Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2023)
>>


jag är en mopsbest!

Julen var kul. Jag har ätit massor av korvar och köttbullar och mest sprungit runt med min röda fluga. Jag har gått promenader med Gizmo. Vi var en sväng på Gränsö och trallade runt.

På julafton skrämde jag en nästan trettioårig Johan, mams kusin. Han är jätte jätte hundrädd och vågade inte ens gå in hos mams farmor när jag var där. Men vi gav oss inte och tillslut vågade han sig in och åt. Men sen satt han i källaren resten av kvällen.
Jag är farlig och ännu farligare blev jag dagen efter.

Jag hade det sista av ett gristryne i munnen och började försöka svälja det. Mams skulle ta det så att jag inte skulle kvävas av det. Men ack hon råkade trycka in trynet längre in i munnen och jag fick kräkreflexer och råkade hugga henne i fingret... ojojoj... Det rann blod och jag förstod ingenting.

Mams skrek och det ont. Hon började till och med att gråta, så ont gjorde det. Hon fick åka och få pencillin på sjukhuset.

Så visst kan vi mopsar vara faarliga! Men jag skäms lite faktiskt, det var ju inte meningen...
28 December 2006  | Länk | maltebloggen | 1 kommentar
För jag drar nu...

Nu ska vi åka ner till Västervik. Det ska bli kul att komma dit, men att åka buss är ju kanske inte lika roligt. Hoppas att det inte är mycket folk på bussen så jag kan ha sätet bredvid mams.

Vi kommer hem igen på onsdag... tror vi.

God Jul alla!
22 December 2006  | Länk | maltebloggen | 3 kommentarer
Paps födelsedag

Bloggen är tillbaka, eller bloggen... NOGGEN! Inte en dag för tidigt.

Under tiden som noggen legat nere har väll inte så där jättemycket hänt i mitt liv. Men i dag så gick vi lång promenad med en grannhund - Pippin tror jag hon heter en liiiten cairnterrier, hon var snabb som satan och lurade i väg mig längre från mamma än jag någonsin sprungit tidigare.
Jag träffade henne i går också, då luktade jag på henne länge. Sen lyfte jag på benet för att markera på henne lite så att alla hundar häromkring ska veta vem hon tillhör. Mams tyckte inte att det var en bra idé och drog mig där i från innan jag ens hunnit droppa en ynka droppe. Sen fick jag höra att det inte är så man går tillväga för att skaffa tjejer, man kan tydligen inte paxa dem så...

Nu på kvällen kom Marja, Rolf och min favvotax Dennis. För paps fyller år i dag! Det var jätteroligt att leka med honom. Han har ju inte varit här sen i somras. Men nu är jag jättetrött efter två långa lekträffar i dag.
17 December 2006  | Länk | maltebloggen | 1 kommentar
bättre i ögat

I går var jag på återbesök hos vetten och han sa att ögat såg jättebra ut. Så jag har med andra ord inte lidit förgäves. Det känns ju bra att veta. Om det kommer tillbaka igen, så kommer jag få en remiss till en ögonläkare... Hoppas att det håller sig borta.

I dag är jag hos Lipton. Det är så himla himla kul där. Han är helt galen :-)
8 December 2006  | Länk | maltebloggen | 0 kommentar
händelserik lördag

I dag åkte vi till veterinären med mig. För igårkväll märkte mamma att jag kisade och att det rann massor ur det högra ögat. Men de sköljde ur det och tänkte att de avvaktade tills i dag. Väl på Roslagstulls klinik så upptäkte veterinären Konstantin att jag har en inflammation i min regnbågshinna, det var tydligen väldigt ovanligt. Nu ha de fått två olika sorters tabletter, en ögoncreme och lite droppar till mig.

Det var jätteobehagligt och gjorde jätteont när de höll på med mitt öga. Usch det är synd om mig.

Den andra januari ska jag börja på hunddagis. Det ska bli jättejätteroligt. Även om jag tycker om att vara hos Lipton och Camilla, så ser jag fram emot det jättemycket. Det är en annan mops i min grupp och så är det stora gamla tikar också :-) Hur kul som helst.

Over and out...
2 December 2006  | Länk | maltebloggen | 3 kommentarer


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Malte Ådinsson                                             Skaffa en gratis hemsida