Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2024)
>>


tröööött

De tog två tänder i dag. Tydligen hade jag dubbla huggtänder både uppe och nere på vänster sida. Så jag har varit ganska slut nu på kvällen. Har precis börjat piggna till faktiskt. Tänk vad konstiga grejer det kört in i min kropp.

Först kom snälla Malin sköterska, så blev jag så jättetrött, mams klappade mig och under tiden blev jag tröttare och tröttare. Sen vaknade jag och då satt Malin där hos mig, så hämtade vi mams som satt och väntade i väntrummet under tiden de tog mina tänder.

Nu på kvällen när jag legat i dvala så har mams dragit i min kula som inte velat komma ner och hon har faktiskt fått ner den i påsen. Men när jag rör mig så åker den upp igen. Hon tror inte att jag märkt något men det har jag faktiskt. Jag har inte varit helt borta...

Så akupunkturen i Årjäng verkar ju fungera än så länge. I och för sig så får mams massera mig ganska mycket. Men Siv-Laila har ju visat hur hon ska göra...

Nej nu ska jag sova igen.
25 Oktober 2006  | Länk | maltebloggen | 1 kommentar
De ska sticka nålar i moi!

Jaha, imorgon blir det till att åka tåg. Till Årjäng och tillbaka på samma dag! Och efter vad jag har lyckats luska ut så ska vi till en tant som ska sticka massor av nålar i mig. Jag förstår inget alls. Ska vi åka genom hela landet för att jag ska få nålar i mig... Herre jisses. Jag vill faktiskt inte! Jag tänker sätta mig på min platta rumpa och vägra gå imorgon när vi ska åkta till tågstationen... DAMMIT!
22 Oktober 2006  | Länk | maltebloggen | 1 kommentar
jobb jobb

Jag jobbade igår kväll och natt hos Therese. Det är ganska roligt att jobba där, men det är lite snålt att jag inte får så mycket lön för mödan så att säga. Jag fick en lurvig blå strumpa som jag kunde bita i hur mycket som helst. Den är jätterolig och jag längtar redan till nästa gång som jag ska dit och jobba.

Paps har varit borta i fleera dagar nu, men snart om några timmar kommer han hem igen. Jag längtar lite efter honom faktiskt, mams i all ära, men det är ju skönt med lite ombyte faktiskt... Men imorgon åker mams till Norrköping till på söndag och då kommer det bli tomt igen. Jag gillar nog bäst när alla är hemma.

Mams har klippt mina klossar också...
20 Oktober 2006  | Länk | maltebloggen | 3 kommentarer
hos veterinären

Jag var hos veterinären i dag. Det är nämligen så att jag kliat mig väldigt mycket i ena örat och fått små sår till och med på öronlappen. Så mams ringde veterinären i morse och vi fick komma dit på eftermiddagen.

Veterinären kollade i mitt öra och droppade droppar och hade sig, riktigt obehagligt faktiskt. Jag tycker inte alls det är roligt när folk pillar och låter i mina öron. hm... Jag fick några antibiotika droppar också som jag skulle få i öronen sen..

Mams sa också att veterinären skulle kolla mina tänder, för jag har kliat min mule mot madrassen och sånt. Om det var så att jag inte hade tappat alla, och tänk jag hade två mjölkisar som satt kvar. Så det bestämdes en tid nästa vecka när jag ska sövas för första gången!! Så ska de dra ut mina två bebiständer.. uj uj

Nästa vecka blir så händelserik: kul-akupunktur i Årjäng och tandsövning i Årsta.

Jag passar också på att nämna att jag råkade sätta mig i ett tuggummi någon gån i lördags. Så de har klippt mig massor runt rumpan! Jag har till och med ett en kal fläck på svansen!
16 Oktober 2006  | Länk | maltebloggen | 0 kommentar
Mopsrus i Björkhagen

De flesta stod redan och väntade när vi kom fram. Vi var ju inte sena, men de andra hade kommit tidigare. Jag drog mig ner för trapporna och ut mot mopsarna. Jag känner igen mig nu i Björkhagen och vet att det brukar finnas massor av mopsar där.

Det var många mopsar i dag: Ozzy, Tyson, Imhothep, Snuffe, Hedwig, Kenzo, Uffe och JAG. Det kom inga fler så vi rörde oss in mot storskogen. Jag sprang efter Hedwig hela tiden. Tjejer luktar ljuvligt. Snuffe stackarn fick något i ögat och Uffe haltade lite. När Lena skulle kolla vilken tass Uffe hade ont i backade hon över mig. Det tyckte jag var elakt, hon hämnades säkert på mig för den gången jag kissade i hennes soffa.

Vi badade lite när vi kom till sjön, men strax innan sjön upptäckte vi att Imhothep och hans mamsar hade försvunnit, hoppas att de inte gick vilse... De hittade tydligen inte så bra.

När vi fikade så blev jag jättetrött och somnade lite. Sova måste man faktiskt.

Nu ska jag sova.

Puss på er.
15 Oktober 2006  | Länk | maltebloggen | 0 kommentar
Träffade syrran i dag.

I dag var jag hemma med Björn hela dagen, nästan i alla fall. Vid tre gav vi oss i väg först med tunnelbana och sen med buss. Vi kom till en jättestor djuraffär och där kom Mams. Jag blev så jätteglad, som jag alltid blir när jag träffar henne.

Vi satte oss vid flygplatsen och väntade. Jag visste ju inte då vad vi väntade på. Men så åkte en grön stor bill förbi och en kvinna vinkade. Vi gick åt det samma håll som bilen åkte och där mot oss kom tillslut två mopsar och en stor rottweiler.

Jag fick inte hälsa på rottisen, men Lilltjejen som var med var syrran!! Hon var så liten. Tänk hon verkar ju knappt ha växt alls sen jag såg henne sist, eller det kanske rättare sagt är jag som har växt.

Det var jättekul att träffa syrran och Gullvivan, henne har jag ju inte sett på länge heller. Hon hade visst flyttat med Åsa till Gotland hon.

Lisen som Åsas mams heter klämde massor och gullade med mig, så henne tycker vi mycket om.
8 Oktober 2006  | Länk | maltebloggen | 1 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Malte Ådinsson                                             Skaffa en gratis hemsida