Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2022)
>>


Rejs på Kviberg !

Det var läääänge sedan sist, men idag var det dax för 1 REJS på Kviberg igen! Vi var 1 lagomt stort gäng bestående av; Mirran, Bullen, Agge, Adina, Solo, Freppe, lillwILLe, lilla rott-Bullen och MOI som träffades!

Matte frös om tassarna så det bidde inte så många kort tagna, men här kommer i alla fall några;

Bullen spanar in Agges tandstatus..

..och här är 1 gäng som ivrigt väntar på gotter.

Vad som hände här vet jag däremot inte..

..men jag hamnade visst underst i grabbahögen...uhum.

Och när jag kom hem till kojan efter rejset så väntade nästa kuliga överraskning - 1 ÄLGBEN som Freppe och lillwILLe hade haft med sig till mig. TACK grabbs!!!

Det har varit 1 kalasdag dag hela dagen med andra uff, men det tog visst lite på krafterna så nu väntar 1 kort siesta. Hejsvejs på 1 stund!

ZzzzzzzzzZZZzzzz.../ Sture

 

26 November 2007  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 6 kommentarer
ÄNTLIGEN!

ÄNTLIGEN fick jag träffa min bästis Mirran igen!

Det var 1 tag sedan vi sågs så jag bidde jätteglad över att äntligen få träffa min kompis idag igen!
Rott-Alma var förstås också med på 1 hörn, men eftersom att hon har selektiv hörsel i sina fladdrisar då hennes mamsa inte är med så hade matte henne i koppel medans Mirran å jag fnattade fritt.

Men hur som helst..
Vi träffades utanför rott-Almas koja allesammans och tog sedan sikte mot skogen. På vägen dit träffade vi tant M som ville pussa på oss lite och det var najs - fast vem har egentligen tid med 2-beningar som står stilla å uffar i evigheter med varandra när man har 1 PINGLA i närheten å fnatt i spirorna?
Jag bara undrar asså..Huffa!

Men skoj var det och ÅJ vilken fart det var på Mirran idag! Vi fick till flera rejs och hon bjussade frikostigt på några sniff också. Jojemensan!
Vi fnattade runt lite uppe i skogen och trivdes med varandra å med tillvaron - och med lite flaxx så träffas vi snart igen!
Om jag är nöjd med dagen?
Ååååhhh JESS!

Fast i vanlig ordning så strulade matte med kameran *uffs* så bilden på Mirran å MOI som jag lägger in idag är från 1 tidigare tillfälle.
Håll till godo!


*Fnatt Fnatt* från Sture
22 November 2007  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 4 kommentarer
(Nästan) jul i kojan !

Idag fnattade matte iväg till "Jul på Liseberg" för att köpa sitt årliga lager av LAPPLANDS JULESNUS! Men huuuu så besviken hon bidde för i år hade de bytt ut det traditionella julegoda Julesnuset från norr mot 1 smaklös inhemsk Göteborgs-variant av Julesnus...Huffa! Och därefter spelade hon bort 50 pengar på spelhjulen, men då vann hon i alla fall 1 st MEGAstor tomte till MOI och "lite" choklad till sig själv. Så liiite nöjd med besöket på Liseberg blev hon trots allt, med andra uff.

Här inspekterar jag det hela...

..efter att först ha fått smaka på 1 delikat delikatess som matte inhandlade också - torkat renkött. Åjåjåj DET satt som 1 smäck i kaggen vill jag lova så nu är jag trött å tänker vila lite...HejSvejs på 1 tag!

*ZzZZzzzzzz* från Sture

16 November 2007  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 3 kommentarer
JAG VILL HA SNÖ *PRONTO*

Nästan alla mopsar jag känner har fått snö denna vinter, men här i mitt Gbg har vi inte fått 1 endaste snöflinga! Asså va är detta - ska jag "tvingas" att flytta till Svalbard för att få snöfnatta eller vaddå? Huffa Huffa!

Här kommer 1 kort på MOI från 1 tidigare vinter...

..och jag hoppas att jag snart får visa er 1 snöbild från DENNA vinter också! Men hur länge ska man behöva vänta på det egentligen? Huffa Huffa!

*Huffa Huffa* från Sture

10 November 2007  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 2 kommentarer


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Sture Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida