Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2022)
>>


...

...HUFFA HUFFA HUFFA !!!

 

Är det inte det ena så är det nåt annat, uffar jag bara. Så får jag inte lägga tassetårna på tangenterna så är det alltså matte som går och ställer till det så att jag får 1 storebror att uppfostra. HUFFA!
Och för att göra 1 långt uff till 1 kort uff så kan jag uffa som så här...;

- Matte har råkat träffa på 1 "vit soffa" som bor i 08 av alla ställen. Och inte blir jag lugnare av att denne "vita soffa" har 1 Dansk/svensk gårdshund som kallar sig för fabbo Rasmus. Uhum. Och denne fabbo Rasmus måste jag alltså få lite fason på, om jag uffar så. Varför?
Jo, för att han hade inte 1 endaste rÅsa pryl och detta var givetvis MOI nödgad att åtgärda BUMS! Så numera går han gladerligen runt med 1 rÅsa gummipip och viftar lyckligt med sin lilla svans. Ingen knorr där inte, alltså *fnrr* men han är 1 glader prick ändå. Jag måste bara göra honom lite mer manligt rÅsa, med andra uff. Uhum! Och så här ser han ut...

 

För övrigt så mår jag helt tipptopp-finemang. Mina spiror är helt återställda och min kondis börjar sakta men säkert att återvända. Nu väntar jag bara på att det ska bli varmt i vattnet också så att jag får börja att simma.
Och däremellan så träffar jag även Mirran för lite allmänt sniff och kuliga promenixer. Jag bodde förresten där under den gågna helgen, men vad vi gjorde låter jag vara ouffat av den händelse att matte skulle råka läsa här på min Nogg-sida *fnrr*

Men trots att matte både har försummat mitt Noggande och ordnar så att jag får 1 fabbo Rasmus att uppfostra så har jag kommit på 1 kul grej med det hela ändå! Vad det är? Jo, med lite flax så kommer jag ju att kunna gå på mopsträffar i 08 och på så sätt få träffa alla kuliga MaffiaMopsar i den knugliga hufvudstaden framöver!
Helt perfekt, med andra uff!
 
Avslutningsvis så vill jag uffa till alla er som har undrat över vart jag tog vägen att ni är så väldans omtänksamma allihop! *Knorrviftningar å Sture-pussar till er - och skäms på mig som bara försvann utan 1 endaste uff* Men inget tråkigt har alltså hänt här i kojan utan det var bara matte som inte lyckades veva igång datorn åt MOI. Gruffel! Men nu ska här bli ordning igen så sant som jag heter STURE!

 

 

*FnattFnatt* från Sture

28 April 2009  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 14 kommentarer


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Sture Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida