Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2024)
>>


Torsdags Träning!

hallå!!!


Ja på våran klubb har vi torsdagsträning.. fri träning för alla=) Ja och Ewa plus våra flänga hundar tog oss dit som vanligt hoppades på att ha lite störning eller kanse se någon annan träna men inte det inte när vi kommer upp på grusvägen är bomen stäng..=( super tist i bland önskar ja att vi hade massa tävlings ekipage som tränade ihop och tävlade. vore så kul..

men som tur har ja Ewa vart vore ja i i min träning utan henne??? =)

Dagens träningspass vi började med platsligning med GÖMD FÖRARE hiihih Pikes första.. han var så duktig låg jätte fint medan Ewa gick fram och tillbaka och fixa till smilla.. sen måt slutet böjade han gnälla och böt ställning så då var det att läga om igen och gå.. men ja är hel nöjd ..
Sen efter det så gjorde ja en rak inkallning.. vi jobbar på att få mer fart och idag gick det fort.. framsteg!!

sen efter det gick ja tillbaka till träningen ja började med i tisdag.. fritt hopp sitt. och i dag så gömde ja bollen under gräs ungeför 4 meter i från hindret och gick tillbaka komenderade och han ut och komederade igen sitt och då kommer nästa boll från mig. allt gick super bra visade den gömda bollen bara en gång. han tveckade en gång i dag efter hindret men sen sprang han ut när han fick tänka =)
efter den gjorde han 2 helt prefekta sättande på rätt avstånd. så glad och nöjd!!

efter det så körde vi frittfölj och det gick bra efter ja fått sakt till en gång på skarpen. han blir lätt slarvig i höger sväng. så i dag fick ja bli lite sur. men då gick han som ett litet ljus. så typiskt varför ska man alltid få höja rösten för att dom ska akärpa sig. =(

sen träna vi apport både klass I och II går ju sisådär är inte helt nöjd han gör ju momänten men tuggar en hel del. är så tråkigt vet inte riktigt vad ja ska göra. eller vi ska ju fixa lite tygder på ena sidan på apporten. hoppas det funkar.

sen gjorde vi två ställande och två läggande under gång. för att se så han kom ihåg dom inte tränat det på ett tag. men det kunde han. tur =) sen efter det skulle ja sluta med fjärren. men den gick inte så bra första två gågenrna satte han sig upp sen helt plötligt kunde han inte sitt??? hjärnslåpp eller?? så vi fick traga tills vi fick oss ett sitt .. med lite hjälp från ewa så givk det till slut.. tror han var lite trött ..

nu ligger han ute i hallen avdäckad!! det är ett gott täcken av ett bra tränings pass.. =)

7 Augusti 2008  | Pike träning | 1 kommentar
Smilla är oxå däckad :D Hon är nog mer trött än vad hon själv tror på klubben ^^

Webbplats: http://www.brukscollie.se
Skrivet av Ewa den 7 Augusti 2008 22:18
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & anki liljeblad                                             Skaffa en gratis hemsida