Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Mars (2023)
>>


Simtur!!

hejsan

nu är vi tillbaka i sverige efter 6 dagar i hättan i england.. Pike har varit hemma hos mamma och hon lämna in honom i går kväll så han var hemma när ja kom hem.. var så skönt att få komma hem till honom. var riktigt jobbigt när ja lämna honom.. han vart super glad la sig på rygg och ville bli klappad.. =)

i dag har det varit jätte varmt igen.. så vi har inte tränat så mycke.. vi gjorde lite fjärr sen så gick vi ner till sjön och han fick sig ett riktigt simpass.. vi var nog nere i sjön i en timme.. tog en bild!

det var pikes dag!
30 Juli 2008  | Länk | övrigt | 0 kommentar
Träning i strandparken!

japp i dag så hade ja och Ewa bestämt oss för ett tränigspass.. vi tog hundarna och gick ner till strandparken och körde våra momänt där.. pike behöver träna med mycke folk och rörelse runt om honom.. sist vi tävlade i motala var det massor me publik och hundar och han tappade konsentrationen flera gånger och satte sig även på platsen.. så nu kör vi på och tränar såna sitvationer..

han låg jätte fint på platsen inte en minsta rörelse på baken!! =) super nöjd.. sen så körde ja fritt följ och 2 läggande och fjärren.. allt gick super bra..sen gick vi vidare efter vattnet till badplatsen så hundarna fick bada det tyckte dom var hel kul..

det var min träningsdag! GLAD OCH NÖJD!

21 Juli 2008  | Länk | Pike träning | 0 kommentar
SÅÅ NÄRA !!

HEJ!


i dag har ja och pike ewa och smilla varit i motala och pike och ja har tävla i dag.. det gick inge vidare i dag.. vi var 18 starande och det var fullt med publik.. så lille pike tyckte det var lite jobbigt och satte sig upp på platsen. hopp då kände ja att nu kan ja glöma I priset och så blev det med han gick hur korkat som hällst på foten fick dra honom runt på helt om.. aldrig hänt förut??? nää i dag var det inte pikes dag.. kände inte igen honom på plan..

vi fick ihop 156,5 påäng och placera oss som 8 av 18 startande inte så där jätte kul.. vi hade ju hoppas på ett LPI i dag men inte de inte.. hopp nä bara ladda om och ta nya tag.. hoppas på nästa tävling om ja kunde hitta en som inte var så långt bort..

dagen har varit lång men rolig. tack ewa för du blev med som stöd..
9 Juli 2008  | Länk | Pike träning | 1 kommentar
JA JA JA BARA ETT KVAR!!

HEJ

i dag var vi och tävla på hemma plan.. pike var lite loj av värmen och lite väll fixerad i bessie som luktade specielt gott i dag.. på platsen när vi skulle gå ner och lägga hundarna så gjorde schäfern brevid utfall mot pike.. som tur var svarade han inte upp. snacka om att ja blev orolig ligga bevid en agrisiv hund med pike som är så kaxig. men trots det gick allt vägen=) här är resultaten;

PLATSLIGNING 9,5 (lite orolig) som vanligt så byter han sida på baken. hmm

TANDVISNING 10

LINFÖRIGHET 9 ( trängnings tend) konstig komentar tycker ja antigen tränger man eller inte.. =s

LÄGGANDE 10

INKALLNING 8,5 (tempo avslut) han var som sakt väldigt loj i dag och avslutet så satte han sig på min fot.. =s

STÄLLANDE 8 ( steg) som sakt han var sig inte lik i dag han brukar jämt stanna fort hmm

APPORTERING 9 (OMTAG ) väldigt litet tug

HOPP ÖVER HINDER 8 (i slag) mitt fel skulle ha busat upp honom innan hindret glömde bort

HELHETSINTRYCK 8

SUMMA 177 Påäng och 1 pris!! och vi placera oss på 2 plats!! av 6 startade

jippi gud så bra det gick.. vårat andra 1 pris så nu har vi bara ett kvar.. guud så duktig han är min lilla prins.. =) nu gäller det att ligga i nästa tävling är på omsdag i motala då ska vi tävla mot 20 hundar.. hoppas på sista 1 priset..

TACK EWA FÖR DET FINA KORET PÅ PIKEAN

4 Juli 2008  | Länk | Pike träning | 2 kommentarer
MORGON TRÄNING

HEJ

japp idag så var vi ute på klubben klockan tio och träna. självklart var min trogna tränings kompis med. vi körde igenom klass 1 som på tävling och han gjorde alla momänt helt ok. bara hoppas på att han håller på fredag när vi ska tävla.. är det så här varmt som det var i dag måste ja verkligen vattna honom ordentligt synd att vi inte har en sjö i närheten som man kan bada honom precise innan tävling.. jag har ju sjö hemma men han hinner nog torka innan det är vår tur att tävla!

om vädret är tvärt om så måste ja ta cykeln med honom en stund så han får av sig lite energi.. ja anars blir han för taggad och gör en hel del små fel =) . men vi hoppas på halv varmt och mygg och knott fritt tack.. ska ta med mig mygga!

ewa tog med sig sin fina kamera i dag och vi tog lite kort på våra fina vovvar när dom jobbar.. titta gärna.. =)
2 Juli 2008  | Länk | Pike träning | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & anki liljeblad                                             Skaffa en gratis hemsida