Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2021)
>>


Jag har börjat i skolan *fnrr*

Ikväll var det dax för Freppe och mig att börja på kantarellsökskursen och ÅJ så skoj det va!
Halsbandet som jag ska ha enbart vid kantarellsniffet hade matte inhandlat dagen till ära och hur det ser ut ser ni på bilden.
ROSA - javisst! *fnrr*

Kursen fylldes av teori för 2-beningarna och GOTTER i mängder och svampsniff för oss 4-beningar.
Det hela var riktigt lajbans, må jag uffa - och inte lika svårt som matte hade trott *fnrr* Men, men..det var ju bara första gången ikväll så frågan är om det blir svårare längre fram..uhum.

Vi skulle ha varit 5 st 4-beningar ikväll, men bara 4 kunde komma på uppropet *fnrr* Vi som kom var 1 rottis, 1 pudel och så Freppe å jag.
Den 5:e deltagaren kommer senare så vem det är vet jag inte ännu.

Och nästa projekt som matte får ta itu med är att hitta 1 kantarell tills nästa vecka då det är kurs igen. Jag måste ju ha nåt att träna på, liksom.
Själv ska jag lägga mig tillrätta och smälta all kyckling som jag fick gnuffsa på under kursens gång ikväll..*raP*

*SniffSniff* från Sture

30 Juli 2007  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 4 kommentarer
Min kommande mamsfria helg *fnrr*

I helgen som kommer ska jag följa med rott-Alma och hennes mams till tant Asta och hennes husse. Vi ska sova över där, gnuffsa på smörgåstårta och fnatta runt i 1 garage medans 2-beningarna pillar med rott-Almas bil. Och under tiden är matte hemma i kojan, men det går ingen nöd på henne för hon ska jobba *fnrr*

Tant Asta är 1 kulig JRT-pingla som ser lite dåligt - egentligen nästan ingenting - men det är inget som märks för det är full snurr på hennes spiror ändå. Vi brukar busa å rejsa runt både utomhus och inne i kojan och hon är inte så blyg för mig som det ser ut på bilden...

..tvärtom - så har det faktiskt hänt 1 gång att hon har skrämt mig så jag bidde skraj för 1 täcke, men om det låter jag vara ouffat *fnrr*

Här är ännu 1 bild på tant Asta i vaket tillstånd..

...visst har hon coooola fladdrisar *fnrr* och visst är hon söt?!

 

*FnattFnatt* från Sture

26 Juli 2007  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 3 kommentarer
Äntligen asså..

..har rott-Alma och jag varit ute i skogen för lite sniff, fnatt å rejs! För har det inte regnat tidigare så har matte jobbat eller så har det varit nåt annat kollijox som har hindrat mig/oss från att skogsrejsa. Men idag har vi alltså varit i Jonsered och här sitter vi stilla 1 kortis för att stajla lite framför kameran..

..och här får jag inte ens p*nka ifred där ute i skogen utan att matte är framme med denna kamera ännu 1 gång *uffs*

Och här kommer 1 Specialare a la Dragspel till fabbo mILLe;

Nåväl..imorron får jag nog vila från kameran i alla fall för då jobbar matte å jag ska i vanlig ordning båddyguarda rott-Alma hemma i hennes koja!

*Så Lång änd åver änd aout* från Sture

 

22 Juli 2007  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 3 kommentarer
1 stilla liten uppdatering *fnrr*

Nu har jag inte uffat i min Blogg på ca 1 vecka så det är visst dax för 1 liten uppdatering..

- Matte har börjat jobba igen och jag har tillbringat den senaste tiden med att zzznarka i min rosa binge antingen hemma i kojan eller hemma hos rott-Alma. Fast nu har jag så smått börjat vakna *fnrr* och snart är det också dax för kantarellsniff med Freppe och ÅJ va jag längtar till att den kursen ska börja!

Nått annat gott&blandat som har hänt?
Tjaaaa..det senaste är väl att jag fick smaka lite tandoorikyckling till frukosten idag. Jojemensan!
Är man MOPS så är man, uffar jag bara *fnrr*

Och idag är matte ledig så just nu fnular jag på om jag ska ta tanten i tassen och eskortera henne till soffan för 1 liten zzznarkstund till..
..så tills jag är åter;

- Fnatta lungt!

*Åver änd aout på 1 stund* / Sture
20 Juli 2007  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 1 kommentar
Vikken skojsig utmaning asså *fnrr*

Mina kompisar Sir Dog samt Ville&Melker utmanar mig i 1 kul sak *fnrr* - och jag hoppas att de 6 som jag väljer ut vill anta min utmaning!

Utmaningen går till enl följande:

REGLER:
Varje person/mops/annat börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir tagna ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren sex nya bloggare och gör en lista av deras namn. Efter det är gjort skriver han eller hon en kommentar i deras bloggar för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information."So here it goes!"

Underliga/egendomliga saker om mig:

1. Jag har blivit korad till Västsveriges Fulaste Husdjur.

2. Plysch är min fetisch-pryl som jag går igång och mjölktrampar på.

3. I närheten av löptikar har det hänt att jag har p*rrat med luften.

4. Jag har dragit 25 kg på 1 rosa vagn.

5. I vår koja bor det även 1 spindel som heter Signe.

6. Första gången jag skulle simma sjönk jag som 1 sten.

Vi utmanar nu följande :

Våfflan med mams; http://www.nogg.se/MopsVafflan
Mirran med mams; http://www.nogg.se/mirran
Majsan med mams; http://www.nogg.se/mopsenmajsan
Ture&Melker med mams; http://www.melker-ture.priv.se/
Ville långnooos med mams; http://www.nogg.se/VildaVille
Lotus med mams; http://www.nogg.se/Lotus


Jag hoppas ni alla vill vara med för det skulle vara skojsigt å se vad alla skriver för spännande å stolliga grejjer om sig själva!

*FnattFnatt* från Sture13 Juli 2007  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 2 kommentarer
På besök hos Mirran

Idag har rott-Alma och jag varit på besök hemma hos Mirran m flock.
Mirran är min bästa mopskompis här i Gbg och vi brukar träffas mellan varven för långa sköna promenixer och kuliga rejs.
Vad kan man mer uffa om Mirran? Det är mycket det, vill jag lova! Bl.a är hon 1 helskön pingla och 1 Äkta Primadonna. Dessutom luktar hon gott och det är ju ingen nackdel, direkt..fast..det gäller att vara snabb vid sniffandet *fnrr*

Idag märkte jag dock att 2-beningarna fick nåt skumt i sinnet när vi hade varit där 1 stund och inte blev jag mindre undrande då min kompis helt plötsligt lyftes upp på bordet av sin mams.
Uhum..vadan detta nu då, tänkte jag?!
- Joooo det var visst dax för Mirran att få klorna klippta. Rott-Almas mams klippte och Mirran-mamsan höll i Mirran. Fast Mirran gillade det inget vidare må jag uffa *fnrr*, men blev desto gladare när allt var klart och hon kom ner på golvet igen och fick gotter för besväret.

Avslutningsvis bara måste jag uffa om när Mirran nästan skrämde slag på sin granne då vi var ute i trädgården för lite sniff *fnrr*
- Tanten i huset mitt emot var ute samtidigt och skulle ta bort 1 mördarsnigel från sin garagevägg och tyckte att den var huuuur läskig som helst. Och utan att hon märkte det så dök Mirran samtidigt upp bakom henne för att sniffa helluuu...
...om jag uffar att grannen tjöööt HÖGT för att hon blidde skraj för Mirran just då så överdriver jag inte *fnrr* ÅJ vad alla 2-beningar skrattade, men Mirran herself bara vifta på knorren och ansåg att;
- Vaddå..skraj för MOI..Primadonnan?! Tssss..störtlöjligt asså *fnrr*

Jaaa hon är så cool å kul, min stiliga kompis Mirran - 1 riktigt god vän!

Fotot är taget på Kviberg vid 1 tidigare rejs-tillfälle.

*FnattFnatt* från 1 (för tillfället) trött Sture
12 Juli 2007  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 0 kommentar
Jag är..

..den COOLASTE Grabben i la Stada! Eller hur? *fnrr*

För tillfället så händer det inte mycket här i kojan, men jag tänker i alla fall fira YODA på distans idag - i min ROSA snuttebinge!

*Grattis-uff till YODA* från Sture

11 Juli 2007  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 4 kommentarer
1 st (nästan) regnfri dag *fnrr*

Efter många dagars regnande så var det regnfritt idag! I alla fall nästan *fnrr* Men hur som helst så bestämde rott-Alma och jag oss för att vi skulle ta med oss våra 2-beningar och åka ut i skogen. Rott-Alma passade på att bada lite och givetvis nödgades jag att badvakta henne...

..för är man Gentleman och Båddyguard så är man! Själv skippade jag plasket idag och satt på bryggan mellan vaktuppdragen och solade trubbisen istället..

..vilket också var väldans skönt. Avslutningsvis vill jag visa min nya snuttekudde som matte handlade åt mig på väg ut till skogen. Vi åkte alltså förbi 1 ny djuraffär som givetvis skulle inventeras och där hittade hon denna till mig. Visst ser den gnuffsegosig ut? *fnrr*

Här kommer 1 länk från Ville här på Noggen --> http://www.blocket.se/vi/12559462.htm?ca=12_s Gå in å kika på den, vettja!

*SnuttSnutt* från Sture

 

6 Juli 2007  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 3 kommentarer
2 rejsardagar på raken - och kanske 3 *fnrr*

I söndags åkte rott-Alma å jag till Borås för att hejja på både mopsar och rottisar som skulle dansa dagen till ära! Inte för att jag kände så många dansrottor *fnrr*, men jag visste i alla fall att jag skulle hejja på dansmopsarna Sir Dog, Solo, Bullen, fröken Irma och min brossa Marco. Freppe och Dullan var också där, men precis som jag så dansade inte de heller. Solo hade förresten med sig sina rottis-syrror Hilda och Qlara, men jag missade visst sniffet där *uffs* Jo, och så träffade jag Hugo också - Mirrans flirt från Bullens kalas - och det är 1 störtskön grabb, må jag uffa! Undrar bara var han tog vägen sedan för jag saknade honom på rejset..

..för efter dansen så var det dax för REJS. Men i vanlig ordning så fick inte matte till nåt bra gruppfoto *uffs* Men på följande bild är i alla fall några av oss med...

Några skandaler från rejset har jag inte att uffa om. Tror jag *fnrr* Men så pass mycket kan jag i alla fall uffa att alla mina små adepter skötte sig till stor belåtenhet - och själv skötte jag mig mycket excellent. Så klart *fnrr*

Och idag (måndag) så var det dax för 1 skogspromenix med den störtsköna pinglan Mirran - min bästa mopskompis här i Gbg. Vi fnattade runt lite här å där, men tog det överlag ganska lungt. Konstigt med tanke på att hon luktade ovanligt gott 1 dag som denna *fnrr* Här kommer 1 bild på Mirran. Visst är hon stilig...

..och imorron så HOPPAS jag på att det blir 1 strålande mopsväder för då väntar rejs och träning i Solo´s Skövde! Just nu så regnar det här i mitt Gbg, men eftersom jag vilar från mitt liv som dansmops så får jag satsa på att dansa regndans istället - för imorron så bara ska det INTE regna. Så det så!

*FnattFnatt* från Sture

2 Juli 2007  | Länk | Uff! Uff! *fnrr* | 3 kommentarer


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Sture Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida