Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2022)
>>


Travdans i 1 kallt ridhus *fnrr*

Idag har jag varit på dans i Sätila. Det var 1 inofficiell dans och den hölls i pållarnas koja, dvs i 1 kallt ridhus. Fast kylan gjorde inte såå mycket för jag hade med mig mitt täcke som jag fått av fabbo mILLe - och den satt som 1 smäck och va riktigt skön att ha idag.

Vi som representerade 4-beningarnas Rolls Royce var; Freppe, Bullen, Disa och jag.
Freppe och Bullen fick möta varandra i valpklassen och vann gjorde Freppe.
- Grattis Freppe!
Själv var jag ensam vuxen hane och fick möta Disa om BIR-et. Vann gjorde jag, men jag tror Disa va glad ändå. Hon viftade i alla fall på knorren *fnrr* och bjussade dessutom på flera sniff. Jojemensan!

Därefter var det dax att dansa i nåt som heter BIG-final. Matte hade som vanligt 0 koll och blidde riktigt förvånad då Freppe och Humlans mamsar uffade att jag vann! Själv höll matte som bäst på att packa ihop våra grejjer när jag dansade..*uffs*

Slutligen var det dax för BIS-finalen där alltså jag fick dansa!
En efter en försvann och kvar blev bara 2 st 4-beningar - och jag var den ena av dem! Den andre va 1 svart Flat. Vem som vann av oss? Uhum..jooo..det gjorde den stilige svarta Flatten.
Jag blev alltså BIS-2 idag och vann 1 massa fina priser!!! Gotter å mat i mängder + bra-att-ha-saker till matte såsom 1 ståltermos och 1 reflexväst och lite annat smått&gott.

Mest nöjd å glad blidde matte över att jag viftade på knorren uppe på bordet där allt gick bra - och att allt annat var 1 jättekulig bonus!
Så nu ska det visst dansas fler gånger!

Psst - Tack tant Danstant för dagens teamwork *fnrr* När blir det dans nästa gång?

....fast nu är jag trött efter 1 lång å kall dag i pållarnas koja. Men det blir bara 1 liiiten vilostund för det doftar gott av indisk mat här i kojan..
Bäst jag kollar vad det är!

*Hejsvejs på 1 tag* / Sture
24 Februari 2007  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 4 kommentarer
Dansträning..

..ansåg min matte att det var dax för idag. Inte för att jag fattar varför, men tydligen är det nåt som är på G..*fnrr*

Fast innan själva avdammningen av mitt danssnöre så blidde det 1 promenix i skogen tillsammans med rott-Alma. Vi fnattade runt och sniffsade både här å där - och rätt var det va så var vi framme vid Kviberg!
Jag bor alltså på fnattavstånd från denna världsbästigaste rusplats!

Och där fick jag alltså gå fram å tillbaka å hit å dit och däremellan "stå staty". Det sistnämnda klarar jag lika galant som tidigare, men..jag har visst lite för bråttom när jag travar fram å tillbaka. Men asså vaddå - det är ju danstanten som borde öka farten å inte jag som ska bromsa!
Det tycker i alla fall jag *fnrr*

Nåväl, med lite mer träning så kommer detta säkert att bli bra. Jaaa..träning av danstanten asså *fnrr* för själv är jag ju topptränad inför kommande danser. Så klart!
Visst, matte? *fnrr*

*FnattFnatt* / Sture
12 Februari 2007  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 2 kommentarer
Rus med rejs !!

Idag har vi haft Gbg-rus med Mammagris-rejs!

Asså jag vet inte var jag ska börja för det hände grejjer preciiiis hela tiden. Det va 1 massa rus å sniff både kors å tvärs, men vilka som ställde till med några skandaler idag låter jag vara ouffat *fnrr* - själv skötte jag mig galant.
Nästan i alla fall..
Matte blidde bara "lite" arg över 1 av mina små tilltag, men jag tror hon blidde liiite mallig över mig senare. Vad som hände senare?
Joooo..jag vann rejset och fick 1 ny titel;
- Göteborgs-rusets Mammagris..
Huffa Huffa som om det va nåt att bli mallig över, uffar jag bara!
Fast nåja lite coolt var det att vinna och pris fick jag av Agge - Tack Agge!

Tack också till Freppe för ÄLGBENET! Åjåjåj asså va jag längtar efter att få sätta mina bissingar i det och gnuffsa *fnrr* Jag får se om jag får det ikväll - annars har jag nåt att se fram emot asså!

Hur många vi var på rejset minns jag inte, men vi var ganska många i alla fall *fnrr* Även andra 4-beningar dök upp lite då å då - och vissa av oss rymde till dem också.
Ånää, inte jag inte. Är man Mammagris så är man *fnrr*

Efter rus å rejs så grillades det KORV. Ännu 1 Dagens Höjdpunkt, med andra uff! Fast de flesta hann åka innan dess, men vaddå - desto mer KORV blidde det ju åt oss som stannade kvar.

...och nu borde jag vara trött, men det är jag inte. Jag far runt både kors å tvärs i kojan och nyss gick jag vilse inne i 1 täcke..så det är nog bäst jag slutar för stunden *fnrr*

*Fnrr fnrr* från Sture
4 Februari 2007  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 4 kommentarer
Idag är det lördag..

..och jag har varit ute i skogen. Vi åkte till 1 nytt ställe där det var 1 massa goda sniffgrejjer att sniffa på och kuliga lerpölar att fnatta runt i *fnrr* Fast nåt sniffspår bidde det inte idag, men nästa gång så...

Vad händer mer ikväll, tro?
Jo, det blir visst nåt som heter Melodifestivalen på TV, men vem bryr sig om sånt när det ska serveras kräftor till det?!
Jag bara undrar asså *fnrr*
Och så ska jag visst få klorna klippta ikväll också, men med lite kräftor som muta så ska väl matte få klippa dem i lugn å ro, tänkte jag *fnrr*

Och imorron....imorrn blir det RUS här i mitt Gbg. Åjåjåj asså vad jag längtar! Inte nog med att vi ska grilla korv - vi ska ha 1 Mammagris-rejs också *fnrr* Inte för att jag vill vinna..jo, det vill jag..men vem vill bli kallad Mammagris? Huffa Huffa!
Så alla mopsar å andra snälla 4-beningar som vill rejsa loss lite - kom till Kviberg kl. 13.00 så kan vi ha skoj tillsammans!

Men NU väntar kvällsmatekulorna och sen 1 kort stunds vila.

*Åver änd aout* / Sture

3 Februari 2007  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 6 kommentarer
Livet rullar på *fnrr*

Idag gör jag inget speciellt utan livet rullar på i sin vanliga stolliga gång. Fast det förstås - jag hoppas ju på 1 promenix lite senare, men först tänkte jag softa i soffan litegranna.Fast njaaa..kanske 1 snuttegooosbild passar sig bättre här. Jag vill ju inte att mina pinglisar ska oroa sig på nåt sätt..Så här kommer 1 bild på mig när jag myser med min Nalle Kurt:

Fast Kurt brukar ofta rulla nedför soffan så jag får hämta honom där han ligger å trynar *uffs* Men är man 1 Gentleman så är man!Rullar, ja - det uffas ju om att vi mopsar ska rulla oss fram. Själv vågar jag vägra att rulla mig fram i livet utan tar hellre till trav och galopp. Jojemen, heter man Sture så gör man *fnrr* Men för övrigt så passar LÅTEN här in som 1 smäck på oss mopsar! Egentligen var det Freppe som hittade denna låt först, men som den snälla kompis han är - så fick jag låna den. Tack Freppe!
Uff Uff *fnrr* från Sture  

2 Februari 2007  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 1 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Sture Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida