN !!!

ÄNTLIGEN har snön kommit även till mitt Gbg - och gissa om jag tyckte det va skoj att fnatta runt i det kuliga vita asså *fnrr* Det kom inte mycket å det kommer säkert att regna bort snart igen, men det gör inte så mycket för...
...ÄNTLIGEN har jag fått fnatta i SNÖ!!!

Egentligen skulle matte ha jobbat heeela långa dagen, men med lite flax kunde hon ta ut 1 par timmars komp och följa med mig och rott-Alma till Kviberg för lite snöfnattande. Fast...det hände nåt konstigt där också..eller konstigt å konstigt - snarare fick vi känna på 1 äkta Gbg-väder *fnrr*..;
- På marken låg det snö, från himlen kom det hagel, det blåste 1 massa, längre bort sken solen och rätt var det var så kom fabbo Blixt med Åskar i sällskap också. Allt på 1 å samma gång, med andra uff!
Ruggigt värre tyckte 2-beningarna, men inte jag å rott-Alma för vi fnattade runt som vanligt och hade hur skoj som helst!

HOPPAS det nu får ligga kvar några dagar så jag hinner snöfnatta fler gånger för ÅJ vad jag har längtat efter detta vita som ÄNTLIGEN kom!

*FnattFnatt* / Sture

20 Januari 2007  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 5 kommentarer
Tack Mozart, min vän!

Idag har jag tapetserat om lite i min cyberkoja - tack vare tips från min vän Mozart.
Tack Mannen!

Men det var inte det lättaste att få till bilden så den skulle passa och bli som jag ville ha det - för att inte uffa om att det var svårt att välja färger asså *huffa*..
Fast för stunden får det duga i alla fall.
Eller..nja, asså..har någon nåt annat förslag på andra färger som jag kan byta till - så uffa gärna det - för helt nöjd är jag inte!

För övrigt är jag barnvakt åt rott-Alma idag och vi har varit ute på 1 promenix och snart väntar 1 längre sådan. Hoppas hon sköter sig så jag slipper båddyguarda henne fööör mycket.

Annars händer det inte så mycket. Får se om det är kuligare imorron eller kanske senare ikväll.
I så fall återkommer jag och uffar mera.
Uff Uff!

*Åver änd aout* från Sture

------------

UFF UFF UFF !!!

Asså..nu har jag förflyttat mig från 1 dator till 1 annan och ser nu att tapeten ser helt annolunda ut i den..
HUUUUU asså!
Så ser tapeten konstig ut så beror det på olika storlekar på dataskärmar, TROR jag.
- Eller...vad skulle det annars vara???

*Murrrrffs* från Sture
18 Januari 2007  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 7 kommentarer
Rejs på Kviberg!

Idag träffade jag Bullen, Mozart, Mirran, Agge och rott-Alma för lite bus å rus. Det var megakul att träffa dem alla och jag hoppas vi snart kan träffas igen!

Agge hade jag bara träffat 1 gång tidigare, men ÅJ sikken kille till att både kunna rusa och tigga gotter *fnrr* Bullen, ja - han var sig lik må jag uffa. Full fart från början till slut - och skuttet han tog upp på rott-Almas rygg var imponerande asså! Synd att hon inte insåg hans bedrift, men Bullen va lika glad för det. Jag tror att rott-Alma även lärde fler än mig att sniffa efter harb*jsar, men lika gott som korv är de nog inte trots allt. Eller..jo, det är de nog!
Mirran och Mozart var och ÄR värsta kärleksparet asså! Åjåjåj va de flirtade med varandra *fnrr* Tur att Mozart inte såg alla sniff jag fick av hans pingla, men som den fina vän han är så är det säkert lugnt.

..och nu är det kväller och jag tänker precis lägga mig ner och gnuffsa på grisörat jag fick av Agge. Tack Agge!

Det har helt enkelt varit 1 kulig dag som gjort mig både trött å glad. Tack för det, kompisar!

*GnuffsGnuffs* / Sture
13 Januari 2007  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 2 kommentarer
1 st slaknad knorr !

Asså vad är detta? Jag bara undrar *murrfs*...

- Nästan alla mopsar jag känner har eller har haft SNÖ i vinter! Men tror ni att jag har fått känna den vita kuligheten under mina tassar i år?
Helt rätt - jag har INTE fått det och det är huuur tråkigt som helst asså.
Här i mitt Gbg så bara regnar å regnar å regnar det VARJE dag. Senast idag var det 9 +grader och ösregn nästan hela dagen..HUUUUU!

JAG VILL HA SNÖ OCH DET **PRONTO**

Jag blir lissen i knorren om jag inte får fnatta runt i nån snö i år..så det så. Kolla in bilden så ser ni hur knorren ser ut - och tänk om den blir helt rak?! Hemska tanke asså...så GE MIG SNÖ..eller 1 knorrpapiljått så att jag får fjång på min knorr igen!

Tack på förtass!


*Fnrr fnrr* / Sture

11 Januari 2007  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 3 kommentarer
Dagens Nyheter *fnrr*

Idag har det varit rus i Slottsskogen!
Vi var 8 mopsar (Bullen, Freppe, Mirran, Mozart, Gizmo, Lotus, Alice och jag) samt 1 rott-Alma å 1 Dulle Humla.

Asså det hände så mycket att jag knappt ens vet var jag ska börja *fnrr* Jag hade alltså gott om tid att hålla koll på både det ena å det andra såsom pinglor, gottepåsar och...ja, jag vet inte vad jag ska uffa om det "andra". Fast sååå mycket kan jag i alla fall uffa att ordet "social" var nåt nytt jag fick lära mig idag *fnrr fnrr* För egen del fick jag till 1 par smårus samt sniffade på pingel och minglade runt lite. Inga skandaler och inga rymningar från mitt håll alltså, men ge mig 1 muta så KANSKE jag uffar om vad som hände mer *fnrr*

Men innan ruset vaktade jag bilen då matte kollade på dansmopsar på Mässan. Jag fick höra att Bullen stod staty huuur bra som helst asså - och att pinglan min fick 1 CK.
Hur det gick för alla andra låter jag vara ouffat.
Dessutom fick jag veta 1 sak till;
- Min PAPPA var med på dansen! Och gissa om jag hade velat träffa honom asså, men nu bidde det inte så. Men han bor ju nära min sniffeskog så...Han vill i alla fall träffa mig och jag hoppas vi kan ses snart!

Men nu har jag inte tid att uffa mer för stunden för jag ska göra mig stiiiilig inför dejten med min pingla! Hon vet inte att jag kommer, men hennes "syster" vet *fnrr* Får se vad som händer uhum uhum - men jag tror vi får det skoj i alla fall.

...och NU har jag varit på dejten med min pingla!!!!!
Det började med att jag gjorde 1 lattjo överaskningsbus inför 2-beningarna i kojan *fnrr* och fortsatte med annat bus, koll av kojan, gottepinnar och givetvis - sniff! Inte mycket å inte länge, men så skyndar vi också långsamt min pingla å jag *fnrr* Dessutom fick vi smaka lite på 2-beningarnas goda mat och smarriga glassbomb.
- 1 klart lyckad kväll med min pingla bland alla 2-beningar som var där och gav oss gos i massor, må jag uffa!

Fast nu är jag så trött att jag knappt ens orkar tugga lite på mitt grisöra. Tror jag övergår till gnuffs med min säck istället...*nattinatti*

*Uff uff* / Sture


6 Januari 2007  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 3 kommentarer
1 litet gomorronuff, bara *fnrr*

Här kommer ännu 1 puppe-bild från år 2005. ÅJ vad tiden går fort, må jag uffa! På bilden försöker jag hoppa genom 1 agilitydäck, men frågan är om jag lyckades *fnrr*

Annars händer det inte så mycket i kojan just nu. Eller..jo, det gör det, men jag vet inte VAD! Barnvakten håller på att lära mig något nytt, men fråga mig inte vad det är för det vet jag inte *uffs* Hoppas bara det är nåt coolt som jag kan visa på lördag då jag äntligen ska få träffa min pingla samt RUSA med alla kompisar i Slottsskogen!
Men jag måste bara komma på vad det är jag ska lära mig först...

För övrigt lyser snön med sin frånvaro här i mitt Gbg och det är huuur tråkigt som helst! Regnar gör det däremot *uffs* Visst tycker jag om vatten, men nån måtta får det väl vara snart?! Jag vill ju ut och sniffa i skogen, men det går ju inte. Huuuuu asså!

Nää..nu måste jag nog bädda ner matte med tankekraft igen *fnrr* Hon kan få sträcka ut sig lite till innan hon måste satta fart och åka till jobbet - själv ska jag vakta barnvakten ännu 1 dag!

*Morronuffet* från Sture

4 Januari 2007  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 1 kommentar
Gröna (?) uffs i regnet *fnrr*

Undrar om man kan bli 1 sån här om man kollar på för många gröna pluppar? Bäst jag kollar mig i spegeln ifall att *fnrr*

För övrigt lullar livet på i sin stolliga gång - med 2 undantag;

* Min kusin Lotus har hittat till Noggens värld!

* På lördag är det RUS här i mitt Gbg!

Jag hoppas vi blir så många som möjligt på ruset och att det inte regnar på oss! Men vad gör väl lite regn egentligen?
- Vi rusar väl ändå?!
Träffen är tänkt att vara i Slottsskogen. Exakt tidpunkt är ännu lite oklar, men det blir ca kl. 12.30 - med 1 "viss" reservation!

För övrigt undrar jag vad ordet familjemedlem betyder när det gäller medlemskap i 1 mopsförening.
Måste det vara 1 2-bening som bor i samma koja som den som betalar fullt medlemskap - eller går det lika bra för 1 "vit soffa" som bor i 1 annan koja att bli familjemedlem i föreningen?
Jag har försökt ta reda på det via föreningen, men får inget svar.
Så är det någon som vet vad som menas med familjemedlemskap - uffa gärna!

....och nu är det dax för nattinatti här i kojan, men vi uffs imorron igen!


*Natteuffset* från Sture - utan gröna ögon *fnrr*
3 Januari 2007  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Sture Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida