Solstrålen Mio
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
April (2024)
>>


Halloween

helgen började med att Diamond, Mio och jag åkte till oxelösund där Dajmisen skulle stanna hos mamma. Vi tog en sväng tillsammans med systrarna och lilla Enya till kyrkogården. Det är en maffig känsla att se alla ljus på gravarna och briarderna fick springa lösa på gärdet.

Diamond var en morsgris och Mio kunde inte äns gå fint en meter  i koppel... Sen tog Mio och jag en sväng med syrran, Enya och Ozzy innan vi åkte hem *host host* kanske inte hela sanningen... vi hann med att bjuda Ozzbourn på färskfoder innan vi rullade hem. vi köper ifrån www.nordichundfoder.com och både Prins och Mio äter som aldrig förr medans Diamond hellre tar vanliga kulor.

På lördagen fixade vi iordning för Halloween-fest. Mio fick vara påskkärring med huckle och Prins fick en krona på huvudet så då vet ni ju vad han skulle föreställa, Johan blev en känd golfare och själv var jag ett spöke från några årtionden tillbaka. Vi tog en sväng med "bus eller godis" till svärföräldrarna som bjöd på godis och sen behöll lilla Prins över natten.

gästerna ramlade in och det var faktiskt lite kusligt att titta på varandra, alla hade verkligen klätt ut sig bra, den här festen är numera en tradition och jag ser redan fram emot nästa års bus.

På söndagen slog Mio till och blev moster till 8 finfina holli&polli-valpar surfa in på www.donfidos.se och kolla om du törs. GRATTIS!

kramar från kolmårdsskogarna

4 November 2009  | lediga dagar | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
hittabutik.se - 12.000 webbutiker! | ehandelstips.se - allt om ehandel
(c) 2011, nogg.se & Mio, Bobbo och Diamond Svanström                                             Skaffa en gratis hemsida