Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2024)
>>


Träning inför klass II

Hallå


i dag så har ja varit nere på klubben och tränat nya momänt.. började med en gjömd platsligning i 5 minuter och Pike var jätte duktig han log kvar.. sen efter det så gick vi iväg och tränade hop sitt.. det momänt blir nog riktigt snyggt när vi är färdiga .. Det momäntet är ja riktigt nöjd med . sen efter det så skulle vi träna rutan men det där med rutan fattar inte Pike .. Är så trött på det momäntet... har prövat alla möljliga metoder men han fattar inget.. !!

Sen efter det så körde vi inkallning med ställande och det har vi aldrigt provat på förut men det tog inte så lång tid så snappade han upp vad han skulle göra.. dom sista stanna blev riktigt braaa.. super nöjd!!

Efter det körde vi apport och dom var super fina.. NÖJD.. sen efter det fritt följ med snabba väningar och mycke halter.. det gick också bra..

för att var det första träningspasset i klass II så är ja super nöjd.. han var riktigt duktig..

20 September 2008  | Länk | Pike träning | 0 kommentar
LPI Labossies Princeton Pike! Helt ny titel!!!!!!!

Hej!!!

I dag har vi varit i Degerfors. Japp vi har tävlat... Pike var inte klockren men gick bra endå.. dom la upp tävlingen så att vi gjorde vårat program först sen var det pause sen efter det så la vi plats!!

Så här såg vårat program ut!

tandvisning 8
linförighet 7
läggande 9
inkallnig 7
ställande 8
apport 5
hopp 9
helhet 9

Pike var inte sig själv i dag han pep under hela programet och var ur fokus nästan hela tiden ... efter vårat program så sprang vi upp till Ewa som hade tagit kort på alla påäng och vi gick till bilen och räknade.. och vi kom fram till att vi hade fått ihop 131 påäng och för att få ihop till ett fösta pris så var vi tvungna att få en tia på platsen..

Pike har aldrig fått en tia på platsen så ja sa till Ewa att det är kört.. vi gick ner på plan och skulle lägga plats ja hade inga höga krav eller förväntningar.. trodde på det värsta.. Under platsligning så tittade ja inte på honom utan fokoserade på en röd kon som stod framför mig.. hörde att Pike gnällde men tittade inte.. sen så var det dags att gå tillbaka tittar upp och han ligger kvar, och på samma skinka med.. Kom fram satte upp honom och väntade på bedömning.. Hunden brevid fick tio sen kom hon till mig hon sa att ja tror din hund gnällde med är inte säker på om det var din så ja ger er en tia med...

GUD !!!!! då släpte det kan ja säga vart helt ställd .. började bölla som en gris och hoppa av glädje..

VI KLARA OSS PÅ HÅRET... vi slutade på 161 påäng och en 3 plats. Pikes sista I pris så nu har han äntligen fått en titel.. !!!!!

så nöjd och stolt över oss .....
14 September 2008  | Länk | Pike träning | 1 kommentar
Ute bland myggen!!!

japp det har vi varit ..

vi har finslipat på alla momänt inför tävlingen på söndag... det gick bra han var lite het men det blev bättre ju längre ja kom i träningen.. vi började med plats han låg i ca 5 min sen efter det körde vi fritt följ med massa svängar och stopp för att få honom riktigt konsentrerad, sen efter det så gjorde vi ställande under gång och alla gånger så gick det super.. härom dagen så la han sig ner.. men i dag var han mer fokoserad.. sen efter det läggande under gång.. sen tog ja fram kopplet och körde linförighet sen efter det så körde ja igenom alla momänt i klass I efter varandra.. slutade med 3 stycken fot apporter.. med den stoora apporten..

Är helt nöjd i dag.. =) visst finns det saker man kan förbättra men går han som på träning på tävlingen på söndag så har vi nog ett I pris...

hoppas hoppas..... I morron är det KM i lydnad på klubben. en ja ska inte vara med men Ewa och Bessie ska va det.. kommer hejja massa på er.. hoppas ni vinner så ni får äga det stora priset.. =) Ja och Pike får ta det nästa år...

allt för i dag..

Hej!!
10 September 2008  | Länk | Pike träning | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & anki liljeblad                                             Skaffa en gratis hemsida