All I Can Do Is Be Me Whoever That Is
Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok Om mig Videoklipp Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2024)
>>


Godmorgon!

Gud vad det är underbart att vakna bredvid sin älskling!!! Jag vill aldrig mer åka till Sundsvall, men jag vet att jag måste.. Ska njuta här hemma så länge det varar i alla fall.

Hjalmar var lite sur på mig igår när jag kom hem. Han tittade på mig som om, tro inte att du kan komma efter en vecka och låtsas som ingenting. Han vägrade till och med kurra till en början då jag kliade honom, men efter ett tag gav han med sig. Sedan dess har han varit världens mysis. Han har legat på min kudde i natt och jag har hållit hans tass. Söt*

Måste ju bara säga en sjuk grej som hände igår. När Michael hämtat mig på bussen så åkte vi och hämtade ut ett paket till honom och sedan bestämde vi oss för att åka på Målet och käka. På vägen dit ringde mamma och undrade om bror Jimmy hade ringt, nej svarar jag, hon sa att han var i stan och att han sagt att han skulle ringa mig. Jag sa att jag skulle höra av mig till honom och när vi kom fram till Målet skickade jag iväg ett sms till han. En minut senare fick jag svar, och innan jag en hunnit läsa smset så kliver karln in genom dörren på Målet. Snacka om att vi blev chockade båda två. Haha. Vi skrattade rätt gott.

Fick ju äntligen träffa flickvännen hans och hon var hur söt som helst. Verkar vara ett riktigt kap. Vi käkade tillsammans med dom och sedan åkte de hem. Kul att ses måste jag säga.

Michael ligger och sover. Han har kommit in i en period då han somnar men vaknar efter några timmar och inte kan somna om. En sådan natt har han haft i natt och han lyckades äntligen somna om nu vid tio-tiden typ. Men nu ska jag gå och se om jag kan väcka honom och övertala honom att äta frukost med mig.. Vi får väl ser hur det gå ;)

24 Januari 2009  | Länk | Kärlek | 0 kommentar
Sofie och Michael, ett år idag.

Idag firar jag och min älskling ett år. Ett år som gått fruktansvärt fort och som varit det bästa i mitt liv.

Här är sagan om hur jag blev vi..

Exakt ett år från nu stod jag och jobbade på Gamestop. Calle skulle ha singstarfest på kvällen och jag hade lovat att låna ut mina mikrofoner. Självklart hade jag glömt att ta med dom till jobbet och det kom jag på så sent som när Calle med ett gäng vänner klev in i butiken för att hämta dem. Skämdes lite men lovade att jag skulle ta med dom på kvällen då jag skulle kika förbi. Spanade in en av killarna lite extra, kände igen honom lite eftersom att han varit med Calle in i butiken en gång tidigare.

Var inte alls motiverad till fest den dagen vill jag lova, det var den 22 december och lördag. Folket hade aldrig slutat komma den dagen på jobbet, men jag och chefen hade ju lovat att dyka upp och nu när jag glömt mikrofonerna så kunde jag inte låta bli att komma. For hem och snabbduchade, drog på mig ett gamlat linne och gick tvärs över stan till Solgårdsgatan och Calles fest.

Väl där så var stämningen på topp. Alla hade fått i sig en del att dricka och var redo för singstar. Själv tänkte jag ta det lugnt och hade endast 2-3 öl med mig. Lugnt tog jag det också, men jag lät inte bli att gå ut på krogen som jag sagt. Istället följde jag med, vet egentligen inte riktigt varför, men det var någon speciellt med den där killen som jag spanat in tidigare på dagen. Jag kunde som inte släppa det, så jag följde med.

Det tog ett tag att komma in på Harrys, men väl inne så satte vi oss alla vid ett bord och pratade. Jag kände ju egentligen ingen förutom Calle, så jag satt rätt tyst i ett hörn och höll ögonen på min pojk. Efter någon timme begav vi oss ner på dansgolvet och det var där det hände. Går inte att förklara hur, men när jag gick därifrån med min hand i hans hand så visste jag på något underligt sätt att detta var något bra. Något speciellt.

Och här är jag, ett år senare, sambo med denna karl och lyckligare än någonsin. En kärlek jag länge tvivlat på att hitta finns här med mig idag och har gjort det ett helt år. Jag vaknar sprallig av lycka varje morgon med min prins vid min sida. Drar mig för att gå till jobbet för att jag vet hur mycket jag kommer sakna honom under dagen, även om det bara är några få timmar. Det må låta klyschigt och överdrivet, men jag har hittat mannen i mitt liv och jag vill inte förlora honom till något pris. Jag tänker hålla hårt i honom och jag vet att han kommer hålla hårt i mig.

Jag älskar dig Michael Holmgren, av hela mitt hjärta och jag ser fram emot att dela resten av mitt liv med dig. Du gör mig lycklig och utan dig vill jag inte leva en dag. Alltid vi! <3

Det här är bara början..

22 December 2008  | Länk | Kärlek | 3 kommentarer
Från mig..

..till dig Michael. För alltid vi. För alltid i mitt hjärta.

Look into my eyes you will see
What you mean to me
Search your heart, search your soul
When you find me there youll search no more 
You cant tell me its not worth dying for
You know its true
Everything I do, I do it for you

7 November 2008  | Länk | Kärlek | 0 kommentar


hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Sofie Berglund                                             Skaffa en gratis hemsida