Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2022)
>>


1 läskigt varm dag i mitt Gbg...

..har det varit i många dagar nu. HUUU! Tur att det finns sjöar å hav att bada i när det är som varmast, uffar jag bara.

Här kommer 1 helt dagsfärsk bild på mig efter motionsimmet i Delsjön. - MEH! Ska du bara stå där med kameran, matte..Hjälp mig upp istället!

Och efter motionsimmet så vaktade jag kojan medans matte gick på Liseberg och vann lite nya leksaker till MOI. Fast hon hade visst med sig 1 ORM hem också...

..som hängde sig kvar på min knorr och vägrade släppa taget. HUFFA!

Och imorron väntar mopsrejs på Kviberg. ÅJ så skoj det ska bli! Fast jag ska försöka att inte rejsa alltför mycket i värmen...Tur att det finns vatten vid flera ställen på Kviberg, uffar jag bara. HEPP!

 

*FnattFnatt* från Sture

31 Maj 2008  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 2 kommentarer
På span efter 1 mobil...

...skulle man kunna tro att jag är. Uhum. Mmm min ytterst klumpiga matte råkade alltså tappa sin mobil i plurret när vi var och badade tidigare idag.

Så är det nån gottesniffande pingla *fnrr* eller någon mopskompis som försöker nå mig via mattes mobil så går alltså inte det. Men, men..med lite flax så kommer den att funka efter lite torrbad, dvs att den ligger på tork just nu. Fast funkar det inte så vet jag i alla fall vad jag ska köpa till matte i juleklapp! JEPP - jag längar till JULEAFTONEN! Men - hur länge måste jag egentligen vänta?! UHUM?!

*FnattFnatt* från Sture

30 Maj 2008  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 2 kommentarer
Min bror å jag !

Idag har jag träffat min brossa Marco för lite bad, bus och brödra-uff! Självklart var rott-Alma också med, men hon var mer intresserad av 2-beningarnas fika än av oss grabbar. Konstigt, om ni frågar mig. Uhum! Men hur som helst..Vi träffade Marco och hans kojpersonal vid deras båtkoja straxt utanför Gbg och hur det såg ut från stranden ser ni här...

 

Här stajlar vi brossor lite. Jag till vänster å Marco till höger...

 

Stajlbilden togs straxt före badet och hur trött brossan såg ut efter doppen i havet inkl några simturer ser ni här..

 

Självklart bidde det lite bus också. - Kom igen brossan..vem tar bollen först..du eller MOI? (Jag till vänster å brossan till höger)

 

Och efter allt skojsigt så blidde brossan lite matt i stassen och satte sig stadigt på knorren...

..medan jag gjorde detsamma då jag kom hem till kojan efter 1 lång och skojsig dag vid havet. Just nu zzzznarkar jag i fåtöljen så det dånar i kojan. Mmmmm...jag måste ju passa på att vila lite innan gotter plockas fram och Melodifestivalens skrål fyller kojan senare ikväll. Undrar vem som vinner och hur det går för Sverige...uhum. Fortsättning följer OM jag hinner vakna innan dess *fnrr*

TACK världens bästa brossa med kojpersonal för 1 skojsig dag! Jag hoppas att vi kan göra om det snart igen!

 

*FnattFnatt....ZzZZzzz....* från Sture

24 Maj 2008  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 6 kommentarer
Årets PremiärDopp !

Idag tog jag årets första dopp! Jag var lite fundersam till 1 början...

...men så fort halsband å koppel togs av så bidde det plums å plask i böljan den blå!

Vi var vid 1 sjö som heter Kåsjön dit vi 4-beningar är välkomna. Sjön ligger nära 1 ställe som heter Partille och kan rekommenderas till alla 4-beningar som gillar att plaska i plurret.

*FnattFnatt* från Sture

11 Maj 2008  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 3 kommentarer
KALAS X 2 !!!

Idag har jag kalasat hela 2 gånger! Först var jag iväg och firade min coola IDOL (dvs Mirrans husse) som fyllde år - GRATTIS igen - och nu ikväll har jag fått gnuffsat på grillad renfilé. ÅJÅJÅJ vilken delikat delikatess, må jag uffa. Fast jag fick inte så mycket som jag ville ha...

...eftersom att matte ställde MOI på vågen härom dagen och både åjja å våjja när hon såg vad jag vägde. Tsss hon borde ställa sig själv på vågen är allt jag har att uffa om den saken. Uhum!

Vad jag vägde? - Trots att jag är 1 ganska liten mopspojke så vägde jag hela 10.2 kg! Men eftersom att jag har många mukkler tycker jag inte att det är så väldans jättekonstigt egentligen. Däremot kan jag inte låta bli att undra vad många andra grabbar väger. För asså...jämför jag mig med dansmopsar i vuxen ålder så ser jag ut som 1 junior i jämförelse med många av dem. Sååå om jag väger 10.2 kg så kan jag ju bara spåna över hur mycket dessa grabbar väger, liksom. Och dessutom - hur många renfiléer får dessa grabbar gnuffsa på egentligen??? Jag bara undrar asså *fnrr*

*GnuffsGnuffs* från Sture

10 Maj 2008  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 4 kommentarer
Morronfnatt Med Mirran !

I denna värme får man som Sture-Mops långfnatta antingen på morronen eller kvällen - och så också idag. Och i morse gjorde min kompis Mirran mig sällskap, vilket var lika lattjo som alltid! Vi fnattade runt lite kors å tvärs, fick till några smårus och vattenpausade lite däremellan. Fast..jag var inte törstig så jag fick vattnet över mig istället *fnrr* Men hur som helst så hade matte inte med sig kameran i vanlig ordning så bilden här nedan är från förra sommaren då vi satt å kisade mot solen, Mirran å MOI.

Vill du gissa min dagsvikt, Sir Dog? Andra som vill får så klart också gissa! Svaret kommer nästa gång jag uffar här i min Blogg.

 

Avslutningsvis denna gången vill jag bara uffa....JAG VILL HA SNÖ!!

 

*FnattFnatt* från Sture

 

9 Maj 2008  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 2 kommentarer


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Sture Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida