Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2023)
>>


Jag har flyttat...

till en ny bloggadress!
Nu hittar ni mig på
http://asod.blogg.se
Jag testar det ett tag och ser om jag stannar där eller kommer tillbaka hit!
Hoppas ni följer med i flytten!!
Kram
15 December 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Skithickad!

Hej hej!
Nu är jag hemma igen! Gårdagen var som jag hade tänkt mej, helt underbar! Det var så härligt att träffa mina gamla klasskompisar...love ya!!! Vi åt lunch o sen gick vi o fika! Snart ska vi träffas igen =)
Sen åkte jag till A och fick köra hennes bil för första gången!!! Hela vägen till Rimi!!! Kl.19 var det ett underbart ungdomsråd.. det var längesen jag skratta så mkt. Polisongen på loftet!!!! =)
Resten av kvällen bestod av godis o mys med lillsyrran o A...
Vaknade vid 10 i morse o bestämde mej för att gå upp. Jag o A åt en lugn o härlig frukost o läste tidningen. Sen jobbade vi lite på varsit håll och efter det bar det iväg på mattjakt!! Det är riktigt jobbigt att köpa matta...puh... 3 mattor fick vi med oss hem iaf, vi åt o provade runt dom! Blev faktiskt riktigt bra!! Vid 18 fick jag skuts hem av L och L-O... En helt underbar dag!! Tack....
Om ni har funderat över titeln så var det en historia som A berättade om att det var en som skulle säga"Jag är hitskickad..." men sa "Jag är skithickad..." ha ha ha!!!! Så hysteriskt roligt! Snacka om att man nu är rädd för att säga fel!!!
Än en gång tack....
Nu blir det tv o Ben&Jerrys!
Kram
10 December 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Bla bla

Hejsan svejsan!
Saker o ting rullar på som vanligt. Jag har blivit förkyld igen...suck.. är riktigt hes o låter hur fånig som helst när jag skrattar. Så idag blev det ingen opera..tråkigt... Annars var helgen fullspäckad. I lördags var det först julklappsshopping med C och sen åkte jag, E, C och I till H&A på 30års fest! Riktigt trevligt men sent blev det. Kom hem vid 01.30 och på söndagen var det julkonsert! Vädigt fint.
I veckan är det ganska blandat. Ser framemot morgondagen som först kommer innebära lite skola men sen blir det lunch med gamla klasskompisar och em och kvällen kommer jag tillbringa med min goda vän A! Så det blir mysigt! Ska sova hos henne oxå vilket alltid är lika mysigt!!! Resten av veckan vet jag inte så mkt om... tar dagarna lite som dom kommer o hoppas bli frisk snart!
På bilden ser ni hur svårt det kan vara att spela det här spelet, vet inte vad det heter, men man har ett torn med klossar o ska dra ut en o en.
Hepp så länge!
8 December 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Vilken dag är det idag?

Hej hej!
Idag har jag gått hela dagen o trott att det varit måndag! Sen kom jag o A tillsammans på att det var tisdag! Snacka om hög intelligenskvot =) Ja, ja, dagen har varit lång men innehållit mkt bra! Lämnade in min tenta i morse så nu är det bara att vänta på resultatet...hoppas jag klarar det... Annars har dagen innehållit städning, lunch med A, härliga samtal och lite tid med M....tack....
Mycket ligger framför oss. En hel jul och sen ska kyrkan min vara med i TV! Spännande men mycket jobb! Så full rulle är nog ordet!
Funderar mkt just nu på det här med att tillhöra en församling. Vad det innebär i tid och engagemang och hur olika det ser ut för oss. Hur olika vi prioriterar församlingen och det arbete som bedrivs. Har också insett att jag lever ett ganska speciellt liv för att vara 22 men det är nog bara att acceptera och se det possitiva i det!! Lär mig saker varje dag och mina dagar är oftast stressiga men fyllda av mer eller mindre meningsfulla samtal vilket jag älskar. Jag älskar verkligen att prata och disskutera! Det behöver inte alltid vara så smarta grejer men bara det enkla samtalet mellan 2 människor kan göra så mycket har jag kommit på. O det älskar jag....
Det var lite av dagens tankar!
Nu ska jag fortsätta att se c/o Segemyr, gammal härlig serie som jag hyrt!!!
Kram o hej så länge!
2 December 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Tenta o stress...

Hejsan hoppsan!
Just nu är jag mitt uppe i min hemtenta som jag skriver. Den heter "Ord tar längre tid att läka än blåmärken - en sociologisk studie över psykisk misshandel av barn" Erkänn snyggt!!! Men lätt är det inte. Ska skriva ett PM för ett projektarbete...puh... Så svårt med alla metoder, metodologier, intervjuer, etik, sociologiska teorier och begrepp..... Listan är lång.
Idag var det julmarknad i kyrkan! mysigt o trevligt!! Tack C och L-O för ett härligt samtal o C jag ser framemot en fortsättning... Väldigt intressant!
Sen bar det sakta hemåt, plugga o nu ska jag faktiskt gå en promenad.
I morgon är det 1a advent. Tänk... redan 1a advent... Helt tokigt!
Nu blev det inte så djupa tankar skrivna men dom hamnar för tillfälligt i hemtentan!
Till sist klämmer jag dock in ett: "Ifrågasätt auktoriteterna"
Den du!!!
Krams krams
29 November 2008  | Länk | Dagboksbös | 1 kommentar
Analysering pågår...

Jag har på sistone kommit på att jag är en människa som analyserar det mesta.... Vilket ibland kan bli väldigt irriterande. Jag analyserar relationer, varför gör han eller hon så... varför sa han eller hon så... o vad finns jag... Har nu börjat bli trött på mej själv och försöker sluta med detta i en viss mån. Jag tror annars att man lite missar själva livet o att bara leva. Det är ngt jag lärt mej av en nära vän... konsten att bara vara o leva i nuet... Ngt hon också påpekar då o då för mej "lev i nuet Anna" vilket är bra eftersom jag väldigt ofta är tre dagar längre fram i tankarna. Det är sällan vi unnar oss det och också vågar det. Att bara leva just nu... Kanske är det också svårt eftersom vi lever i ett samhälle som ständigt rör på sig o vi behöver ständigt fatta nya beslut. Men nån gång då och då, unna dig att bara vara, svara inte i telefonen o tillbringa den där stunden med nån du håller kär, eller kanske helt själv för en gång skull, o bara njut av att leva i nuet.
21 November 2008  | Länk | Dagboksbös | 1 kommentar
Generation och ålder

Handlade ett av dagens workshopar om. Oerhört intressant får jag säga.
Särskillt när man som jag är uppvuxen i kyrkan och har lite andra värderingar och tankar om både äldre och yngre. Några kursare sa lite fördomar om äldre o nog för att jag förstår dom men det är väldigt sällan jag utsätts för dom. Vad bra man har det som har en möjlighet att umgås med dom flesta generationerna och har nära vänner i ett stort åldersspektra. Förstår också att det är svårt för dom att förstå att jag faktiskt har nära vänner som är mer än dubbelt så gamla som jag. Jag önskar nog att alla fick möjligheten att ha vänner i många åldrar för det ger så mycket. Idag har det varit mycket prat om detta även efter skolan då jag umgicks med mina nära vänner som är äldre!!! Prat om erfarenheter och svårigheten som finns ibland med att förstå varandra. Tycker allt detta är så oerhört intressant så jag skulle nog kunna skriva en hel avhandling men det blir det nog inte här.
Det var lite av dagens tankar!
Tack för idag....
18 November 2008  | Länk | Dagboksbös | 2 kommentarer
hmmmm

jag har alltid så svårt att komma på en rubrik... dagens i-landsproblem, rubriker till bloggar.... En vecka har gått igen. Jag tycker dom går så fort, är det bara jag som gör det??? Är lite smått sur på min söta hund för han ville gå ut först 23.30 sen 03 och sen 06.30 i natt.... Lillmatte var så lagom glad då.... ;) Tur för han att han är söt! Nu inväntar jag mina päron som ska komma o hämta honom o äta middag. Den här dan blev lite konstig... har bara tagit det lugnt o verkligen inte gjort nåt förutom städat o diskat... på gott o ont...
I morrn väntar en hysterisk dag, som jag så ofta lyckas med, ibland undrar man ju vad man håller på med egentligen. Ska vara i kyrkan kl. 10 - fixa nattvard, 11 är det gdstj, kaffe o direkt därefter personalmöte. Kl. 15 ska jag vara i nästa kyrka - öva för att kl 17 sjunga på en gdstj där! Oj oj... men vad gör man inte för kyrkan.....
O sen är det bara att ladda om inför en ny vecka!
Skriver snart!
Här bredvid försöker jag visa min lite mera agro sida!!!
Kram kram
Ps. skriv gärna i gästboken så jag vet vilka som kollar här egentligen =) ds.
15 November 2008  | Länk | Dagboksbös | 1 kommentar
Attans trattans!

Säger jag väldigt ofta nu för tiden! Men det är ett väldigt bra uttryck tycker jag, låter lite lagom käckt!
Sen sist har väl inte jätte mycket hänt. Söndagens gudstjänst var underbar att bara få sitta på. A predikade så bra så!!!
O sen har veckan flutit på. Min underbara hund Keso bor här vilket har inneburit hårdare schema och räknande av timmar. Men det har gått bra!
Ikväll var en mysig kväll på LIVE med kakbuffé o mys pys. Nu är jag hemma o i morrn blir en hektisk dag men härlig!
Skriver snart igen!
Kram kram
13 November 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Addicted to facebook...

Hej hej!
Jag måste nu erkänna att jag, som tidigare varit emot facebook, nu har blivit smått fast i det! Det är så lätt att hålla kontakten och bara chatta lite med folk! Underbart!!!!
Annars så har ännu en vecka gått. I måndags lyckades jag ta tre strukna C, tisdags inget speciellt, onsdags härlig körövning, torsdags fick jag sova hos A - mysigt....tack...., o idag har jag lekt med H!!! =) Så en lagom och mysig vecka!! I morrn är det Höstfest o på söndag får jag äntligen sitta ner en hel gudstjänst utan att medverka!!!! Första gången på jag vet inte hur länge =)
Nu ska jag snart sova för jag är helt slut!
Kram kram
7 November 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Snurrigt värre!!!

Hej!
Det har varit en ganska snurrig helg. Vi hade gudstjänst på lördag den här veckan eftersom det var Alla helgons dag. Väldigt bra gdstj, mäktigt! Sen åkte jag med A hem, åt o tog det lugnt. Tack....
Vid 19 körde hon mej till J som hade tjejkväll! Mysigt och roligt! Tack för en trevlig kväll. Vid 02 åkte jag o C hem till mej och sov. Idag åt vi frukost på Espresso House, gick till Movieline o jag köpte Den lilla sjöjungfrun och Peter Pan! Disneyklassiker!!! Så mysiga! Sen gick vi på den nya Bondfilmen! Helt okey faktiskt fast jag tycker nog bättre om den förra! Men härligt att se en film där man inte behöver tänka och inte gråter floder. Hoppade några meter då o då bara!!!
Hem och har sett tv o film! Har varit förvirrad hela dan eftersom det kändes som att det var söndag igår o det var ju inte måndag idag så..... :S Snurrigt!!!
I morrn börjar jag en ny kurs, spännande. Tillämpad sociologi!
Ha det bra! Skriver snart igen!
Kram
2 November 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
KLAR!!!

Hejsan!
Jag är nu klar med min hemtenta!!! Whohoooooo! Se hur glad jag är!!!! Ska alldeles strax åka in till M så ska hon läsa o se om jag gjort rätt. Hoppas det.... Det är en fråga jag är osäker på men jag hittade inte dom 5 maktdimensionerna så det får bli dom jag skrivit. Blev bara förvirrad... Så jag hoppas jag klarar det!!!
Ska in o fira med P1 och suschi!!!! Mums! Sen ikväll blir det film på LIVE, mysigt!!!
O så är jag ledig tills på måndag för då börjar jag en ny kurs. Så i helgen ska jag bara njuta o läsa helt andra böcker!!
Hej så länge!
30 Oktober 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Hemtenta

Så sitter man har mitt i sin 1a hemtenta. Blandade känslor. Är ganska lycklig att jag kom på ett sätt att svara på 1a frågan. Just nu har jag dock snurrat in mej på skillnaden mellan organisation o institution och om Sveriges utbildningssystem kan läggas under nåt av det.... hrm.... tåls att tänka till om!
Tack pappa för hjälpen iaf! Jag har ju 2 dygn till på mej och kanske en sådär 2700 ord kvar att skriva så det ska nog gå.
I morrn tänkte jag faktiskt sätta mig i kyrkan för där finns inget annat att göra o i morrn tror jag inte det kommer vara nån där. Här hemma finns det ju hur mkt som helst som man gör ist.
Tänk gärna på mej...
Om ni undrar vad det lila som ligger på boken är så är det en Tamagotchi....
Jag erkänner! Jag har skaffat en!
Tyckte ju dom var så roliga när jag var liten så då kunde jag inte låta bli!
Hoppas ingen säger upp kontakten med mej nu!!! :P
Nä, tillbaka tillSveriges utbildningssystem och dess karaktär!
Hepp!
28 Oktober 2008  | Länk | Dagboksbös | 2 kommentarer
Schulululu...

Sitter o ser på Sing A long och äter chips! Detta är mitt favvoprogram! Så grymt kul!
Igår hade vi TGIF - kändisdisco! Kära nån vad roligt vi hade det! Det snyggaste var väl dels min o S doakör och sen A, H och mitt framträdande av Brandsta City Släckers "Kom o ta mej långt härifrån". Vi var grymt bra! Snygg koreografi o välövat!!! Eller inte.... Men vad roligt vi hade det. Det var längesen jag skrattade så mycket och sjöng med så högt. Dansade så svetten rann!
Det är så skönt att bara släppa loss ibland o flumma ur totalt!!! Rekommenderas! Gör det tillsammans med vänner så finns ingen risk att skämma ut sej. I alla fall inte så mkt! Tack alla....
Idag sov jag en stund och sen har jag tvättat, städat, diskat, pluggat och hjälp A med Facebook!!!
I morrn är det söndasskola först o sen ska jag träffa E o köpa en Tamagotchi!!! Dom finns som djur nu igen!!! Precis som när man var barn!!!!
Här bredvid ser ni mej flyga!!
Kram
25 Oktober 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Livet o döden

Idag har jag varit på min goda väns Ls mammas begravning.
En hel dag i kyrkan. Var där 9-17.30. Lång dag fylld med glädje och sorg.
Mina tankar går till dom närmsta....
Döden är aldrig lätt.
Vila i frid.....
23 Oktober 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Dagarna går och det mesta består...

Så har det snart gått en vecka sen sist jag skrev. Tycker tiden går så fort.
Inte så mycket som har hänt. I måndags sjöng jag Opera hos K. Det gick så bra och var underbart! Skönt att komma dit och släppa allt o bara sjunga.
Annars rullar det på som vanligt. Pluggar och är i kyrkan. Den enda jag hinner träffa är A o det är knappt det ens. Vi ses i bilen hem! Längtar efter att ha lite mer tid så man hinner träffa folk.
I morrn är det begravning för Ls mamma. Ska vara där hela dan.
Nu ska jag se lite mer tv o sen är det dags att sova!
Kram
22 Oktober 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Kändisar på stan...

o kändisar i tv!
Idag när jag var på Konsum Avenyn så såg jag Anna Mannheimer o hennes man Peter Apelgren. Då visste jag inte att dom var gifta men nu när jag satt här hemma i min soffa o i lugn o ro skulle se Sing Along så vilka var inte med i Sussies lag om inte Anna o Peter!!! Fräckt!! O i Claes lag var två av mina favvosar Fredrik Swahn och Christoffer Wollter. Varav den senare jag också träffat o till och med pratat med!!! Älskar det här programmet!!! Så bra!!! Kändisdag idag helt enkelt!!! Kram o hej!
17 Oktober 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Livets gång...

Så går livet sin gilla gång.
Ls mamma har nu somnat in. Mina tankar o böner finns med honom o hans familj. Ska hjälpa till på minnestunden, det är det minsta man kan göra...
Samtidigt går vi i väntans dagar på att Li.. ska föda.
Liv o död... O tiden stannar inte fast man tror det.
Ta vara på den tid ni får. Säg till dom ni älskar att ni älskar dom, en dag kan det vara försent.
Det blev ett ganska deppigt bloggande idag men det är ju också en del i livet.
Vila i frid...
15 Oktober 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Hysterisk helg...

Så är man hemma efter en hysterisk helg.
I fredags kl. 16 åkte jag, m o p till Lund, gick på restaurang och sov på hotel.
Sen på lördag fm hann jag shoppa lite innan vi kl. 13 var hos min moster o morbror o mina kusiner som fyllde år. Där var vi till 19. Mysigt och trevligt att träffas igen. 19 åkte vi hemåt o jag blev avsläppt på VG kl. 22 ungefär. Där fick jag ett fantastiskt mottagande av P1! Sen var det en mysig kväll där med andakt o myspys. Så härligt att komma dit o konstigt på samma gång att jag inte varit där från början. Man vänjer sig liksom vid vissa saker och människor!
Idag var det uppstigning vid 8, frukost och sen städades det för fullt. Jag o H tog köket o flamsade på som vanligt. 10 åkte vi till kyrkan och när vi kom fram hade jag ca 15 min på mig att tvätta mig och göra mig snygg inför gudstjänsten där jag skulle sjunga i kören. 10.56 gick jag mittgången fram med andan i halsgropen o var tvungen att ta några riktigt djupa andetag. Spelade trummor på första låten och sen var jag med om en helt fantastisk gdstj. Kören har nog aldrig sjungit såhär bra. Håret reste sig på armarna o tårarna var nära. Så mäktigt! O A predikade fantastiskt! Härligt men oj vad trött man är.
Sen var det kaffe, pluggade lite medans jag vätade på A o sen fick jag skuts hem. Gick o la mig o sov i 45 min. helt slut...
Men det har endå varit en härlig helg förutom att jag är sååååå trött.
Hektisk vecka framför mig.... Puh....
Men roligt har jag o jag trivs så bra i min nya frisyr!!
Hepp så länge o shish kebab som vi brukar säga. Eller HALLELUJAH med Jesus i neon på biltaket, eller hur var det H!!!! :)
12 Oktober 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Höst...

Hej hej!
Idag har varit en blandad dag.
Först åkte jag till Kungälv o sjöng opera! Underbart o lika roligt som vanligt för jag o K trivs så bra ihop!!!!
Sen bar det hemåt o när jag kom hem mötte pappa mig med Keso!
Pappa åkte o jag o Keso tog oss en underbar höstpromenad, kolla in fotoalbumet under "Vänner o familj", "Natur m.m" o "Närbilder" så får ni se vad jag han ta.
Keso är inte precis den som gillar att vänta på matte när hon ska fota och han gillar inte att bli fotad själv heller.... Men några bra bilder blev det!
Sen var det bara att äta, plugga och tvätta! Så det har jag gjort.
Har lite smått panik över tentan i morrn.... Men jag hoppas det går bra...
Nu kommer pappa snart o hämtar Keso o sen ska jag sova så att jag är utvilad inför en hektisk vecka. Fullt ös som vanligt!
Tjo o hej!!!
6 Oktober 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
kolla in detta!

Hej!
Du måste kolla in dessa klipp! Så roliga o häftiga!!1
http://www.youtube.com/watch?v=dkYZ6rbPU2M
och denna
http://www.youtube.com/watch?v=jwMj3PJDxuo&feature=user
Häftigt!
Nåt sånt skulle man göra i göteborg, nån som är på??
Kram
5 Oktober 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Det jag aldrig trodde jag skulle göra...

Har jag nu gjort.....
Jag har joinat Facebook.....
Oj oj oj.... Jag erkänner, jag föll för grpptrycket.
Det är ju där alla är!!!
Så nu hittar ni mig där med!
Suck... ibland skäms man lite över sig själv :)
4 Oktober 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Hysteriskt pluggande....

Så var det lördag igen!
Veckan har gått fort, för fort tycker jag. Det blev ingen resa till Sthlm, men kanske en annan gång.
Idag är det plugga som gäller. Har tagit en lugn morgon med tv och frukost men nu ska jag börja plugga.
På tisdag är det tenta o jag har mkt att lära mig.
I morgon ska jag sjunga i Kållered och sen blir det plugg.
På måndag ska jag sjunga Opera o sen har min underbara arbetsgivare gett mig ledigt så att jag kan plugga :)tusen tack....
Trevlig helg o kolla gärna in dom nya videoklippen jag lagt upp!
Kram
4 Oktober 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Jag lever i ett bollhav!!!

Hej vem du nu är som läser detta den här gången!!
Idag har varit en fullkommligt späckad dag. Från 6.45 när A hämtade mig till 21.00 när A faktiskt lämnade mig igen! Vi har dock inte spenderat hela dan ihop men morgon och kväll! Fick åka i hennes nya fräcka bil med gps o allt! Skitfräck!!!!
Jag och Mar. pratade igår om att vi har så många bollar i luften att det ibland bara blir för mycket och då sa Mar. att vi kanske lever i ett bollhav! Först tyckte jag det lät för positivt men sen tänkte jag på det och har använt det under dagen som ett mantra liksom "jag lever i ett bollhav, jag lever i ett bollhav" och det har faktiskt hjälpt. Jag har blivit lite gladare och sett lite lättare på allt jag måste hinna med.
Men man inser ju att när man inte ens kan sitta på toa utan att tänka "nu hade jag hunnit läsa 4 sidor" då har det gått ganska långt!!! :)
Nu är det tentaplugg som gäller för resten av veckan. Hade så gärna följt med A till Sthlm på fredag men det beror på om vi hittar nån billig sista minuten resa till mej!!!! Hade varit trevligt!!!
Fick sån lust att resa bort fredag till måndag eftersom jag är ledig både fredag o måndag men det går ju tyvärr inte för på söndag ska jag sjunga och på måndag med o så har man ett jobb att sköta! Nåja... tanken var god!!
Sikket långt inlägg det blev nu!!
Men nu får det vara slut!
God natt säger plugghästen!
Sov sött!
1 Oktober 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Dagens ingångsord o bön...

Psaltaren 73:23-26
Men nu är jag alltid hos dig,
du håller mig vid handen.
Du leder mig efter din vilja,
du för mig på härlighetens väg.
Äger jag dig i himlen
önskar jag ingenting på jorden.
Min kropp och mitt mod må svika,
men jag har Gud,
han är min klippa för evigt.

Herre tack för att du bär oss i din nåd
Bär oss i din eviga kärlek.
Hjälp oss att lita på dig, lägga våra liv i dina omslutande händer.
Herre tack för att du alltid går med oss.
I din famn är vi trygga.
I din famn kan vi alltid vila.
Amen
28 September 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Ännu en vecka....

Så har ännu en vecka gått. En vecka full av plugg, städ, tänk o tro, kör, LIVE, mys med vänner osv...
I debatten över Betnérs framträdande i vår kyrka går det väl framåt i alla fall. Det skrivs här o där på internet och bloggar, i tidningar m.m
Förhoppningsvis så lägger det sig snart och människor blir mindre arga.
Vi får fortsätta att arbeta med det i församlingen och reparera dom skador som blivit och också ta till vara på det bra som kommit ur det.
Jag håller med vår pastor L som skrev att "tron är så viktig att man måste kunna skämta om den".
Igår var jag o såg Mamma Mia för 3e gången på bio!!
Lika bra denna gången!!! ;)
Sen åkte jag med A hem till hennes föräldrar och åt Thai mat.... mums...
Jätte mysigt o skönt att bara sitta ner o ta det lugnt. Lite tv och mys med hunden Molly som skulle knö sig ner precis vid mig i soffan. Sen körde A hem mig, tacksam över det.... :) Väldigt bra när man bara bor på andra sidan motorvägen.
Idag var det frukost tillsammans med E som sovit över och är med på bokmässan. Hon har precis gått så nu blir det plugga som gäller för resten av dan o helgen. Först ska jag bara skriva en bön till morgondagens ingångsord som jag har hand om.
Ha det bra!
Kram
27 September 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
När två åsikter helt plötsligt blir en!

Hej allihopa!
Om ni har lyckats att missa det så har det blivit en del skriverier och debatter sen Magnus Betnérs program I ditt ansikte sändes i måndags och den kyrkan jag är med i var med. Kolla gärna klippet under "videoklipp" här på min blogg.
Men som sagt.. många possitiva och typ 2 neggosar till detta. Det roliga tycker jag är att från börjar var det Betnér mot oss och nu är han på vår sida och skriver på sin blogg "all heder åt S:t Jakob" m.m Tack själv Magnus!
Jag är stolt över att vi gjorde det och att vi vågar ta steget och synas. Nu hoppas man bara att vissa människor skulle sluta vara så neggo hela tiden och bara lägga av.
Kolla klippet o tyck till!
Jag gillar det!!!
Kram
19 September 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Jag är mållös...

Jag vet inte vad jag ska skriva. Är så arg och trött på människor som tappat all respekt o förstånd....
Det är allt....
Bara lägg av...
Jag är iaf stolt över min församling och ledarna i församlingen, stolt över de val vi gjort och stolt över hur vi reagerar på det som händer....
O jag är inte rädd.....
17 September 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Konstigt...

Så har man sett sig själv på tv o en massa människor man känner. Väldigt konstig känsla.... Men väldigt roligt. Konstigt att se L på tv. Han satt ju jag o åt lunch med idag!!!! O jag gick o städade där dom var....
Märkligt.... Saknade några av skämten han drog live bara. Som den om han som traska runt i öknen i 40 år.. fram o tillbaka... den avr rolig.
Men annars hade dom klippt det bra tycker jag!
Så nu kan man säga att man vart med i tv. Där var mina 4 sek av kändisskap!!!
Ska försöka sova nu....
15 September 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Plugg plugg o ännu mera plugg!

Det är var min vardag o mina tankar ständigt består av!!!
Men det är roligt. Det svåra är att hitta rutiner i vardagen o hinna med allt som ska göras. För inte nog med pluggandet så ska man jobba 10 timmar o sen ska man vara ett antal timmar i kyrkan o när man inte är där tänker man ständigt på kyrkrelaterade saker.... Samtidigt är det ju så roligt o jag älskar att ha mycket att göra. Nu har tydligen bloggandet spritt sej till präster o pastorer också! Både min pappa o min pastor L har börjat blogga! Välkomna in i denhär världen!!!
Helgen ahr varit fullspäckad som vanligt. I går träffades äntligen jag o E.... Från 13 till ca 22.30 myste vi o pratade, pratade o såg Alladin! Jättemysigt! Tack E....
Idag var det söndagskola som gällde med en massa barn, 11 st om jag inte minns fel! Härligt!!! Sen gick jag o C en stund på stan o nu är det plugga som gäller! I morrn måste ni se på "I ditt ansikte" på kanal 5 för då är min kyrka med!!! Förhoppningsvis är inte jag med... :) Ska bli roligt att se det på tv!
Nä nu måste jag verkligen plugga o äta lite naturgodis!!
Hej hopp!
14 September 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Jag säger bara Mamma Mia!!!

Hejsan!
Har nu kommit hem efter att ha sett Mamma Mia för 2a gången på bio. Den är ju så otroligt, fantastiskt, helt sjukt rolig o bra film. Jag bara älskar den!!!! :)
Längtar så tills den kommer på dvd. Ska antagligen se den en gång till på bio!!!
Mysig kväll... efteråt gick jag o P1 o tog ett glas vin på condeco! Trevligt!!!
I morrn ska jag köpa skrivare o förhåppningsvis gå promenad i skogen med E.
Vi får väl se!
Skriver snart igen!
Tack o hej leverpastej!!!
12 September 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Hepp!

Hejsan allesammans!
Så var snart den här helgen till enda. Den har innehållit en församlingsdag, mkt trevlig, en samlingssöndag och tvätt, städ o umgåtts med C!
Här bredvid ser ni dom underbara milkshake/smoothies vi gjorde av Valio vanilj/fläder youghurt, ananas, mango, hallon, banan o glass!!! Mums fillibabba!!
Ovanpå hade vi strössel!!!
Nu väntar en vecka som innehåller bl. a skola, jobb, ungdomsråd, kör, LIVE, mysa med E..... o mycket mer!!!
Nu väntar mina tjocka böcker på mej så hej så länge!!
7 September 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
1 veckan gjord!

Hej!
Så var 1a veckan i skolan gjord. En blandad vecka. Har varit ganska trött ibland pga av allt nytt och att allt nu drar igång med buller o brak. Blandade käsnlor, förstår inte alltid så mycket i skolan, men det känns endå väldigt spännande :)
Ser framemot att fortsätta och lära mej förstå mer o mer. Har idag fått 1a boken som pappa beställde till mej. Det är den tjockaste, 700 sidor....puh... Men den verkar väldigt "intressant" som pappa skulle sagt!!!! :)
Bildbevis här bredvid!
Det akademiska språket är ju inte precis det lättaste om man säger så.....
Annars drog kören igång i onsdags. Väldigt roligt o härligt att träffa alla igen. LIVE drogs igång igår, ca 30 pers tror jag vi var! Väldigt roligt!!!
Jag o A kolla på våran fåniga film från i somras.. ha ha ha... så roligt vi hade det!!! O så trötta vi var!!!!! ;)
I morgon bär det av på församlingsdag hela dan, trevligt, o på söndag är det samlingssöndag för er som vet vad det är!!!
Nu ska jag fortsätta se Sing along... väldigt roligt program!!!
Ha det så tlevligt som amanda 3 år skulle sagt!
Kram
5 September 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
3e skoldagen!

Hej!
Är nu inne på 3e dagen i mitt nya liv. Måste ju medge att det är ganska soft hittils. Har inte varit i skolan än utan börjar först kl. 13.15.
Sitter här hemma o dricker kaffe och har sett lite tv!
Igår hade jag min 1a riktiga föreläsning som handlade om vad sociologi är. Ganska svårt att förstå! Många svåra ord och mycket information. Men man lär sej väl med tiden. Det känns endå väldigt spännande och roligt. Idag har jag bara en föreläsning så jag slutar redan kl. 15. Då blir det 2 timmars jobb i kyrkan och sen börjar kören!!! Tjohoooo!!! Ska bli jättekul att träffa alla igen.
Ha en bra dag!
Kram
3 September 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
1a skoldagen!

Hej!
Så var 1a skoldagen avklarad. Den var ju inte precis jobbig.... Började kl. 08.15 och slutade kl. 10! Ganska soft :)
Men det känns superkul och jag tror att jag kommer trivas alldeles utmärkt!
Vi blev indelade i grupper om först 20 och sen ca 5 personer o min grupp verkar mysig!!! Sen bar det av till kyrkan för att gratta M! Mysig fikastund och jag blev oxå grattad. Har nu firat min födelsedag i 4 dagar!!!! Bättre kan det ju inte bli!
I morrn börjar jag först kl. 13.15 så det blir att jobba lite först på morgonen.
Skriver snart igen!
Kram
1 September 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
I just love him....

Hejsan allihopa!
Sitter o ser på en av mina favoritfilmer, Gossip, som innehåller Sveriges skådespelarelit! Fattar inte hur många gånger jag sett den filmen.... :)
Jag bara älskar den!!!! O min favvo Mikael Persbrandt är med. I just love him....
Hur kan man inte tycka att han är snygg och så fantastiskt grymt bra skådespelare! Han skulle jag så gärna vilja träffa och bara prata med. Lära känna honom och höra hans livshistoria från honom och inte via ngn press.
Han verkar vara en helt fantastisk människa och en mycket klok sådan!
Nåja, nog om honom. Idag har jag slipat och målat mitt köksbord och mina två stolar. I morrn ska jag ställa iordning allt och storstäda hela lägenheten.
Sen är det bara 2 hyllor från IKEA som fattas så är allt klart här i lägenheten!
Kan inte fatta att jag fyller 22 om en vecka... One week baby!!!!
O så börjar jag plugga..... Mkt som händer...
I morrn ska jag vara så busig o inte gå till kyrkan! Har ledig helg!!! Snacka om crazy!!!
Nä, hepp så länge! Nu ska jag spana å Persbrandt ett tag till!!!!
23 Augusti 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Första veckan avklarad!

Så har man jobbat en hel vecka!!! Eller ja...typ... I torsdags fick jag ju tjäntledigt pga av farmors begravning och idag fick jag sluta tidigare tack vare min underbara arbetsgivare!!! Tack M!
Nu är det bara två dagar kvar på Överås... Ska bli skönt att sluta.
O det ska bli så spännande att börja plugga, kan knappt vänta!
Idag har jag ätit suchi!!! Mums fillibabba!!! Älskar verkligen den maträtten!!!
Nu har jag en välbehövd ledig helg. Ska bli skönt att bara ta dagarna som dom kommer, dom två jag har!
Skriver snart igen!
Kram
22 Augusti 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Home again!

Så var man hemma igen!
Nu har jag varit iväg på mitt sista läger för ett tag. Tonårslägret "När & Fjärran" på VG. Det har gått bra. Vi var bara 4 ledare + lite till ibland och 29 deltagare men allt har varit bra och roligt har vi haft det.
Nu är snart min sista semestervecka slut... På måndag börjar jag igen.....
men på ett sätt är det skönt att allt går tillbaka till det vanliga igen även om det blir lite annat för mej. Den 1 september börjar jag läsa en grundkurs i Sociologi på Universitetet vilket ska bli väldigt spännande!
Ser på en dokumentär om Madonna just nu... Intressant människa...
Ha det så bra!
Kram kram
16 Augusti 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Hemma igen!

Hejsan allihopa!
Så var man hemma igen. 1 veckas semester med mamma o pappa har det varit.
Det har hänt mycket kan man säga. Morfar har fyllt 85år vilket innebar ett stort kalas, Farmor har dött..... Så nu har jag varken min "plastfarmor" eller biologiska farmor kvar.... Shoppat en del, klippt mej, oroat mej för A..... Helt i onödan mitt nöt..... Åkt runt lita här o där o så sprungit en sväng.
I morrn ska jag äntligen få träffa M igen... Tjohooooo!!!!!
Ska sjunga på gdstj! Ol. ska spela, spännande...
Nu ska jag fortsätta måla mina stolar!
Hepp!
9 Augusti 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
chulululu

Hejsan!
Nu är jag hemma en snabbis igen!
Har precis kommit hem från Danmarksvistelsen med A o 4 ungar!
Vi har haft det helt underbart!!! Rena semestern alltså! Förutom alla blomflugor som vi slogs med i 2 dagar!! Men hellre det o sol än regn!
Vi bodde helt fantastiskt med utsikt över havet o nära en nästan tom strand!
Ungarna klarar ju sej ganska mycket själva så jag o A har solat, badat, traskat runt, sovit, läst, fikat, tramsat och bara varit..... Tack....
Hade kunnat stanna hur länge som helst!
O M min underbara lillsyrra... din lilla skitunge!!! ;) Tack för att du är den du är o för alla minnen vi har! Det kommer bli konstigt att somna utan dej sjungande!!!
Tack allihopa! Det har varit undebart....
Bilden visar den underbara solnedgången som jag o A avnjöt med the, mackor o godis på en parkbänk! Underbar kväll!
Kram
3 Augusti 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
I morgon bär det av...

till Danmark med A och resten av gänget!! Redan kl. 07 hämtar dom mej....
Puh... Det är tidigt! Frukost på båten blir det!
Ska bli så härligt o jag har verkligen längtat!
Är i Danmark tills på söndag och sen är jag hemma en natt o kl. 07.40 på måndag går tåget till skåne!
Det kommer bli några fullspäckade dagar framövermen kul ska det bli!
Nu kommer det nog verkligen att kännas som semester!
Ska jag bara se färdigt på ett av mina favoritprogram So you think you can dance o sen är det bara att sova dom 6 timmar som jag hinner med!
Ha det så bra o skriv gärna en hälsning i gästboken vem du än är!
Kram kram
30 Juli 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Its a long way to go...

Hej hej!
Idag har jag verkligen bara tagit det lugnt! Men såhär på kvällskvisten när termometen bara visade 25 grader tänkte jag att det var dags för en springtur igen!
Det blev dock bara en kort eftersom det började bli ganska mörkt. Men skönt var det!
Annars händer inte så mycket. Snart åker jag o A m.fl. till Danmark o det ser jag verkligen framemot!
I morrn ska jag in o växla pengar o hålla mej allmänt i skuggan tror jag. Tillslut blir det bara för varmt!!!
Detta var nog allt för nu, skriver snart igen!
Kram kram
Ps. Titeln syftade på att det är en lång bit kvar innan jag orkar springa mer än typ 5 meter!!!Ds.
29 Juli 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Huta latta tratta latti....

Hejsan hejsan!!
Här är det fortsatt full rulle som gälelr o semestern har inte ens börjat!
Igår var jag C o E på Jensens, mums fillibabba säger jag bara. Sen gick vi och såg Mamma Mia. Helt fantastisk film. Underbar!!!! Längtar redan tills den kommer på dvd. Det bästa jag sett på länge!
Efter gick vi på café o jag kom hem väldigt sent.... :)
Upp i morse o tvätta, sen iväg o jobba 4 timmar, handla lite chips på vägen hem att mumsa på under kvällen.
Så när jag satt här i lugn o ro o mumsade i mej dom ringde A o fråga om jag ville med o handla!! Visst sa jag!! Så hon hämtade mej och vi åkte för att handla. Inte anade jag att det skulle vara så svårt. Hon ska laga något alldeles extra i morrn och det var inte lätt att hitta alla dom indiska kryddblandningarna kan jag säga.
2 timmar senare efter 2 ica affärer, mycket skratt och huvudkli kom jag hem igen! O nu har jag packat för i morrn bär det av till Malmö med C! Spännande....
Nu blir det nog lite Sims2 o sen sängen!
Hepp
20 Juli 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Regnet det bara öser ner...

Hejsan svejsan allihopa! (Som Timon i Lejonkungen 3 säger!!!)
Idag bara regnar det och regnar det. Sitter här på mitt kontor o längtar efter semestern. Snart snart.... Bara en vecka kvar.
Knappt iof för jag o C åker ju iväg måndag-onsdag. Men sen har jag 2 ½ arbetsdag kvar och sen är det 3 veckors ledigt!!! Tjohooooo!!!
Idag kommer min kusin o hans familj på besök. Ska bli kul att träffa dom igen. H har tydligen blivit stpr nu o börjat gå! Fattar inte hur fort tiden går.
Det är en hektisk helg som ligger framför... Ikväll umgås med kusin m.fam, i morrn upp kl. 8 o tvätta, sen ev iväg o träffa Mimmi, sen träffa Emily, hem sova, söndag är det upp o iväg o jobba och sen hem o packa för att på måndag åka till södre breddgrader. Puh..
Men man väljer ju själv vad man gör!
Nu ska jag jobba en stund!
Ha en bra dag!
Krams krams!
18 Juli 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Sicken dag!

Hejsan svejsan allihopa!
Precis efter att jag skrivit inlägget igår smsa A och sa att jag gärna fick komma till henne om jag inte var rädd för att bli förkyld som hon!
Så jag packade snabbt ihop och åkte til A, så härligt att träffa henne igen.
Vi såg på tv, gjorde hönöpizza, tramsa o flamsa! Försökte lösa gåtan i Morden i Midsomer men vi är lika kassa båda två på att komma ihåg alla personer hit o dit så det gick sådär!! :)
Sen blev klockan så mycket att det var ingen idé att åka hem så jag sov över. Sov sådär o vaknade hela tiden vilket A gjorde med så vi var så lagom pigga sen!
Åt frukost på balkongen i solen och satt där tills vi höll på att förfrysa för solen gick i moln hela tiden....
Vi slöade hela dan o jag kom inte därifrån fören 16.22, in till kyrkan o städa o sen hem... Puh... Så typiskt mej, vet aldrig var jag hamnar på kvällarna! Men jag gillar det!!
I morrn bär det av till kontoret o jobba, jobba o jobba lite till!
Nu ska jag äta lite, se lite tv o sen zzzzova. Är så trött....
Tack o hej leverpastej!
16 Juli 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Boooooring.....

Hej hej!
Sitter på jobbet o har lite långtråkigt.... Har precis pratat med A vilket var väldigt trevligt! Flams o trams som vanligt. Träffar henne snart....
Tänkte jobba i en timme till och sen ska jag hem!
Hittade ännu fler böcker här att ta med hem, oj oj..... intressant, som nån jag känner skulle säga!!
Snart snart har jag semester ordentligt o det ska bli såååå härligt.
Hoppas det blir bättre väder bara, är trött på att behöva klä på mej en massa fast att det är sommar.
I morrn bär det av till mitt andra jobb så jag passar på att ta lite sovmorgon för där behöver jag inte passa några tider, skönt.
Nej, nu ska jag jobba lite till!
Ha det så tlevligt som amanda skulle sagt!
Kram
Ps. på bilden ser ni hur tråkigt jag har det!!! Ds
15 Juli 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Lugn o ro...

Hej hej!
Idag har jag verkligen tagit det lugnt!
Underbart!!
Jag har sovit, ätit, diskat, tagit en lugn promenad, läst och sett tv.
En härlig dag alltså!
I morrn startar en vecka full av arbete. Tänker försöka jobba en massa extra så att jag kan ta längre semester. Hoppas jag lyckas....
Längtar så tills jag har ledigt i 3 veckor! Jag och C åker till Malmö om en vecka ungefär, det ska bli jättekul! Sen är det semester med m o p och sen tonårsläger!
Ser framemot dom veckorna!
Nu ska jag läsa lite till o se lite tv. Ska gå o lägga mej tidigt ikväll!
Kram kram
13 Juli 2008  | Länk | Dagboksbös | 1 kommentar
zzzz

Hejsan allihopa!
Har precis vaknat efter att ha sovit i typ 1 timme! La mej ner bara för att vila och stensomna. Antar at förkylningen och konfa sätter sina spår.
Annars håller jag på att städa för fullt vilket går ganska bra faktiskt.
Längtar tills jag kan få gå ut och springa igen, men jag måste nog bli helt frisk först.
Ska snart gå iväg och handla så lite motion får jag allt!
I morrn bär det av till jobbet och så också torsdag och fredag. Sen är jag ledig en stund igen.
Nu börjar jag också sakna alla vänner....
Det är det tråkigaste med sommaren, att man är ifrån många av ens närmsta...
Men men, Il survive!
Snart får jag reda på om jag kommit in på universitetet... spännande....
Nä, nu får jag fortsätta städa.
Hepp så länge!
8 Juli 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Puh...

Nu har jag sprungit med mina nya skor för 1a gången!
Det var underbart!!! Ett tips bara till alla som ska ut o springa, ät inte chips innan :) Det var inge bra alls!!!
Men annars gick det bra, längtar tills jag kan springa hela rundan utan uppehåll men det kommer nog dröja ett tag. Nu är jag igång iaf och det känns bra!
Annars var jag på banken idag och gick igenom mitt sparande och pension m.m Fattar inte så mycket men tillräckligt så här långt!
Sen åkte jag till kyrkan, somnade såklart på bussen, och städade i 3 timmar.
Gick och tog bussen och somnade självklart på den med!! Hem, springa och ta det lugnt.
I morrn måste jag jobba.... suck... hade hellre legat vid härlanda tjärn o solat...
Mend en dan kommer väl den med!
Nu ska jag göra fetaostsallad tills i morrn!
Sov gott!
Kram
2 Juli 2008  | Länk | Dagboksbös | 1 kommentar
Im Back!!!

Hej hej!!
Nu är jag hemma igen efter ett 2 ½ veckor långt konfaläger!
Många skratt, pasta med Skinksås 7 gånger, trötthet, ilska, frustation, kärlek, förståelse, respekt, tankeverksamhet, rädsla, fysisk närhet, magdans, psykisk närhet, ömhet, värme, hav, klippor..... Är lite av allt jag upplevt på detta läger.
Det är ganska mycket för 2½ vecka men helt underbart har det varit.
Majsan jag älskar dej... Du kommer alltid vara min lillasyster och jag är så stolt över dej. Du sjöng helt fantastiskt idag!!!
Ska träna upp min brottningsförmåga tills nästa gång du tänker brotta ner mej!
A... tack för allt.... Sorry att jag blev arg!!! ;) Ska aldrig bli det mer när du väcker mej! "Det gungar på sjön" ha ha!!! Du é bara för bra!
Det har varit ett härligt läger med låg och underbar humor!
S tack för alla samtal! Du é bäst! Vet inte vad jag hade gjort utan dej!
Tack alla!!!
Här bredvid är mitt kors som P1 gjorde till mej! Så fint!! Tack...
Nu ska jag sova o i morrn bär det av till Tandläkaren... usch....
Kram så länge!!
29 Juni 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Konfa Baby!!!

Nu åker jag iväg på konfaläger!! Tjohooooo!
Ni som vill nå mej vet hur!
Annars ses vi i början av juli då jag är hemma igen!
Kram kram
10 Juni 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Så var det över...

Hela Göteborgsmötet är nu till enda. Kan inte riktigt förstå att det redan är slut.
Det har varit en hektiskt vecka och har väl inte sovit mer än 5 timmar/natt sen i onsdags. Träffat mycket folk, sprungit som en tok och haft hur mycket som helst att göra.
Det var väldigt roligt att träffa Tomas Andersson Wij och prata med honom! Fantastiska texter o grym musik!
Det har varit en vecka full av möten och blandade känslor.
Tack M... Utan dej hade jag inte klarat mycket.
Tack A för att du alltid finns vid min sida och får mej att skratta!! :)
Tack PG för dina kloka ord...
Nu är det bara att ladda om batterierna på två dar för sen är det konfaläger!!
Tjohooooo!!!
Bilden visar fredagens lilla rast med glass i gräset vid Korsvägen!
Kram
8 Juni 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Sjung om studentens...

Har precis kommit hem från ett studentfirande hemma hos A. Hennes äldsta dotter J tog studenten idag!! Så stolt över henne.... Bra jobbat J!!!
Trevligt kalas var det också, massa roligt folk och nya msk. Kul att träffa Mi lite mer och se vem han är! Härlig stämning och mycket glädje i luften!
Tack...
I morrn är jag ledig för första gången på väldigt länge. Har tänkt att jag skullegå ner till Härlanda Tjärn och bara sola hela dagen!!! Ska vara tidigt på plats så att jag får en bra plats!!
Ha det bra så länge!
Kram
30 Maj 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Jag smälter bort....

Sitter på kontoret och det är bara såååå varmt....
Har tom en bordsfläkt rakt på mej men svettas som en gnu iaf.... Puh...
Snart får jag äntligen gå ut i solen igen.
Ska iväg o köpa studentpresent till J och ikväll blir det möte inför konferensen nästa vecka.
Nu får jag jobba vidare om jag inte smält fast i bordet...
Puss o hepp
29 Maj 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Eh hejsan hoppsan allihopa....

Citat från Lejonkungen 3! Världens bästa film!!
I helgen var det inflyttningsfest, väldigt trevligt. Tack alla som kom!!!
Sen såg jag o 5 till Melodifestivalen! Trevligt!!! Heja Björn säger jag bara!!
På söndagen var det gudstjänsto kyrkkaffe!
Efteråt gick jag, C, J och S på stan o åt glass.
Sen gick jag o C till Movieline, göteborgsoperan och bara myste runt!
Idag har jag städat i kyrkan, ätit lunch med A, städat lite till och sen gick jag o A en 35 min lång promenad!! Så duktiga!!!
Nu ska jag fortsäta röjja lite se tv!
Hepp!!
26 Maj 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Hejsan hoppsan...

Nu ska vi se.. vad har hänt sen sist.... hm....
Ja, i helgen hade jag inflyttningsfest,väldigt trevligt!!! Tack alla som kom o gjorde det till en sån mysig dag!!
På kvällen var det 5 pers här o jag som såg Eurovision songcontest, vi hade våra egna lappar och rangordande bidragen!!!
Väldigt bra insatts av Björn!! Världen måste tro att vi är helt korkade!
I söndags var det gudstjänst och jag fick sitta hela utan att behöva medverka!! Helt otroligt!!
Efter kaffet åt jag, C, J och S glass och sen gick jag o C på stan. Mysigt....
Sen var det bara hem och tvätta... puh... ja, ja nu har jag rena kläder iaf!
Idag har jag jobbat i kyrkan, ätit hamburgare med A, jobbat lite till och sen gick jag o A en 35 min lång promenad. Hela vägen till Järntorget o tillbaka!!! Sååå skönt!!! Åh vad vi är duktiga!
Nu ska jag återgå till mina varma mackor o tv!
Ha det gött!
Kram
26 Maj 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Åh de fuf!!

Det är franska enligt Joey!!!
Nu har ännu en vecka gått, full fart framåt.... puh...
Tiden bara springer iväg, hinner knappt med!
Få se... en kort sammanfattning av veckan...
Måndag: Sjunga Opera, städa kyrkan och församlingsråd.
Tisdag: Överås och sen Tänk & Tro
Onsdag: Shoppa med mamma och köravslutning med grillning!
Torsdag: Överås och sen LIVE avslutning
Fredag: Jobba i kyrkan, hem o städa inför i morgon!
Detta var sammanfattningen!! I morrn blir det inflyttningsfest.. spännande... Undrar om nån kommer!!!
Ha det bra så länge!
Skriver snart igen!
Kram kram
23 Maj 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Ännu en helg på vift...

Hej hej!
Så var man hemma efter ännu en helg på vift!
Denna gången bar det av till Benareby på ledar Kick Off! Vi åkte i fredags, handlade och ut till gården. På kvällen när alla kommit åt vi tacos, lekte en namnlek och myste. Jag o A gick och la oss först av alla och försökte lösa korsord och komma på alla dom 7 små dvärgarna i Snövit! Svårare än man tror!!!!
På lördagen tog vi det ganska lugnt. Frukost, sammarbetsövningar, bibelstudie, samtal och bara slappa. Riktigt skönt!!! På kvällen grillade vi korv, pinnbröd, marsmellows (eller hur det nu stavas), snusklubbor, lakritskolor och allt möjligt!
Var så trött!!! Gick o la mej redan vid 22.30 o strax där efter kom A och la sej med! Vi försökte än en gång att lösa korsordet men det gick inge vidare :)
Idag ringde klockan alldeles för tidigt... Vi åt frukost, städade och åkte in till kyrkan så att vi var där vid halv 10. Försökte göra mej så fräsch som möjligt eftersom man inte tvättat sej på 2 dygn typ!!
11 var det gudstjänst och kören sjöng, sen kaffe. Efteråt körde vi hem L och sen åkte vi till As föräldrar och fick mat och kaffe och jag lärde mej lite mer om bilar!!! Tack LO!! Tack för maten och för att jag får känna mej som hemma!!!
Sen körde A hem mej, duschat och sett tv!
Lång vecka framför mej....
I morrn blir det opera!!!
Kram kram
18 Maj 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Oj vilken helg...

Hej hej allesammans!
Vilken helg det har varit! På lördag åkte jag, C, H och I till Gränna på bröllop!
Väldigt fint och trevligt! Efter festen bar det av till Framnäs (ett semesterhem) och ner i källaren o sova. Kändessom man låg inne på nån anstallt!!! Roligt hade vi!
På morgonen gick jag o C en promenad (lägger upp en massa bilder), kl. 10 var det frukost utomhus(bilden här till vänster), promenad i 2 timmar, fika och sen bar det hemåt igen!
Helt udnerbar helg med väldigt mycket skratt och även lite vila!
Idag har jag jobbat i kyrkan och sen åkte jag till IKEA och shoppa! Så nu håller jag på att göra vi det sista i badrummet.
Kolla in fotoalbumet för nya bilder!!
Ha det bra!
Kram kram
12 Maj 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Another day in paradise....

Ännu en dag har gått!
Idag har jag jobbat på Överås... sååååå varmt.... snart dags att ta fram fläktarna igen... Sakta men säkert så går det framåt med RK, med betoning på sakta!
Sen bar det in till kyrkan där det var lätt kaos, massa folk och alla bara sprang hit och dit!! Ganska kul faktiskt!
18.30 var det Café LIVE med allt vad det innebär. Då kom J som jag inte träffat på så länge så vi hamnade i köket och pratade i typ en timme! Så skönt och kul att träffa henne igen, tack vännen min!
Annars tramsade vi på och sen var det dags att åka hem igen!
Nu börjar det bli klart här hemma. Hyllorna är uppe i badrummet och det enda som fattas är badrumsmatta och duschdraperi! Sen har jag bara köket kvar!!
Antagligen blir det en inflyttningsfest den 24 maj! Återkomer med mer info men hjärtligt välkommen!!!!
Nu ska jag fortsätta se Vänner och sen ska jag försöka komma i säng i en något bättre tid än dom senaste kvällarna!!
God natt!
8 Maj 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Åh så skönt....

jag har det!! Helt underbart!! Sitter i solen på en filt vid härlanda tjärn o bara tar det lugnt. Det är inte varje dag man kan göra det!! Tillbaka till boken...
7 Maj 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Im going to be a Opera star!

I måndags när jag sjöng opera sa min sångpedagog helt plötsligt att jag nästa vår ska söka till 2 olika folkhögskolor men inriktning på opera och efter ett år på folkhögskola ska jag söka till Operahögskolan!!! Wow!!! Vilka grejer!!! Ser så fram emot det!!
Nu har jag varit hos m + p sen i fredags, trevligt! O nu håller jag på att städa för fullt efter Keso besöket!!
Så detta blir ett kort inlägg!
Ska ner o kolla tvätten!!
Kram o hej!
4 Maj 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Im not alone!

Keso är här hos mej!!! Så nu är jag inte så ensam!!!
Han ligger här bakom mej i soffan och om jag sitter där blir han sur och lägger sig på fårskinnet och surar!!!
Men det är verkligen mysigt att ha honom här hos mej!
Det funkar mycket bättre än jag trott! Hoppas det går bra i morgon när jag ska lämna honom en stund....
Idag ahr jag jobbat som en tok... så mycket att göra... Men nu är jag ledig resten av veckan! Sååå skönt. O ändå är jag fullbokad. Förstår inte hur jag lyckas...
Nu ska jag snart gå kvällskissen och sen är det dags att gå och lägga sej!
God natt och voff!
29 April 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Do you wanna come up?

Ser på Notting Hill samtidigt som jag gör allt annat också! Detta är min och Ms replik från denna filmen. Vi kan typ hela utantill!!!!
Idag duschade jag för första gången i mitt nya badrum!!! Kändes riktigt bra! Det var bara en liten sak och det var att det hela tiden fanns en rädsla för att jag skulle få hela duschstången med duschdraperi och allt över mig!!! Men det gick bra! Sen såg jag Mordkommisionen och skrämde såklart upp mig så nu har jag låst min dörr så mycket som jag kan! Mitt pucko! Fattar inte varför jag ser den serien... Jag blir ju bara såååå rädd!!! Men jag såg iaf inte Beck- Spår i mörkret, för då hade jag inte vågat åka pendeln på flera veckor!!!
Ja, ja det är små vardagsbekymmer som jag roar mej med!
I morrn är en lång dag..... Berättar mer sen....
På söndag är det en ännu längre dag... puh... vet inte riktigt hur jag ska överleva men det går nog! Ska bli sååå roligt att stå på scen!!
Nu ska jag gå och lägga mej snart så det blir i en rimlig tid för en gång skull!
God natt!
25 April 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Ive got a big fat greek hamster namned Carlos!!

Hej hej!
Idag började dagen med att jag steg upp en timme för tidigt... men det visste jag inte då! Det var såhär då va att fastighetskötarna skulle komma men inte fören kl 8 tidigast mer visste jag inte. Så jag tänkte att det var bäst att vara klar kl. 8 så man inte var nyvaken när dom kom. Men dom kom ju inte fören kl 9.... suck...
Ja ja, dom kom och jag åkte till Kungälv och sjöng opera! Det gick jättebra, älskar att sjunga opera!! Kl. 14 träffade jag E och så åt vi lunch och gick på stan. Kl. 17.30 var det JuJ, 18.30 kör och efter kören fick jag honom....
Carlos!!!! Av C!!! Det är ett internskämt mellan oss och jag sa I wanna by a big fat greek hamster namned Carlos! O nu har jag honom! Det är han som är på bild här! Helt underbar! Han ska få följa med till jobbet i morrn!!
När jag sen kom hem låg halva, om inte hela, mitt badrum i koridoren!!! Se bilder i fotoalbumet! O när jag kolla in i mitt var det enda jag hade en toastol!!! Detta kommer bli en kul vecka! Så ursäkta om jag luktar lite konstigt framöver!!!
Nä nu är det dags att sova!!
Hej hej..
Kram
9 April 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
To write love on her arms...

Hej hej!
Idag har jag jobbat i kyrkan, handlat och sen när jag kom hem så packade jag ner filt, kaffe och smörgåsar i min ryggsäck och så gick jag till Härlanda tjärn.
Jag hade hoppats att den lilla bryggan skulle vara ledig men det var den inte så det blev lite mer än en timmes promenad men utan kaffe o macka så det åt jag hemma ist! Men oj vad härligt det är att bo här med all natur. Bara tio minuter ner till sjön. O idag var det ju så underbart väder!!!
Titta i fotoalbumet mamma så har jag lagt in lite bilder på min lägenhet!!!!
Hoppas att det fortsätter vara sånthär väder nu....
Längtar till den fredagen då jag o M ska göra våran årliga promenad till Feskekörka!! O äta tunnbrörulle!! Gå itne dit en måndag för då är det stängt märkte vi :)
Jag har nu äntligen fått min tröja som det står To write love on her arms på!! Så fin!!!
Ha det gött!
Kram
7 April 2008  | Länk | Dagboksbös | 1 kommentar
En vecka!

Hej!
Nu har jag redan bott här i en hel vecka!!! Oj vad tiden går fort!
Har precis kommit hem från våran första Mini & Mega utflykt! Det gick jättebra och var kul! En bra satsning som nog kommer bli ännu bättre! Nu sitter jag o väntar på L och C som ska komma hit och så ska vi nog se lite film o ta det lugnt.
Nu måste jag hoppa in i duschen för jag stinker lägereldsrök!
Hepp!
6 April 2008  | Länk | Dagboksbös | 1 kommentar
Sakta men säkert...

Hej allihopa!
Sakta men säkert börjar jag nu kunna gå runt i min lägenhet utan att vara rädd att slå mej halvt ihjäl! Det känns jättebra och jag trivs underbart bra!
Idag var jag o pappa på IKEA och köpte en massa förvaringsgrejjimojjer till klädkammaren och det blev superduperbra! Tavlor har nu också kommit upp så nu ska jag beställa några av mina egna bilder för framkallning och rama in dem!
Det kommer bli så fint här hemma!!
Har nu också bestämmt vilka färger jag ska ha i badrummet och sagt till fastighetsskötaren så i nästa vecka ringer målarna och sen drar den stora renoveringen igång! Allt har gått så fort och det känns lite overkligt på något sätt....
Men jag älskar mitt hem och trivs bara bättre o bättre för varje dag som går!
Nu är det snart dags att sova för i morrn bär det av tidigt till jobbet!
Hej så länge!
Kram
Ps. Här är Keso!!Ds
2 April 2008  | Länk | Dagboksbös | 1 kommentar
Nyinflyttad!

Hej
Nu har jag äntligen flyttat in i min nya lägenhet!!
Det känns jättebra och jag har faktiskt kommit iordning någorlunda redan nu för L o C hjlpte mej jätte mkt!
Men det är såklart fortfarande kaos men det känns bra!
Ska nogplocka lite till innan jag ska sova!
Kram o god natt!
30 Mars 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Soon and very soon...

Hej
Snart är det dags för mej att äntligen flytta in i min nya lilla 1a! Längtar så....
Nu minns jag vad jag drömde om i natt... Jag drömde att det hade blivit ngt fel och att jag inte fick lägenheten iaf... puh... tur att det bara var en dröm!
Nu har jag bara 2 jobbdagar kvar för på fredag är jag ledig och på lördag ska jag till IKEA och sen på söndag smäller det!!!!
Ska bli så skönt att kunna göra iordning ordentligt och veta att jag inte behöver flytta. Sätta upp tavlor och allt!!!
På fredag hoppas jag att det är lika fint väder som idag och att jag hiner ut och fota lite för det är ju bara så vackert. O jag kan bara tänka mej hur vackert det måste vara vid härlanda tjärn!
Hoppas hoppas....
Hej svejs o kram!
26 Mars 2008  | Länk | Dagboksbös | 1 kommentar
OJ!

Jag säger bara oj.... Vilken skärtorsdag...
Går inte att beskriva i ord.. puh...
A,Hoch L bra jobbat och tänkt. Blev så berörd....
Tårarna bara rann...
Att jag alltid glömmer näsdukar, suck...
Tack....
20 Mars 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Mitt första 1ahandskontrakt!

Hej hej!!
Igår skrev jag äntligen på kontraktet på mitt nya hem! Jag ska då alltså flytta ca 2 meter till höger men det kommer bli underbart!!! Ska få gå och titta på den på onsdag! Ja, jag har skrivit på kontraktet utan att se lägenheten!!! Får bara hålla tummarna att det inte är ngt stort fel på den! Lägger ut bilder så snart min dator är frisk igen!!
Annars rullar det på som vanligt. Möten till höger och vänster men det är bara kul!
Mycket att städa i kyrkan då byggarbetare inte är jätte renliga varelser!!! ;) Men snälla é dem!!
Kan inte fatta att det är påsk redan och att det är vitt ute. Blev helt chockad igår morse när jag tittade ut på morgonen och det hade snöat. Stackars alla fåglar och blommor....
Back to work!
Take it easy!
Kram
18 Mars 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Latte o morrongänget!

Hej hej!
Finns det ngt bättre och härligare sätt att börja morgonen med än en stor latte, frukostmacka och morrongänget??? Säkert men detta är bra härligt!
Mc Donalds kaffe är ju underbart!! O särskilt efter alldeles för lite sömn :)
Natten till onsdag kom S och sov över och det är ju inte så lätt att bara gå och sova... man vill ju prata en del också! O i natt sov C över!! Trevligt att ha lite sällskap! Men i natt är det bara jag.... All by myself...
Annars håller jag på o packar för fullt. Lever nu i flyttkartonger och vet inte riktigt vad jag håller på med egentligen.... Men det blit nog bra... hoppas jag... ;)
Längtar tills jag flyttar och får måla och fixa. Funderar på att måla en fondvägg i köket med ngn mörk mustig färg. Vore kul! Vi får väl se hur det ser ut!
Nu vet jag i alla fall när jag får flytta in! Den 30 mars bär det av 2 meter ungefär till höger!! Det är nämligen lägenheten precis snett över korridoren från min! Ganska lustigt men skönt att slippa bära upp o ner i trapporna! Nu sker allt väldigt fort, på måndag skriver jag kontrakt, sen tittar jag på lägenheten, den 30 flyttar jag och 31 besiktning av min... puh... många bollar i luften... O mitt i allt är det påsk!! Ja ja, det är härligt att leva! Hade jag kunnat hjula hade jag gjort det nu!!
Hoppas att ni alla har sett Björn. Han är ju så bra!!! O det är svårt att missa honom nu för han är ju överallt!!!! Är så stolt :)
Ikväll är det LIVE som vanligt. Får se hur många som kommer för dem senaste gångerna har det ju varit ganska många!!! Hoppas hoppas...
I helgen bär det nog av till IKEA och sen ska p1 ha kalas och på söndag ska kören sjunga och alla nya konfirmander med föräldrar kommer så det blir fullt hus!! Kul och spännande att se om vi får plats allihopa!
Nä nu måste jag börja jobba!
Simma lugnt...
Kram
13 Mars 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
I wanna buy a big fat greek hamster namned Carlos

Hej hej!
Tiden går fort och jag måste redan börja packa ihop mej igen. Tycker i och för sej om att flytta så jag ser framemot detta väldigt mycket.
Börjar redan tänka på hur jag vill ha det och C ska hjälpa mej att inreda!
Vill ha lite mera mörka mysiga färger med lite afrikanska och orientalska (om det nu heter så???) stilar! Får se om jag får ihop det!
Nu kan jag ju verkligen inreda och satsa för jag vet att jag kommer bo kvar här ett tag och kommer inte behöva flytta fören jag själv vill det! Så skön känsla!!
All panik över att inte ha ngn stans att bo är äntligen borta!
Om ni undrar över rubriken så är det jag o C som flamsat för jag sa en dag bara helt plötsligt " I wanna buy a hamster" och igår kväll blev det helt plötsligt "I wanna buy a big fat greek hamster namned Carlos" Ha ha ha!!! :) Inte säkert att så många fler än jag o C tycker det är roligt men iaf!!
Nu måste jag fortsätta jobba....
Keep up the good work!
Kram kram
6 Mars 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
TJOHOOOOO

JAG HAR FÅTT EN LÄGENHET I 1A HANDS KONTRAKT!!!
TJOHOOOOOOOOOOOO!!!
4 Mars 2008  | Länk | Dagboksbös | 1 kommentar
Välkommen till världen Sören Mikael!!!

Hej
Har fortfarande ingen dator så därför blir detta ännu ett tråkigt inlägg utan bild....
Hoppas S snart lyckas fixa till den!
Annars hade jag kunnat lägga ut en bild på min växt Sören! Jag blev så inspirerad av p1 och hennes Berit och Gunnar och så kom jag hem efter helgens bravader och såg att jag också har en likandan växt som Berit o Gunnar är!!!! Då tänkte jag att min måste ju också ha ett namn och så frågade jag P1 och då sa hon Sören och Sören det blev!!! Så välkomen till världen lilla Sören! O eftersom jag älskar Mikael Persbrandt så får han heta Sören Mikael!!! Fin fint!!! Väldigt mysig!!!
Annars närmar sej nu dagen då jag kanske måste flytta... Lite jobbigt att inte veta om man ska börja packa eller inte.... Ganska mycket grejjer som jag inte har nån aning om var jag ska göra av....
Får se om jag flyttar in hos K eller hos H & S??? Ingen som vet???
Är det nån som har en lägenhet över så hör av dej!!!
Nu måste jag jobba!
Hej så länge!
26 Februari 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Blupp!

Hej hej!
Tiden går och allt rullar på! Njuter av att ha bil! Har lånat As nu under tiden hon är bortrest. Tacksam över att hon vågar låna ut den!
Hoppas ni alla såg på Melodifestivalen i lördags när min polare Björn var med!
Han är ju så helt sjukt bra!
Lägger upp några videor på honom!
Han är bäst!!!!
Annars jobbar jag på. Letar efter en lägenhet så om nån har ngn hör av dej!!! Hoppas dock fortfarande att jag får min som jag sökt.
Ikväll bär det av på Tänk & Tro. Mysigt och härligt att få landa en stund och bara andas. Jag o M ska gå på stan ngn dag o det längtar jag till för det var så längesedan. Men tiden går så fort.
Nä nu måste jag jobba vidare.
Ha det gott allihopa!
Kram kram
12 Februari 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Suck

Hej hej!
Jag har för närvarande ingen fungerande dator hemma (sitter på jobbet nu!) och därför dröjjer det så med nya upplägg.
Ska skriva mer utförligt när min dator funkar igen... suck.... C ska kolla på den så jag hoppas han hittar felet!
Kram kram
5 Februari 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Hepp!

Jaha... Vet inte riktigt vad jag ska skriva den här gången!
Livet rullar på! Konstig vecka, helt plötsligt var jag i Skåne på en torsdag och sen hemma igen! Blir alltid lite förvirrad när man åker fram och tillbaka på så kort tid!
Men nu har mormor och morfar flyttat. Lite sorgligt med alla minnen som finns i huset men detta blir bättre för dem!
I morgon är jag ledig!!!! Wow!!! Det är så konstigt att numera vara ledig på lördagar och söndagar! Men ack vad skönt det är!
Så i morrn ska jag tvätta och handla och bara ta det lugnt!
Läste nyss ut Solstorm av Åsa Larsson! Har nog aldrig läst en bok så fort! 6 dagar!
Rekommenderar den verkligen! Rysligt bra! Ska snart se filmen också för en av mina favvosar är med, Mikael Persbrandt!!! Han är ju bara så snygg..... ;)
O en riktigt bra skådespelare!
Ja det var väl allt för den här gången..
Tack och hej leverpastej!
18 Januari 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Regnet det bara öser ner.....

Hej hej!
Dagarna går och regnet det bara öser ner... suck....
Idag har jag jobbat i kyrkan, haft ett snack med A, M och L om söndagsskolan!
Nu ska vi satsa mer än ngnsin!!! Kul, känner mej peppad!
Fick skuts hem av L! Precis som på den gamla goa tiden! Tack för din vanliga fråga som du alltid stälelr och som alltid är förknippad med fniss... ;)
O för den fina diskusionen om b..... ;)
Du é bara för go :)
I morrn bär det av till nästa jobb och på kvällen är det Tänk & Tro! Det blir härligt att träffa alla igen hemma hos N.
Det blev ett kort inlägg idag för nu måste jag gå och lägga mej!
Vi hörs!
Kram
14 Januari 2008  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Anna Söderhjelm                                             Skaffa en gratis hemsida