Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2023)
>>


Torsdags Träning!

igår så var vi på klubben som vanligt.. vi började med spår pike har bara spårat tre gånger innan .. så nu när ja börja tröttna på lydnaden lite så tänkte ja nu skör ja spår i stället. Pikes mamma är ju viltspår champinon så hoppas han har ärft hennes näsa.. =) när ja gick ut språt så var det inte så bra skogsmark var mäst sten och öppförsbacke.

sen ner på plan och träna lite lydnad rutan håller vi på med ett väldigt svårt momänt . svårt att veta om hunden värkligen fattar vad rutan är. nu har vi kört med klicker och target. vi får se när ja vågar ta bort den. men han spriner ut fin och så. sen körde ja lite fjärr också ett svårt momänt efter som pike slarvar han halv sitter. men det ska vi få ordning på. var väldigt mycke folk på klubben i går jätte kul så vill vi ha det varje torsdag!!

under lydnaden så kom ewa och sa du spåren... men gud vi höll på att glöma dom =) så vi traska i väng . pike tog upp spåret jätte fin spårnoga som tusan sen i första svängen så tappa han det och gjorde en cirkel sen hitta han det igen .sen på ett ställe så fick ja gå i mellan en sten och ett träd och när pike spåra där spåra han brevid där ja gick så när han gjort det så bakspåra han på den rätta vägen.. hummm men vi kom fram och det gick hyfsat för att vara fjärde gången..

sen gick vi ner och tränade lite till fick två bra platsligningar med olika hundar super nöjd. så skulle ja vilja ha det varje torsdag..

helt nöjd och trött efter träningspasset så åkte hem och somnade på soffan gick upp och la mig i sängen vid kvart i tio.. snacka om död!!!

nää nu måste ja ut med pike..

ok för er som undra hur tävlingen gick så gick det åt helskotta.. har inte så mycke mer att säga mer en LÖPTIK!

HEJ
22 Augusti 2008  | Pike träning | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & anki liljeblad                                             Skaffa en gratis hemsida