Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2022)
>>


Invasion i MIN koja

Under flera dagar har jag haft fullt upp med att hålla ordning här i MIN koja. Det har varit mycket å spana på, att sniffa på och även 1 hel del att uffa på, om jag uffar så.
Och anledningen till det hela är att dels har tant M varit på besök (utan fabbo Rasmus som fick vara hos sin kompis..uhum *fnrr*..Nisse på landet i 08) och dels har min favvo-pingla Mirran bott här hos mig. Jomenvisst!
Mirran kom hit redan i onsdags i förra veckan å stannade sedan ända till i söndags å gissa om jag trivdes, liksom *fnrr* Fast det förstås..hon la ju beslag på min rÅsa snuttekudde i plysch under hela tiden som hon var här..UHUM! Fast å andra sidan så passade den färgen bra till Madame Mirran också, fattas bara *fnrr*
Och här kommer 1 gammalt kort på Mirran å MOI;

Tant M har (precis som Mirran) också varit här i ett antal dagar och den tanten är bl.a lika tossig på att promenixa som min matte numera har blivit *fnrr* så ÅJ vad det har promenixats asså! Runt Kviberg och fnatt i skogen har det blivit 2 gånger/dag å däremellan har tanterna ätit å ätit också. Uhum. Perfekt tyckte Mirran som gärna hjälpte till i köket - "sådär" tyckte jag om maten de gnuffsade på. Uhum.

Och tidigare idag så skickade Mirran hit båda sina mamsor som kom med en överraskning! Jag trodde förstås att det var nåt till mig eftersom att jag har passat Mirran så fint här i MIN koja *fnrr* Men nähäädå, blomstren var visst till matte och det trots att hon slutade att fylla 27 förra året....eller så *fnrr*
TACK Mirran med familj för de fina blomstren!!!

 

Och nu har lugnet åter lagt sig över MIN koja igen, men...Tråkigt är det för jag saknar både Mirran å tant M så jag hoppas att jag träffar dem båda snart igen!!!

 

*FnattFnatt* från Sture

23 Juni 2009  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 5 kommentarer
.

 Mitt liv som blomsterpojke

UHUM!

 

 

7 Juni 2009  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 10 kommentarer
1 massa promenixer och 1 familjeträff

Jösses vad jag får promenixa numera, uffar jag bara! Och anledningen till det är att matte har gått med i 1 konstig klubb. Uhum! Hon kallar den för Viktklubben och den finns visst i 1 av våra större dagstidningar, om jag har fattat det hela rätt *fnrr*
Så numera promenixas det mer än vanligt kors å tvärs å hit å dit, men jag klagar inte. Tvärtom! För nu får jag fnatta långpromenixer i skogen 2 gånger/dag + att jag får hålla koll på MITT revir i MIN park däremellan. Perfekt!

Här är 1 dagsfärskt kort på undertecknad då jag står framför 1 vattenskål i skogen och spanar efter simmande köttebullar!
...men jag såg aldrig några. GRUFFEL!

 

Något annat som också hände idag var att matte och några släktingar till henne samlades utanför min koj-port. Det var Familjen Skata inkl 4 puppe-skator som samlades, med andra uff *fnrr*
Och här är 1 liten puppe-Skata som väntar på mat från sin mams (eller om det är paps *fnrr*);

 

Men vad som händer imorgon vet jag inte så mycket om ännu, inte mer än att morronpromenixen blir i skogen vid Kviberg i alla fall. Någon som vill följa med??? *fnrr*

 

*FnattFnatt* från Sture 

5 Juni 2009  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 5 kommentarer
.

Vår keliga lilla stolla

 HJÖRDIS

vandrade över regnbågsbron idag

Du och dina mjaoouuuuu är saknade, Hjördis!


Men jag är helt säker på att du mår bra nu och jagar flugor för fullt. 
Hälsa till Siivert, Drutten, Nora, Brynolf, Alma och alla de andra snälla 4-beningarna som tog emot dig med både lek, tonfisk och kyckling tidigare idag!

http://www.indigo.org/rainbowbridge_ver2.html

 

*Uff Uff*
Sture

 

3 Juni 2009  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 4 kommentarer
Kvällspromenix och Dagens Fnul

Ikväll var det äntligen lite svalare här i MITT Gbg, vilket innebar att jag kunde ta min långpromenix i skogen tidigare än vad jag gjort de senaste kvällarna.
Och kvällen till ära så tog jag med mig matte på 1 annan skogsrunda än den vanliga, vilket jag tyckte att hon kunde behöva nu när det är tisdag å allt liksom *fnrr* Dessutom fick jag ju några nya träd å grässtrån att p*nka in, vilket är synnerligen väsentligt eftersom jag har sett 1 å annan ny 4-bening här i MITT kvarter. Uhum! Och här kommer 1 bild från mitt nya revir! Visst är det fint här i MIN skog?!

Och från det ena till det andra så har jag fnulat lite idag. Jomenvisst! Så här kommer;


Dagens Fnul

- JAG SAKNAR MIN PINGLA VÅFFELHJÄRTAT!
Se bara så fina vi är tillsammans;

Men...nu har jag inte ens sett knorren på min pingla på evigheter och jag fnular så klart över följande;
- VET NÅN VAR HON ÄR???

Att hon skulle se åt en annan grabb tror jag inte på, men däremot finns 1 viss risk att nån annan grabb har lagt sin tass på´na. UHUM! Men vänta bara, uffar jag i så fall till denne grabb. GRUFFEL!

 

*FnattFnatt* från Sture

2 Juni 2009  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 5 kommentarer


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Sture Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida