Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2023)
>>


Hepp!

Hej hej!
Äntligen en helg där man hunnit andas lite!
I fredags kom jag hem vid 18 och satte mig och läste Karin Alvtegens senaste, Skugga, (eller Tårta om H får bestämma!!!) oerhört spännande! Sen såg jag såklart på Vänner! Älskar den serien!
Gick och la mig tidigt för jag var sååååå trött! På lördagen tog jag en lång sjön sovmorgon, tvättade och städade! Vid 17kom H och vi såg "Morrhår och ärtor" väldigt rolig film och såklart Vänner! Jätte mysig kväll! Bara en försmak på de kommande filmkvällarna!
Idag var jag uppe i ottan och i kyrkan redan 8.30! Sen var det fullt ös med att lägga grönsaker på altaret, göra iordning nattvarden, sjunga upp och öva med kören! Kl 11 var det gudstjänst med dop, nattvard, körsång, offergång, predikan m.m En väldigt fin gdstj där jag fick möjligheten att vara med och dela ut nattvarden vilket var väldigt fint!
Efter gdstj och kyrkkaffe hade jag tänkt att åka hem men när spårvagnen stannade utanför den kyrkogård där min farfar ligger bestämmde jag mig för att gå till minneslunden där hans aska är spridd. Där satt jag en bra stund och bara andades och pratade med farfar!
Sen bar det av hemmåt, ätit, sett film och sorterat papper!
Nu ligger en ganska normal vecka framför mig! Känner mig taggad!!!!!
Ha det gött!
Kram kram
Ps. till höger är min underbara hund Keso! Ds
14 Oktober 2007  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar
Oj oj oj....

Hej!
Fullt ös medvetslös... I alla fall nästan :)
Det har varit en hektisk helg och start på veckan! Men nu börjar det lugna ner sig lite. Det är konstigt att det aldrig känns som om man hinner ifatt allt man ska göra. Men helgen var kul! Tack S för en super kul fest! Men påminn mig nästa gång att man inte ska blanda cider och vin ;) Men kul hade vi! Snart snart ska ni alla få komma hem till mig!
I morrn ska jag antagligen köpa glasögon! Tjohoooo! Har alltid velat ha glasögon! O så ska jag träffa min kusin! På kvällen blir det körövning!
Längtar tills på lördag för då ska jag o H ha filmmaraton! Det ska bli kul!!!!
Nu ska jag sova!
Vi hörs!
Kram
9 Oktober 2007  | Länk | Dagboksbös | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Anna Söderhjelm                                             Skaffa en gratis hemsida